Λογικά θα λέμε τον ίδιο . Δεν θυμάμαι όλα τα παρασκήνια . Διάβαζα περιστασιακά το τότε φόρουμ ώντας φοιτητής με το ψευδώνυμο gm. Μου άρεσε χρόνια η ιδιογωμωση και δεν έπαιρνα την απόφαση να την ξεκινήσω . Τελικά μετά από χρόνια τα κατάφερα . Ξεκίνησα για το μπαικαλακι cal 36 που έχω και ξανά γράφω στο φόρουμ μίας και θυμάμαι από τότε πόσο βοηθάνε όλοι . Όσον αφορά τα κουτάκια σε cal.36 που θέλω δεν έχω και πολλά . Βέβαια έχω 2-3 για μπουσουλα στις διαστάσεις οπότε το ψάχνω να βγάλω ένα ωραίο σχέδιο. Αν τα καταφέρω θα ανεβάσω τα αποτελέσματα . Ευχαριστώ πολύ !pericles έγραψε: ↑12 Δεκ 2024 07:25
Καλημέρα Γιωργο. Θυμάμαι ητανε ενα παιδί με το ψευδόνημο Τομασο αλλα εφτιαχνε σχέδια για προσωπικό οφελος και αν θυμάμαι καλύτερα ειχε εκδιωχθεί απο το σαιτ. Αυτό που χρειάζεσαι μπορείς να το κάνεις πρακτικά ανοίγοντας ενα αδειο κουτι με φυσίγγια και να το έχεις σαν μόλα (πατρόν)
για να κόβεις χαρτόνια και να τα ντύσεις όπως εσυ θέλεις. Το άλλο που μπορεις να κανεις ειναι αν εχεις πρόσβαση εσύ ή κάποιος φιλος σου σε σκοπευτήριο μαζευεις οσα θες και κολλάς απέξω οτι logo φτιάξεις σε ενα υπολογιστή μετά με λίγη χαρτόκολα τα κολλάς απέξω. Προσωπικά εχω μαζεμένα πολλά κουτιά τα οποία εχω και κοββω σε μικρότερο μέγεθός για 5 ή 10 φυσίγγια. Εφτιαξα και μία ετικέτα που σημειώνο πάνω όλο το σετ άπ.
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Γιώργος Νάξος
- pericles
Γίωργο εδώ ειμαστε για να βοηθάμε ο ενας τον άλλο και να κάνουμε και το καλαμπούρι μας. Απο εδώ ξεκίνησαν οικογενειακές φιλίες που κρατάνε χρόνια. Ενας λόγος είναι το οτι μιλάμε επώνυμα και ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Χαίρομαι για το οτι έγραψες απο πού εισαι . Απο τα μέρη σας είχαμε και τον Φίλο τον Στέλιο Χωριανόπουλο . (βλέπεις τα επώνυμα επικρατούν) Εδώ μείναμε μερικά άτομα χωρίς τσακωμούς και αντιπαραθέσεις αλλά κάποτε λέμε λίγοι και καλοί. Ασε δηλαδή που εχουμε ένα Γεροντάκο απο το 'Ιλιον (ονόμα δέν λέω) που μας τρελαίνει και κάνει τον παντογνώστη
Που θα μου πάει θα τον βάλω και αυτό στήν θέση του γιατί χθές γίορταζε ο Εγγονός του και ουτε που μας είπε να μας κεράσει
Βεβαια αυτός ο Γεροντάκος ασχολείται με μεγάλα διαμετρήματα και τον βλέπω σύντομα να ψάχνει για κανένα κανόνι
Οπότε εδώ εφόσον και εσύ ασχολήσε με το μικρότερο διαμέτρημα θα τα λέμε. Αν και εχω 2 36αρια δεν βρίσκω ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω. Εχω αρκετά υλικά και ολα τα εργαλεία για την γόμωση τους , ακόμη και πρεσάκι για αυτά. Ενας φίλος μου ειχε δώσει αρκετές χιλιάδες δεν ξέρω πόσες , τάπες Ντιάνα και αν χρειαστείς μπορώ να σου στείλω.
Υ.Γ. για κουτάκια αν δεν βγάλεις ακρη έχω κάποια που ειναι γεμάτα θα τα αδειάσω και θα σου στείλω το διάγραμμα τους σε φωτοτυπία. Μετά θα μπορείς να τα τυπώσεις σε χαρτόνι απο βιβλιοπωλείο και να τα κόβεις γυρω γύρω.
Ελπίζω να Βοήθησα.

