ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

:D :D και ομως μπορει και να εχω δικιο , πουδεν το ευχωμε
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εχουμε οκτωμβριο , και το οπλο ειναι ακομα στον μαστορα :o απο της 26 αυγουστου , πλιν ενα μικρο ταξιδακι που εκανε για τρεις μερες , :) και ξανα γυρισε στον μαστορα , :( με σειρα προτεραιότητας απο της 24 ιουλιου που τον πηρα τηλεφωνο , και μου ειπε να το φερω μετα της 22 αυγουστου . φετααα , δεν ειναι καραβι , δεν ειναι νταλικα , δεν ειναι πολυπλοκο μηχανημα , ειναι του Νικολα η τουφεκα :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

και που να τα βλεπει ο μαστορας , η να του το σφυριξη καποιος αυτο που γραφω , μετα ποιος με σωζει :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειναι κουφος ο μαστορας Νικολα και δεν ακουει τιποτα . :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Νικολα τι ηλικια εχει, εγω 58 ειμαι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο οπλουργος ?
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γυρω στα 55 .60 πρεπει να ειναι Νικολα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

οκ συνομηλικοι , για να ξερω να του τα ψαλω στο τελος , οταν παρω το οπλο στα χερια μου , τωρα δεν μιλαω στο τηλεφωνο για να μην τον εξαγριωσω, και αντιδραση , και δεν μου το φτιαξει σωστα , η μπορει να κανει πολλες μερες ακομα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

για να δουμε αυριο που θα το δοκιμασει , πως θα ειναι , εαν προλαβε τοσες μερες να φτιαξει , 1 μετρο σιδερο , μετα δεν θα βρισκει λαδοκολα να το τυλιξει , και δεν θα μπορει να πιασει τηλεφωνο τα κουριερ , και μετα θα το κολοβαρεσουν οι δικοι μου (ελτα κουριερ ) οποτε εαν λεω εαν το παρω την δευτερα συμφωνα με αυτα που ακουω και ξερω , θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος , να δουμε μετα που θα το δοκιμασω , που τα αγριοπεριστερα και της φασσες τα εκαψαν στο τουφεκιδι , ορτυκια δεν περναν απο εδω , οι περδικες ελαχιστες , οι τσιχλες ακομα δεν μου κανουν κουκ , γιατι ειναι αδυνατες και ταλαιποριμενες , οποτε απο δεκεμβριο και μετα στης τσιχλες
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο εγώ λέω μιάς και ασχολήσε με όλα φτιάξε και ένα οπλουργείο , μιας και πηγαίνεις στο σκοπευτήριο να δοκιμάζεις και κανενα ντουφέκι να προλαβαίνει και ο οπλουργός :) :) :D :D Εδώ ο δικός μου που ειναι 1 χιλιόμετρο απο το σκοπευτήριο οταν δοκιμάζει αν σκάνε τα καψύλια το κάνει μέσα στο μαγαζί του με φυσίγγια που μόνο καψυλι έχουν ;) ;)
Τελος πάντων Χθές γέμισα καμιά δεκαριά φυσίγγια να τιμήσω το Ιντεάλ . Χαρτινα selier bellot με κετσέτινη τάπα και στρογγυλο ρέλι . Τα σκάγι ητανε εφταμισάρια αλλά δεν ειχα χαρτονάκι με αυτό το νούμερο αλλά ουτε και εφτάρια γιατι δεν μου δώσανε απο εκει που τα παίρνω στο Ίλιον και έβαλα με αριθμό 8 λέτε να επηρεάσει κάτι στην γόμωση :?: :?: ;) :) :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Μήπως λέω ο Γεροντάκος που φτιάχνει τα χαρτόνια βάζει μέσα μικροτσίπ και ελέγχει την γόμωση :?: :) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Οι Απορίες χρήζουν απάντησης :) :)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οι σωστοι οπλουργοι πηγαινουν στο σκοπευτηριο και ριχνουν κανονικα φυσιγγια για να τσεκαρουν αν το οπλο εχει και αλλο προβλημα ,π.χ.αν εχει μποσικα ο εξολκεας ,αν φουσκωνει τον παφυλα του καλυκα ,αν βγαινει σωστα το φυσιγγιο απο την θαλαμη ,και πολλα αλλα .Αυτος ο δικος σου ο οπλουργος ειναι της πλακας ,γιατι δεν χρειαζεται να του πας το οπλο για να δεις αν σκαει το καψουλι .Αυτο το κανουμε και μονοι μας χωρις χρεωση .Γιατι αυτος μπορει να σκασει ενα καψουλι και να το χρεωσει οτι εριξε ενα κουτι φυσιγγια ,οπως ειχε κανει καποιος μεγαλος γνωστος στον πρακτορα σου που τον χρεωσε να πληρωσει σε οπλο που ηταν στην εγγυηση οτι εριξε δυο κουτια φυσιγγια για δοκιμη . :o :lol: :lol: :lol: Καλα τα 7,5 σκαγια που θα τα ριξεις ? στις σιταριθρες ? Αυτες θελουν τουλαχιστον 3 νουμερο σκαγια για να πεσουν . 8-) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Κανε υπομονη οταν ερθεις εδω θα σου πω το μυστικο για τα χαρτινα φυσιγγια και εχω στοκ ολα τα νουμερα . ;) :D :D :D Τωρα τι θα γινει ? θα κερασεις κανενα καφε πρωι πρωι ? η ακομα εισαι κουρασμενος απο την παρελαση που πηγες χθες ? ;) :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

