ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Στέφανος έγραψε: 18 Ιαν 2025 20:05
pericles έγραψε: 16 Ιαν 2025 07:25

Δεν ξέρω πόσο θα σε στεναχωρήσω αλλά τα πολλά αέρια σημαίνει κακή λειτουργία του εντέρου :oops: .
Με όλα τα συνεπακόλουθα όταν περνά η ηλικία.
Και το γράφω και από προσωπική εμπειρία και παρατηρήσεις.
Και Γιατί να στεναχωρηθούμε Στέφανε :?: :?: Εχουμε ιδίαν γνώση για το θέμα, μάλιστα σε κάποιους τα μισά έντερα τους τα αφαίρεσαν στο χειρουργείο.
Φτανει νανε καλά και να περνάνε οσο καλύτερα την Ζωή τους ;) :) :)

Τό μόνο που ανισυχώ ειναι που ο Γραφικός μας Γεροντάκος δέν πέρασε απο τον καφενέ και πρέπει να τον Ψαξουμε Ιδιωτικά και μέσο του Πράκτορα μου :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Εδω ειμαι αφεντικο για να σερβιρω πρωινο καφεδακι τουε φιλους μας γιατι εχθρους δεν εχουμε στον καφενε , ;) :D :D :D Κερασε εσυ ,και αμεσως θα πανε οι παραγγελιες στους πελατες . :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Νικολα να υποθεσω οτι ολα καλα με την υγεια σου , αφου βλεπω οτι εχεις κεφι και γραφεις
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ναι Νικολα .Σημερα πηγα στον γιατρο και ολα καλα ,αλλα ειμαι σε επιφυλακη . ;) 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

προσοχη μεγαλωνουμε ολοι
Άβαταρ μέλους
pericles

Νά είσαστε ολοι καλά και να κάνουμε το καλαμπούρι μας και τα αγαπημένα μας χόμπι :) :) Γεροντάκο όλα σήμερα απο μένα κερασμένα μπας και φύγει η καντεμιά που εχω τις τελευταίες μέρες όλο ζημιές πληρώνω. ;) Και δεν εχει ουτε Τσίχλες να ρίξουμε καμιά τουφεκιά για ψυχολογική εκτόνωση ;) :)
Ευτυχώς όμως που καταφερα και εφερα άφθονο Τσίπουρο που πίνοντας ενα δύο φερνει ηρεμία, υπνο και όνειρικά κυνήγια :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οταν σου ελεγα εγω πριν μερικα χρονια οτι ημουν καθε βραδυ καρτερι εσυ γελουσες ,γιατι η παροιμια λεει ,,οτι ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται ,, :lol: :lol: :lol: Βαλτος ησουν που ειχες ερθει στην Αθηνα ,γιατι δεν φτανει που εδιωξες τις τσιχλες απο την Κυπρο ,με που πατησες το ποδι σου εδω ,εξαφανιστηκαν και απο εδω . :o :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Με τον Τασο Βαμβακιδη εχω να μιλησω πολυ καιρο ,και δεν εχω νεα του ,αλλα αυτο που μαθαινω ειναι οτι γενικα δεν υπαρχουν πουλια πουθενα σε ολη την Χωρα αλλα λιγα .Πιστευω η ιδια κατασταση θα ειναι και εκει . ;) 8-) Με πηραν τηλεφωνο τα συνεργεια απο την Κυπρο να μη κερασω κανενα για να φυγει η γρουσουζια σου ,για να εχουν δουλεια αυτοι . ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σημερα 2 τσιχλες , χθες ενα κοτσυφα και μπεκατσα τουφεκισα χωρις να την πηρω , γιατι ισα ισα που ειδα την σκια της , σημερα παλι το επανιελ λαγο εψαχνε απο της 5 μεχρι 5,40 , και δεν μαζευονταν με τιποτα το φωναζε , και δεν ερχωνταν μεχρι που νυχτωσε , πηγα στο αυτοκινητο και το περιμενα , δεν το μαλωνω , για να μην το παρει στραβα , ελπιζω του χρονου μαζι με το κουτσχαρ να το μαθει στο λαγο , το θεμα ειναι οτι εγω πηγαινω μεσημερι και απογευμα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

περσι μεχρι και αγριογουρουνο μου εβγαλε αυτο το γατακι
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη φτάνει που βγαίνεις έξω και κάνεις το κέφι σου. Για μενα δεν εχει σημασία η κάρπωση. Εντάξει δεν λέω αν βρώ και 2-3 πουλιά θάνε καλύτερα αλλά εδώ απο οτι βλέπω αν και λέμε δεν υπάρχουν πουλιά, κάποιοι μέσω Φ/Π πουλάνε και θήραμα. :oops: :oops: Εγώ ποτέ δεν εφαγα μόνος στο σπίτι οτιδήποτε θήρεψα. Αν θα μαγειρέψουμε και να φάμε θήραμα θα ειναι με καλεσμένους φίλους. Οπως επίσης δίνω και στα Αδέλφια μου ή κάποτε αν ειναι λίγα τα πουλιά 2-3 σιταρήθρες θα τα δώσω σε ενα παιδί που ερχεται μαζί μου οποτε και εκείνος κτυπά μερικά και ετσι θα αξίζει τον κόπο να τα κάνει ενα μεζέ.

