ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2024 09:27 Ειμαι γερο σκαρι σου εχω πει και αντεχω τα παντα .Περασε κατα πασα πιθανοτητα και αυτη η δοκιμασια .Το μονο κακο ειναι οτι τωρα που κανει κρυο δεν μπορουμε να πιουμε κανενα τσιπουρακι προς το παρον ,η να φαμε κανενα μεζε σιταριθρας λαδοριγανη με κρασακι . ;) :lol: :lol: :D :D :D
Νικολα σιδερενιος με υγεια
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Σε ευχαριστω Νικολα .Ευτυχως το εγκεφαλικο δεν μου εκανε ζημια μεγαλη . 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αλλο παλι και τουτο :o , δεν το ξερα εγω νομιζα το παλιο θεμα υγειας που ειχες , ευτηχος Νικολα που σε προστατευει ο αγιος και το ξεπερνας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ποσο θα ηθελα εαν ηταν δυνατον να μπορουσαμε να μαζευτουμε και οι τρεις μαζι , αντε και ο Καββαδιας που ειναι καλο παληκαρι και αυτος , καπου κοντα να τα πουμε απο κοντα , που εχουμε να πουμε τοσα πολλα, το ασχημο ειναι οτι δυσκολα και σπανια το κουναω απο το γιατακι μου , ποσες φορες μου εχει πει η αδελφη μου να ανεβω καρδιτσα που μενει εκει , εχω παει μονο μια φορα πριν 35 χρονια στο γαμο της , και στην Αθηνα παρολου που εχω την ξαδερφη μου και σπιτι να μεινω κατεβενω μια φορα στα 5 χρονια
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 28 Δεκ 2024 00:07 αλλο παλι και τουτο :o , δεν το ξερα εγω νομιζα το παλιο θεμα υγειας που ειχες , ευτηχος Νικολα που σε προστατευει ο αγιος και το ξεπερνας
Νικολα επαθα εγκεφαλικο στα καλα καθουμενα την ωρα που ημουν σον παγκο και εκανα πατεντα για φυσιγγια .Περασα πολυ δυσκολα για μερικες ημερες ,αλλα τωρα ολα καλα .Το βασικο ειναι οτι δεν μου αφησε ζημια ,παρα μονο για δυο ημερες ειχε μουδιασει αριστερα το προσωπο μου και το αριστερο μου χερι . 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το επαθε και η πεθερα μου πριν 8 χρονια μουδιασε η γλωσα και το προσωπο της , και τωρα ολα καλα, ειναι 76 χρονων
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Γέροντα λεω να πάρω ΛΑΔΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.youtube.com/shorts/mD93-iV3mOw
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Καββαδδια αυτά δεν ειναι για τον Γεροντάκο που ουτε πατέντες για φυσίγγια δεν μπορεί να φτιάξει οχι να τρέχει στα χιόνια. :) :) :D :D :D
Να μενει στο σπίτι με τσαγάκια σουπίτσα αντε και λίγο ιντερνέτ μέχρι τον Αυγουστο που θα πάει διακοπές :) :D :D :D :D
Ασε που εγινε και άπιστος 8-) 8-) 8-) Και τωρα που το σκέφτομαι μήπως το εγκεφαλικούλη το έπαθε οταν είδε την φωτογραφία με τον λαγό που του εστειλα στο Viber :?: :?: :) :D :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 28 Δεκ 2024 00:14 ποσο θα ηθελα εαν ηταν δυνατον να μπορουσαμε να μαζευτουμε και οι τρεις μαζι , αντε και ο Καββαδιας που ειναι καλο παληκαρι και αυτος , καπου κοντα να τα πουμε απο κοντα , που εχουμε να πουμε τοσα πολλα, το ασχημο ειναι οτι δυσκολα και σπανια το κουναω απο το γιατακι μου , ποσες φορες μου εχει πει η αδελφη μου να ανεβω καρδιτσα που μενει εκει , εχω παει μονο μια φορα πριν 35 χρονια στο γαμο της , και στην Αθηνα παρολου που εχω την ξαδερφη μου και σπιτι να μεινω κατεβενω μια φορα στα 5 χρονια