συμφωνω οτι πρεπει να δοκιμαζουν τα οπλα πριν τα παραδωσουν, αλλα οι σωστοι οπλουργοι δινουν προτεραιοτητα στα οπλα που εχει παει πρωτα ο πελατης , και στα οπλα που δεν καταφεραν την πρωτη φορα να τα φτιαξουν , και οχι να ειναι εκει το οπλο απο της 28 αυγουστου , 26 το εστειλα και εφτασε 28 αυγουστου , ενα μηνα και 4 μερες , και ακομα συνεχιζετε να ειναι εκει , και ουτε να ασχολουντε με οπλα πελατων που τα εφεραν την τελευταια στιγμη , και λογο οτι ειναι γνωστοι , τους το εφτιαξαν αμεσως , και δεν νομιζω οτι το δικο μου ειχε τοση μεγαλη ζημια , για να κανει τοσες μερες , εξαλου μεσα σε 4 μερες ειχε φτιαξει της εφαρμογες , και τα κλειδια που κουνουσαν , μετα το κολοβαραγε , περιμενε μια βδομαδα τους αρτιριουχους απο την θεσαλονικη , ολοκληρη Αθηνα δεν ειχε , και σιγα τους αρτιριουχους εγω βρισκω και στην Σαμο τετοια κρικελακια , , οσο για της δοκιμες πολλες φορες δεν φενετε η ζημια του οπλου εαν ριξης 4 με 5 φυσιγγια στο καθε οπλο , ακομα και ενα κουτι να ριξης , παρα μακροπροθεσμα , απλος μια ιδεα περνεις ,και ο εμπειρος οπλουργος , πλιν απο σκετα καψουλια που ριχνει , μπορει να καταλαβη χωρις να ριξει κανονικα φυσιγγια , τι ζημια εχει το οπλο , και εαν του βγαλει μετα ζημια. ( αντε ρομπα εγινα παλι , αλλα εχω νευρα ) :cry: :? :? :x
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο το καφεδάκι κερασμένο και υπόσχομαι να προσφέρω δείπνο με ουζάκι κατα την επίσκεψη μου. 8-) 8-)
Λοιπόν φίλοι επειδή ο Γεροντακος νομίζει οτι τίποτα δεν του Ξεφέυγει, θα του πώ οτι χθές ο Πράκτορας μου με έμπασε διαδυκτιακά στην Γιάφκα του και αυτός ητανε αραγμένος στον Καναπέ :) :) :D :D :D Ειδα οτι έχει και δεν έχει :D :D :D :D Μεχρι και υπολογιστή εχει στον πάγκο με τα εργαλεία και διερωτούμε μήπως η ρελιάστρα χειρός και ο αποκαψωλοτής ειναι συνδεδεμένα για ρύθμιση στροφών οπως ενα βιντεάκι που κυκλοφόρησε χθές μέσω Viber και δείχνει ένα εργαλείο που μπορεί και μαρσάρει απο την μία μέχρι τις χίλιες :) :) Ετσι γιατι τα χάρτινα θέλουνε λίγες στροφές :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δηλαδη μονο αυτο ειδες απο ολοκληρη την γιαφκα μου ? Τα πολλα κουτακια μεταλικα συλεκτικα πυριτιδας δεν τα ειδες ? Τις μαλλινες ταπες γνησιες ,και πατεντα δικη μου δεν τις ειδες ? Τους εκατονταδες συλλεκτικους καλυκες μου δεν τους ειδες ? Τα αριστα εργαλεια πατεντες του φιλου μας του Παλιογερου απο την Λερο που τα εχω στολισμενα στην βιτρινα δεν τα ειδες ? Κερασε τωρα καφεδακι για τιμωρια ,γιατι ειδες ολα αυτα τα σπανια εργα τεχνης και δεν πληρωσες και εισιτηριο στο Αρχαιολογικο μουσειο μου . ;) :D :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