Που θα μου πάει θα τον βάλω και αυτό στήν θέση του γιατί χθές γίορταζε ο Εγγονός του και ουτε που μας είπε να μας κεράσει

Βεβαια αυτός ο Γεροντάκος ασχολείται με μεγάλα διαμετρήματα και τον βλέπω σύντομα να ψάχνει για κανένα κανόνι

Υ.Γ. για κουτάκια αν δεν βγάλεις ακρη έχω κάποια που ειναι γεμάτα θα τα αδειάσω και θα σου στείλω το διάγραμμα τους σε φωτοτυπία. Μετά θα μπορείς να τα τυπώσεις σε χαρτόνι απο βιβλιοπωλείο και να τα κόβεις γυρω γύρω.
Ελπίζω να Βοήθησα.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
- pericles
Ορφανίδη πού χάθηκες
Να υποθέσω μαζευεις τα Πορτοκάλια
γιά που παιδευεσαι με το δίκανο το εγγλέζικο

-
Κερναω καφεδακι σημερα ολους τους φιλους ,και αργοτερα κρασακι με μεζε σιταριθρες που κτυπησε ο Περικλης .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
-
συμφωνώ απόλυτα στο λίγοι και καλοί !!! να συστηθώ λοιπόν πλήρως και εγώ μήπως υπάρχει κάποιος γνωστός αλλά και για να ξέρουν ολοι με ποιον μιλάνε . Ονομάζομαι Μεντζουβής Γιώργος , είμαι από την Νάξο και είμαι 34 . Εγώ με το μικρό διαμέτρημα και πιο συγκεκριμένα το 36αρι ξεκίνησα φέτος και μπορώ να πω πως το έχω λατρέψει. δεν έχω κανει πολλές εξόδους αλλα μεχρι τωρα ολες ειναι με αυτο . Όσον αφορά τα κουτάκια νομίζω πως έχω βγάλει ακρη. Άνοιξα αυτό που είχα μέτρησα τις διαστάσεις και έκανα ένα σχεδιο με φωτογραφίες δικες μου .pericles έγραψε: ↑13 Δεκ 2024 07:27 Γίωργο εδώ ειμαστε για να βοηθάμε ο ενας τον άλλο και να κάνουμε και το καλαμπούρι μας. Απο εδώ ξεκίνησαν οικογενειακές φιλίες που κρατάνε χρόνια. Ενας λόγος είναι το οτι μιλάμε επώνυμα και ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Χαίρομαι για το οτι έγραψες απο πού εισαι . Απο τα μέρη σας είχαμε και τον Φίλο τον Στέλιο Χωριανόπουλο . (βλέπεις τα επώνυμα επικρατούν) Εδώ μείναμε μερικά άτομα χωρίς τσακωμούς και αντιπαραθέσεις αλλά κάποτε λέμε λίγοι και καλοί. Ασε δηλαδή που εχουμε ένα Γεροντάκο απο το 'Ιλιον (ονόμα δέν λέω) που μας τρελαίνει και κάνει τον παντογνώστη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που θα μου πάει θα τον βάλω και αυτό στήν θέση του γιατί χθές γίορταζε ο Εγγονός του και ουτε που μας είπε να μας κεράσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαια αυτός ο Γεροντάκος ασχολείται με μεγάλα διαμετρήματα και τον βλέπω σύντομα να ψάχνει για κανένα κανόνι![]()
![]()
![]()
![]()
Οπότε εδώ εφόσον και εσύ ασχολήσε με το μικρότερο διαμέτρημα θα τα λέμε. Αν και εχω 2 36αρια δεν βρίσκω ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω. Εχω αρκετά υλικά και ολα τα εργαλεία για την γόμωση τους , ακόμη και πρεσάκι για αυτά. Ενας φίλος μου ειχε δώσει αρκετές χιλιάδες δεν ξέρω πόσες , τάπες Ντιάνα και αν χρειαστείς μπορώ να σου στείλω.
Ελπίζω να Βοήθησα.