Καλή ιδέα Ορφανίδη με τον Αγγελόπουλο εχοχυμε συναντηθεί πολλές φορές 8-)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πρωτη φορα ειδα λαγο με γραβατα . 8-) :o :o Μαλλον απογονος θα ειναι κανενος Ουγγρου αριστοκρατη . ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Μη ξεχνας οτι τετοιο LADA εχω και καλυτερο απο αυτο για να πηγαινω παντου και να βοηθαω και τους κυνηγους που μενουν στο βουνο απο τα δικα τους αμαξια . ;) :lol: :lol: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο εύχομαι το εγκεφαλικάκη που έπαθες να ειναι μόνο παραισθήσεις που σου άφησε και να βλέπεις Γραβατομένους λαγούς γιατί λαγό να τουφεκίσεις πρέπει να ειναι απο τότε που ζούσες στο χωριό να δείς πώς είναι:) :) :D :D :D :D :D :D Ασε βέβαια που αμφιβάλω και για το επεισόδιο που έπαθες μήπως ειναι απο Τσόκαρο και ντρέπεσε να μας το ομολογήσεις γιατι για όλα εισαι ικανός :) :) :D :D :D :D :D Εχω πληροφορίες οτι ο φίλος Μιχάλης ΠιστοΛέρο ειναι Αθήνα αυτές τις μέρες και αν σε συναντήσει θα του πώ να βγάλεις εκείνο το καπελάκι που εισαι μόνιμα δεμένος μαζί του για να σου κάνει Καρουμπαλοσκόπιση :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D
Τέλος πάντον Φίλοι του Καφενείου τί αλλο να πώ για τον Γεροντάκο μας που μέχρι και ο Άγιος τον είπε παλιόπαιδο και αν μπορεί ας το αρνηθεί :) :) :D
Επειδή όμως είναι ενας φίλος που Ξεχώρισε απο όλους οσους γνώρισα Διαδικτυακά τον συγχωρώ και αυτή την χρονιά για ολους τους μύθους και κατηγορίες που λεει για μένα :) :) :D :D :D :D :D :D
Λοιπόν Τις ευχές μου σε όλους οσους μας παρακολουθούν για μια νέα καλύτερη χρονιά. 8-) 8-) 8-) 8-)

Υ.Γ. Γεροντάκο η Ζιβανία στην Κατάψυξη και σφινάκια 2-3 μόνο . :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λογω εορτων ηρθε να σε επισκεφθει ενας Ουγγρος αριστοκρατης με παπιγιον και εσυ μας λες ιστοριες για να σε πιστεψουμε .Δεν ξερεις οτι οτι οσο μιλας τοσα λαθη κανεις πανω στην ταυτοτητα του λαγου ? Αν σου βασταει δειξε ταυτοτητα . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον λογω της ημερας δεν θα πω πολλα για τον Λορδο επισκεπτη σου ,παρα να δωσω μια ευχη του χρονου να πανε καλυτερα κυνηγετικα τα πραγματα και να κτυπησεις κανενα θηραμα ,γιατι εχω την εντυπωση οτι τσαμπα βγαζεις την αδεια κυνηγιου . :o :shock: :lol: :lol: :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Καλημέρα και απο εδώ και καλή νέα Χρονιά στον Καφενέ μας.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2024 09:06 Λογω εορτων ηρθε να σε επισκεφθει ενας Ουγγρος αριστοκρατης με παπιγιον και εσυ μας λες ιστοριες για να σε πιστεψουμε .Δεν ξερεις οτι οτι οσο μιλας τοσα λαθη κανεις πανω στην ταυτοτητα του λαγου ? Αν σου βασταει δειξε ταυτοτητα . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον λογω της ημερας δεν θα πω πολλα για τον Λορδο επισκεπτη σου ,παρα να δωσω μια ευχη του χρονου να πανε καλυτερα κυνηγετικα τα πραγματα και να κτυπησεις κανενα θηραμα ,γιατι εχω την εντυπωση οτι τσαμπα βγαζεις την αδεια κυνηγιου . :o :shock: :lol: :lol: :D :D :D :D
Γεροντάκο πάνε τώρα πάνω απο 10 χρόνια που είχα πάει στην Ουγγαρία για Κυνήγι γιαυτό δεν θα σε πιστέψει κανείς :) :) :D
όσο για την Αδεια Κυνηγίου σε εμάς εδώ μετά τα 65 χρονια η άδεια μειώνεται απο τα 77 στα 45 Ευρώ και για τους 80αρηδες όπως εσύ ειναι δωρεάν γιαυτό σου λέω έλα κάτω και μπορεί να πάρεις και καμιά Πέρδικα οπως εκείνες που είχε φέρει ο πεθερός σου και σερβίρατε στο τραπέζι του γάμου σου :) :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εδω συμβαινει το αντιθετο με τις αδειες κυνηγιου .Οσο μεγαλωνεις τοσο ακριβαινουν γιατι σου λεει απο ενα που ειναι 80 χρονων καθησε να του τα παρουμε τα χρηματα τωρα ,γιατι του χρονου μπορει να εχει πεθανει αυτος . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Τον λαγο μου ειπε ενα πουλακι οτι τον εχεις απο τοτε που ειχες παει στην Ουγγαρια . :o :o :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Δεν σε βλεπω ορεξατο . 