θελω και εγω να τα δω
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη ο Γεροντάκος δεν ξέρει απο Βιντεοκλήσεις γιαυτό πρέπει να ψάξεις για πράκτορα που να σε μπάσει στη γιάυκα του Γεροντάκου. :) :D :D :D
Και ασε τον να λέει οτι δεν ξέρω για τις μάλλινες του που χθές εστησα φυσίγγιο χθές σε χάρτινο κάλυκα :) :D :D :D Τα υπόλοιπα συλλέκτικά και να μην τα έβλεπα εφόσον τα μαρτύρησε όλα :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γεροντάκο εισαι σε στενό κλοιό :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αλλο να τα βλεπεις και αλλο να τα πιανεις στα χερια σου ,και να μυριζεις τις πολλες δεκαετιες που κουβαλανε πανω τους . ;) :D :D :D Τι να πρωτοβαλω φωτο . ? Μια μικρη γευση πηρες μεσω VIBER γιατι ειναι ενα δωματιο οπως ειδες με τετοια συλεκτικα πραγματα απο μηχανες ,ρελιαστρες ,και διαφορα υλικα, κουτακια μεταλικα με πυριτιδες γεματα χιλιαδες χαρτινοι καλυκες μιας αλλης εποχης καινουργιους ,εκατονταδες φυσιγγια γεματα απο 50 μεχρι 100 χρονων, και σε πρωτη σειρα τα εργαλεια που μου εχει δωσει ,αφου τα εφτιαξε μονος ,του αγαπητου φιλου μας του Μιχαλη που παντα θα ειναι εκει γιατι τα εχει φτιαξει με τεχνη ,και μερακι . ;) :D :D :D :D :D Ακομα και ατομικη θερμαστρα εκστρατειας για το βουνο του Ρωσικου στρατου ειδες που ειναι 80 + χρονων ,και την εχω δουλεψει και εγω στο κυνηγι . ;) :D :D :D :D :D Να ειναι καλα ολοι οι φιλοι που μου εχουν χαρισει μερικα απο αυτα τα υλικα για να τα εχω στην συλογη μου μαζι με τα δικα μου που ειχα . ;) :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

τον πηρα τηλεφωνο , και λεει οτι το εφτιαξε , και θα το στειλει την δευτερα , και τα μεταφορικα θα τα πληρωσει εκεινος , αλλα παλι ομοκεντρα χτυπα η αριστερη , γιατι καποιος παλιος οπλουργος ειχε την ιδεα να μεγαλωσει την τρυπα της μπασουλας που περναει η βελωνα , και τωρα μου εβαλε ποιο χοντρη βελωνα για να πιανει ποιο πολυ εκταση στο καψουλι και να πιανει και λιγο προς το κεντρο , φαινετε το εκαναν αυτο παλια , γιατι τοτε τα καψουλια τα 6,45 , ηταν ποιο φαρδια απο τα σημερινα
Απάντηση