μένει να βρω χαρτόνι να το εκτυπώσω και να κοπούν οι λεπτομέριες στα άκρα για να κλείνει . ευχαριστώ πολύ μία ακομη φορά για το ενδιαφέρον .
Γιώργος Νάξος
-
Περικλη εχω πονο εχω θλιψη , πενθο τον θανατο της μητερας μου , προσπαθω να το διαχειριστω φυσιολογικα , μια και ειχε τα χρονακια της , εκει παρηγοριεμε λιγο , τωρα μαζευω ακομα ελιες , τελειωσα απο το μεγαλο χωραφι , αυριο θα της παω στο ελαιοτριβιο , θα κανω ενα μικρο διαλειμα και απο δευτερα ξανα για ελιες στα αλλα δυο μικρα χωραφια , ευτηχος που εχω μαζι μου τον μικρο γιο μου 27 χρονων , και σιμεριζετε την θεση μου και με βοηθαει , αυριο μετα το ελαιοτριβιο θα παω καμια βολτα με το σκυλακι μου για καμια τσοχλα , για ξεσκασμα
- pericles
Ορφανίδη νάσε καλά και να κάνεις τις δουλειές σου. Απλά επειδή δεν φάνηκες στο καφενέ ειπα να ρωτήσω.
ΚΑι εδώ μιά κουμπάρα μας και ξαδέλφη την θάψαμε Σαββατο πρωί. Την περασμένη δευτέρα το βράδυ ενοισε πόνους στο στήθος και ειπε να πάει στον γιατρό το επόμενο πρωί αλλά μολις πηγε την στείλανε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο και την διασωληνώσανε ώσπου μας αφησε χρονια.
[/quote]
συμφωνώ απόλυτα στο λίγοι και καλοί !!! να συστηθώ λοιπόν πλήρως και εγώ μήπως υπάρχει κάποιος γνωστός αλλά και για να ξέρουν ολοι με ποιον μιλάνε . Ονομάζομαι Μεντζουβής Γιώργος , είμαι από την Νάξο και είμαι 34 . Εγώ με το μικρό διαμέτρημα και πιο συγκεκριμένα το 36αρι ξεκίνησα φέτος και μπορώ να πω πως το έχω λατρέψει. δεν έχω κανει πολλές εξόδους αλλα μεχρι τωρα ολες ειναι με αυτο . Όσον αφορά τα κουτάκια νομίζω πως έχω βγάλει ακρη. Άνοιξα αυτό που είχα μέτρησα τις διαστάσεις και έκανα ένα σχεδιο με φωτογραφίες δικες μου .

μένει να βρω χαρτόνι να το εκτυπώσω και να κοπούν οι λεπτομέριες στα άκρα για να κλείνει . ευχαριστώ πολύ μία ακομη φορά για το ενδιαφέρον .
[/quote]
Εδώ ειμαστε να συζητάμε.
Βλέπεις ο Γεροντάκος λιγουρέφτικε σιταρήθρες λαδορίγανη αλλά αυτά τα θηράματα δεν πιάνονται με τα κανόνια που πάει στο κυνήγι, άσε που ειναι ξεροκέφαλος και δεν παίρνει ενα μικρότερο διαμέτρημα να χαρεί κυνήγια.
Χθές απόλαυσα μερικές βολές στις σιταρήθρες σε απίστευτες αποστάσεις που εριχνά γιατί ητανε λίγες και πετουσανε πολύ ψηλά

ΚΑι εδώ μιά κουμπάρα μας και ξαδέλφη την θάψαμε Σαββατο πρωί. Την περασμένη δευτέρα το βράδυ ενοισε πόνους στο στήθος και ειπε να πάει στον γιατρό το επόμενο πρωί αλλά μολις πηγε την στείλανε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο και την διασωληνώσανε ώσπου μας αφησε χρονια.

[/quote]
συμφωνώ απόλυτα στο λίγοι και καλοί !!! να συστηθώ λοιπόν πλήρως και εγώ μήπως υπάρχει κάποιος γνωστός αλλά και για να ξέρουν ολοι με ποιον μιλάνε . Ονομάζομαι Μεντζουβής Γιώργος , είμαι από την Νάξο και είμαι 34 . Εγώ με το μικρό διαμέτρημα και πιο συγκεκριμένα το 36αρι ξεκίνησα φέτος και μπορώ να πω πως το έχω λατρέψει. δεν έχω κανει πολλές εξόδους αλλα μεχρι τωρα ολες ειναι με αυτο . Όσον αφορά τα κουτάκια νομίζω πως έχω βγάλει ακρη. Άνοιξα αυτό που είχα μέτρησα τις διαστάσεις και έκανα ένα σχεδιο με φωτογραφίες δικες μου .