8-) Βαρυστομαχια εχεις απο τα κοντοσουβλια που εφαγες χθες ? :o :D :D :D :D Αν ειναι να σου φερω καμμια σοδα . :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Δεν χρειάζεται ΄σοδα. Τωρα εχω μπόλικο Τσίπουρο θυμάσε που σου ειπα οτι ηθελα να στείλω εδώ αλλά με έγραψες μου ειπες ξερεις που εχει αλλα, φοβήθηκες μην σας πιώ ολα τα τσίπουρα και ψάχνετε. Βρήκα οτι ηθελα Τσίπουρο κρασί Οσπρια Διάφορα και βρήκα και Τζάμπα κούριερ και τα έφερε κάτω. :) :D :D :D Τωρα εχω μπόλικο να πλένω και τα πόδια :) :D :D :D :D Ανυπομονό τωρα το μεσημέρι με την φασολάδα να ρουφήξω ενα δυό να γίνει εκρηκτικό το μείγμα. :D :D :D :D :D Κόπιασε να σε κεράσω εχω και Σαρδελίτσες Αλίπαστες να σου ανεβάσω την πίεση βα αρχίσεις να βρίσκεις πατέντες :) :D :D :D
Γιαννουλης Δημητρης

Δημοσίευση από Γιαννουλης Δημητρης »

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!κύριε Νίκο σιδερένιος και περαστικά
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .Να εισαι καλα . :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

pericles έγραψε: 02 Ιαν 2025 09:06 Δεν χρειάζεται ΄σοδα. Τωρα εχω μπόλικο Τσίπουρο θυμάσε που σου ειπα οτι ηθελα να στείλω εδώ αλλά με έγραψες μου ειπες ξερεις που εχει αλλα, φοβήθηκες μην σας πιώ ολα τα τσίπουρα και ψάχνετε. Βρήκα οτι ηθελα Τσίπουρο κρασί Οσπρια Διάφορα και βρήκα και Τζάμπα κούριερ και τα έφερε κάτω. :) :D :D :D Τωρα εχω μπόλικο να πλένω και τα πόδια :) :D :D :D :D Ανυπομονό τωρα το μεσημέρι με την φασολάδα να ρουφήξω ενα δυό να γίνει εκρηκτικό το μείγμα. :D :D :D :D :D Κόπιασε να σε κεράσω εχω και Σαρδελίτσες Αλίπαστες να σου ανεβάσω την πίεση βα αρχίσεις να βρίσκεις πατέντες :) :D :D :D
Δεν φοβηθηκα να σου πω που εχει τσιπουρα ,αλλα εσυ εδω διωχνεις τα πουλια χωρις να εχεις πιει ,σκεψου τι θα γινει αν εισαι και πιωμενος . :o :o :lol: :lol: :lol: Τρωγε εσυ σαρδελες παστες και μετα θα μου λες οτι σε ποναει η μεση σου .Λες για αυτο τρως τουμπες στο βουνο καθε λιγο και λιγακι ,να φταινε οι σαρδελες και τα τσιπουρα ? :o :lol: :lol: :D :D :D Λοιπον και χωρις σαρδελιτσες ,εχω βρει μια πατεντα και χθες την ειπα στον πρακτορα σου μεσω VIBER που θα δοκιμαστει προσεχως στον κυνηγοτοπο αλλα εσενα δεν στην λεω . :lol: ;) :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Κοίτατε τον Γεροντάκο τώρα που έκανε διάγνωση για τις Σαρδέλες και ειχε δίκαιο οτι με πόνεσε η μέση μου αλλά εγώ λέω άρχισε πάλι να με ματιάζει :) :D :D :D :D :D Πτου πτού πάλι να θέλω ξεμάτιασμα :) :D :D :D :D :D Φτάνει Σαρδέλες απο τωρα και στο εξής μόνο κολοκύθια και καρότα νερόβραστα όπως τρώει ο φίλος ο Μιχάλης ο ΠιστοΛέρο :) :D :D :D :D :D Είχαμε και ένα άλλο Μιχαλη νεαρότερο ούτε Χρόνια πολλά καλή χρονιά δεν μας είπε αλλά νανε καλά το παλληκάρι και να χαίρεται τα κυνήγια με τα Γουρούνια και τις πάπιες ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η μεση σε επιασε επειδη κουβαλουσες αυτη την σιταριθρα που κτυπησες ? Εγω τι να πω που χθες το απογευμα κουβαλουσα τοσες τσιχλες ? :lol: :lol: :D :D Τωρα που σε επιασε η μεση σου ευτυχως που πηρες μπολικο τσιπουρο για να εχεις να τριβεσαι ,και να το καταναλωνεις στις εντριβες και οχι να πινεις και να πηγαινεις να τρομαζεις τα πουλια ,και τους φιλους σου με τις τουμπες που τρως . ;) :D :D :D Προσεχε γιατι εκει που τρως τις τουμπες δεν θα ειμαι εγω εκει για να ερθω με το LADA να σε σωσω ,και ποιος ξερει ποσες μερες θα κανουν να σε βρει η Αστυνομια ,το Λιμενικο ,και η Πυροσβεστικη . :lol: :lol: :D :D :D :D :D
Απάντηση