Βεβαια τώρα ειμαι ματιασμένος και οι κυνηγετικές επιτυχίες ειναι ελάχιστές αφου έκανα το λάθος στην Αθηνα ήπια καφέ με ένα Γέροντα και απο τότε ολο ζημιές μου έρχονται. Μέχρι και σωλήνα νερού τρύπησα σε ενα διαμέρισμα που βίδωσα μια κρεμμάστρα πετσέτας στο μπάνιο. Εχείς δεί οριζόντιο πίδακα να βγαίνει απο τοίχο :?: :?: :) :D :D :D Γιαυτό σου λέω ολα στραβά πάνε φέτος. Βεβαια ειχα και μερικές επιτυχίες στις σιταρήθρες με το 20αρι μου σε μεγάλο ύψος. Βρήκα μια γόμωση με Α1 στα 25 γρ. που θερίζει :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρε μαστορα εγω φταιω που απο την μανια σου που δεν μπορεις να κτυπησεις θηραματα ,πηρες το τρυπανι και αρχισες να κανεις τρυπες στους τοιχους ? Τωρα εξηγουνται ολα που πηγες και αγορασες ενα βαρελι τσιπουρο . :o 8-) Για να υπαρχει δικαιολογια οτι οτι κανεις στραβο δεν θα φταις εσυ αλλα το τσιπουρο . :o :oops: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Πηγες στο Κιλκις με τενεκεδες που κτυπουσες και τρομαξες τις τσιχλες ,και εφυγαν και ακομα μετα απο τοσα χρονια να επιστρεψουν στην Β.Ελλαδα .Σκεψου απο την τρομοκρατια που τους εκανες με τα φυσιγγια σου και με τους τενεκεδες ,που εχουν φτασει τωρα . :o :lol: :lol: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο κάτσε φρόνιμα γιατί εκει που έμενα στην Αθήνα , εκανα κάτι φίλους Π@κστάν και θα σε καταδώσω οτι εσύ δεν τους άφηνες χαρτόκουτες σε ολοκληρη την Αττική για να φτιάχνεις δήθεν τάπες και στο τέλος έβγαζες χαρτοπόλεμο :) :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αγαπητε φιλε οι Πακ αυτη την εποχη δεν μαζευουν κουτες πια ,αλλα κανουν αλλες ποιο σοβαρες δουλειες . ;) :lol: :lol: :D :D Εσυ ακομα στην παλαιολιθικη εποχη εχεις μεινει . 8-) Το μεροκαματο στο μαζεμα στις ελιες ειχε φτασει τα 70 ευρω ,χωρια το φαγητο ,τον καφε ,το σαντουιτς με κοτοπουλο μεσα ,και δωρο μια γυναικα για να τους κανει μασαζ το βραδυ . :o :o :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μεχρι στιγμης ουδεποτε δεν εχω πληρωσει ουτε ενα μεροκαματο , ουτε στης ελιες , ουτε στα πορτοκαλια , ακομα και οταν δουλευα και δεν ειχα πολυ χρονο , πηγαινα στης ελιες απο σαβατοκυριακο με σαβατοκυριακο , και στα πορτοκαλια απογευματα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σαν σημερα 26 ιανουαριου του 1980 εφυγε απο την ζωη με εμφραγμα με αιφνιδιο θανατο σε ηλικια 46 χρονων ο πατερας μου καθηγητης μαθηματικων , μανιοδης κυνηγος και ιδιογωμοτης , αφηνοντας ορφανα εμενα 14 χρονων , και την αδελφη μου 23 χρονων ,και την μητερα χηρα σε ηλικια 44 χρονων, την ιδια μερα 26 ιανουαριου ειχε γεννεθλια η μητερα μου , που εφυγε απο την ζωη στης 24 νοεμβρου 2024 με αιφνιδιο θανατο απο ανακοπη σε ηλικια 89 χρονων , που σταθηκε πιστη μεχρι τελους φορωνταν τα μαυρα ρουχα για παντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 26 Ιαν 2025 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα να ζησεις να τους θυμασαι παντα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σε ευχαριστω Νικολα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λεω να παω σημερα για απογευματινο εδω κοντα .Θα δω σε καμμια ωρα πως θα ειμαι απο θεμα υγειας πρωτα ,αν δεν ποναω . ;) 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εγω αποφευγω να πηγαινω κυριακες , γιατι πηγαινουν πολλοι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο σκεφτηκα και εγω Νικολα ,αλλα και την επιστροφη του κοσμου στην Εθνικη οδο ,και τελικα δεν πηγα .Μαλλον τωρα αυριο το απογευμα θα παω , ;) 8-)
Απάντηση