[/quote]
Εδώ ειμαστε να συζητάμε.
Βλέπεις ο Γεροντάκος λιγουρέφτικε σιταρήθρες λαδορίγανη αλλά αυτά τα θηράματα δεν πιάνονται με τα κανόνια που πάει στο κυνήγι, άσε που ειναι ξεροκέφαλος και δεν παίρνει ενα μικρότερο διαμέτρημα να χαρεί κυνήγια.

Χθές απόλαυσα μερικές βολές στις σιταρήθρες σε απίστευτες αποστάσεις που εριχνά γιατί ητανε λίγες και πετουσανε πολύ ψηλά

-
Απο την ημερα που ηρθες στην Αθηνα χαθηκαν απο ολη την Ελλαδα οι τσιχλες .
Μπορεις να μου πεις τι φταιει ?

-
Το πρώτο μου θήραμα ήταν οι σιταρηθρες !! Στην αρχή καθιστές και σιγά σιγά όταν πετύχαινα καμιά στον αέρα ήταν μεγάλη χαρά
ηλικία καλύτερα να μην γράψω

Γιώργος Νάξος
-
Γιωργο ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε .
Οι σιταριθρες ειναι το σχολειο για καθε νεο κυνηγο .

- pericles
Μόλις κατέβηκα απο το μετρό εκεί στην Ομόνοια με ρωτούσανε οι Π@κιστ@νοι πληροφρίες για σένα που δεν τους αφήνεις χαρτόκουτες και τις κάνεις τάπες με Αντάλαγμα ΤσίχλεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑16 Δεκ 2024 08:31 Απο την ημερα που ηρθες στην Αθηνα χαθηκαν απο ολη την Ελλαδα οι τσιχλες .Μπορεις να μου πεις τι φταιει ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ειναι και καλός μεζές Γιώργο οι σιταρήθρες, Ασε που κάτι Γεροντάκια δεν τις μασάνε

- pericles
Μήπως ήθελες να γράψεις για μένα ότι έμεινα στην ίδια τάξηΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑17 Δεκ 2024 00:01 Γιωργο ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε .Οι σιταριθρες ειναι το σχολειο για καθε νεο κυνηγο .
![]()
![]()

-
Εσυ τις κανεις κιμα τις σιταριθρες γιατι σου εχουν πεσει τα δοντια απο τις ομοβροντιες με το κανονι που ριχνεις ,και καθε τοσο τρεχεις στον οδοντιατρο γιατι δεν μπορεις να τις μασησεις .
Πες ολη την αληθεια με το 20ρακι σου ποσα γραμμαρια σκαγια βαζεις μεσα .
Εσυ νομιζεις οτι εχεις 20ρακι οπλο γιατι αν πας σε ενα οπλουργο να σου μετρησει τους αυλους θα δεις οτι εχουν ξεχειλωσει και ποσο εχουν γινει .
Ποιο ανοικτοι και απο το 12αρη με τα 35 γραμμαρια σκαγια που του βαζεις μεσα .
Χαζος ειμαι να τρεχω στα 200 χιλιομετρα για να βρω τσιχλες αφου ξερω οτι θα ερθουν και θα με βρουνε αυτες, εδω κοντα στο σπιτι ξεκουραστα .
Εμενα καποιος μου ειπε οτι ειχες κανει μεταλικο ειδικο παντελονι για να περνας απο την Ομονοια και οτι εσενα κυνηγουσαν οι Πακιστανοι για να σου παρουν το πορτοφολι ,και το ειχες κρυψει μεσα απο το ζωναρι στην μεση σου .

