συμφωνω οτι πρεπει να δοκιμαζουν τα οπλα πριν τα παραδωσουν, αλλα οι σωστοι οπλουργοι δινουν προτεραιοτητα στα οπλα που εχει παει πρωτα ο πελατης , και στα οπλα που δεν καταφεραν την πρωτη φορα να τα φτιαξουν , και οχι να ειναι εκει το οπλο απο της 28 αυγουστου , 26 το εστειλα και εφτασε 28 αυγουστου , ενα μηνα και 4 μερες , και ακομα συνεχιζετε να ειναι εκει , και ουτε να ασχολουντε με οπλα πελατων που τα εφεραν την τελευταια στιγμη , και λογο οτι ειναι γνωστοι , τους το εφτιαξαν αμεσως , και δεν νομιζω οτι το δικο μου ειχε τοση μεγαλη ζημια , για να κανει τοσες μερες , εξαλου μεσα σε 4 μερες ειχε φτιαξει της εφαρμογες , και τα κλειδια που κουνουσαν , μετα το κολοβαραγε , περιμενε μια βδομαδα τους αρτιριουχους απο την θεσαλονικη , ολοκληρη Αθηνα δεν ειχε , και σιγα τους αρτιριουχους εγω βρισκω και στην Σαμο τετοια κρικελακια , , οσο για της δοκιμες πολλες φορες δεν φενετε η ζημια του οπλου εαν ριξης 4 με 5 φυσιγγια στο καθε οπλο , ακομα και ενα κουτι να ριξης , παρα μακροπροθεσμα , απλος μια ιδεα περνεις ,και ο εμπειρος οπλουργος , πλιν απο σκετα καψουλια που ριχνει , μπορει να καταλαβη χωρις να ριξει κανονικα φυσιγγια , τι ζημια εχει το οπλο , και εαν του βγαλει μετα ζημια. ( αντε ρομπα εγινα παλι , αλλα εχω νευρα )