- pericles
'Ασε μας γεροντάκο με τους Οδοντίατρους γιατι μια χαρά ειναι τα δικά μου δόντια και κοίταξε εσυ που σου κόψανε την μισή μασέλα οι οδοντίατροι και γίνανε και οπλουργοί
ΚΑι δεν ξέρω εσύ τι ομοβροντίες ρίχνεις που τρομάζεις τις σιταρήθρες και χαθήκανε
Δεν ειναι τυχαίο που σε εχουνε επικυρήξη στο Σκοπευτήριο σαν Ανεπιθύμητο που τους αναστατώνεις με τα τρελλοφύσιγγα σου
Και δεν φτάνει αυτό παρασέρνεις και τον Πράκτορα μου να σε ακολουθεί
Μουσκεμένες θα ητανε οι χαρτόκουτες που πήρες απο τους Π@κιστ@ν γιαυτό δεν εγινε τέλεια καύση

Δεν ειναι τυχαίο που σε εχουνε επικυρήξη στο Σκοπευτήριο σαν Ανεπιθύμητο που τους αναστατώνεις με τα τρελλοφύσιγγα σου

Και δεν φτάνει αυτό παρασέρνεις και τον Πράκτορα μου να σε ακολουθεί

-
Αφου πηγες δυο φορες για σιταριθρες και τις κατατρομαξες περιμενες να βρεις εχθες και αλλες ? Χαζες ειναι να μεινουν εκει ?
Ο Πρακτορας σου με ακουσε στα μαθηματα στην αρχη ,και τωρα κανει μια χαρα τα φυσιγγακια του και κτυπαει θηραματα και το ευχαριστιεται .Γεμιζει 28 γραμ σκαγια μεχρι 30 το πολυ πεντασταδιακα και βλεπει τα θηραματα να μπαινουν μονα τους μεσα στο σακιδιο ,χωρις να κουραζεται
Αλλοιμονο σε σενα που για να κτυπησει μια σιταριθρα γεμιζεις στο 20ρακι 35 γραμ σκαγια ,και κουβαλας μαζι σου και το φορτηγο με τον γερανο για να κατεβαζει τις παλετες με τα φυσιγγια που ριχνεις .
Και μετα μας λες οτι το φορτηγο με τον γερανο το πηρες μαζι σου για να μεταφερεις την σιταριθρα που κτυπησες .

-
- pericles
Αυτά τα ψεύδη και τις κοροιδίες κάθεσε και σκέφτεσε και ολο κακά παθαίνεις και μας τρομάζεις. Εγώ μιά χαρά τα καταφέρνω με τα φυσιγγάκια μου αλλά μεθαυριο Κυριακή δεν θα κυνηγήσω γιατι εχουμε 40ημερο της Πεθεράς μου.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑19 Δεκ 2024 10:48 Αφου πηγες δυο φορες για σιταριθρες και τις κατατρομαξες περιμενες να βρεις εχθες και αλλες ? Χαζες ειναι να μεινουν εκει ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Πρακτορας σου με ακουσε στα μαθηματα στην αρχη ,και τωρα κανει μια χαρα τα φυσιγγακια του και κτυπαει θηραματα και το ευχαριστιεται .Γεμιζει 28 γραμ σκαγια μεχρι 30 το πολυ πεντασταδιακα και βλεπει τα θηραματα να μπαινουν μονα τους μεσα στο σακιδιο ,χωρις να κουραζεται
![]()
Αλλοιμονο σε σενα που για να κτυπησει μια σιταριθρα γεμιζεις στο 20ρακι 35 γραμ σκαγια ,και κουβαλας μαζι σου και το φορτηγο με τον γερανο για να κατεβαζει τις παλετες με τα φυσιγγια που ριχνεις .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μετα μας λες οτι το φορτηγο με τον γερανο το πηρες μαζι σου για να μεταφερεις την σιταριθρα που κτυπησες .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοπόν Ακουσα στις ειδήσεις οτι θα γίνει σύνδεση με Καλώδιο Ελλάδα- Κύπρος οπότε σκέφτηκα εφόσον δεν μπαίνεις σε αεροπλάνο να ρθείς Κολυμπώντας και οταν κουραζεσαι να κρατάς στο καλώδιο για ξεκούραση

-
μετα απο 63 φυσιγγια που εριξα με το εγλεζικο μετρημενα γιατι κραταω ημερολογιο , απο 24 γραμμαρια μεχρι 30 , αρχισαν να κουναν οι κανες του παλι μετα απο την επισκευη σε οπλουργο
, δηλαδη σε ολα αποδηχθηκε λαθος , και στον επικρουστηρα , και στης εφαρμογες να σφιξει της κανες , εκει που εκανε σωστη δουλεια ηταν οι αρτιριουχοι , που μπορει ο καθενας μας ευκολα να τους βαλει

-
οποτε ο μαστορας μας για καμια καραμπινιτσα , και για κανενα βαψιματακι καλος ειναι