ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ξεφτυλα ολα αυτα που κανουν , ολα επρεπε να απαγορευοντε αυτα τα αισχοι , η θηροφυλακη και το δασαρχειο επρεπε να τους διωχνει , και να ερχωντε ολοι οχι απο το απογευμα αλλα μετα της 5 το πρωι της ιδιας μερας που θα κυνηγησουν
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Βρε Περικλή που να ξέρω εγώ ότι δεν ξέρεις τι είναι η πομονα ;Εδώ όσους και να ρωτήσεις όλοι το γνωρίζουν .Εσύ είσαι ο μοναδικός ,για αυτό έμαθες και κάτι νέο από τον Γέροντα σήμερα πέρα από τα φροντιστήρια που χρειάζεσαι στην ιδιογομωση .με συνοδεία ούζου στο μπλε χταπόδι D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Πό μό νά Γαλλιστί :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 21 Αύγ 2024 11:56 Βρε Περικλή που να ξέρω εγώ ότι δεν ξέρεις τι είναι η πομονα ;Εδώ όσους και να ρωτήσεις όλοι το γνωρίζουν .Εσύ είσαι ο μοναδικός ,για αυτό έμαθες και κάτι νέο από τον Γέροντα σήμερα πέρα από τα φροντιστήρια που χρειάζεσαι στην ιδιογομωση .με συνοδεία ούζου στο μπλε χταπόδι D :D :D :D
Γραφικέ γεροντάκο έλα με το καλό εσύ πίσω και θα ψάξω για την Πομόνα εφόσον την Ξέρει και ο Καββαδίας οτι στην Γαλλία την λένε έτσι θα ψάξω μήπως εχεις και Γαλλικές ρίζες και που ξέρεις μπορεί να φτάνεται και συγγενείς με τον Αλέν Τελόν :) :D :D :D :D

Άντε και εσύ με την Πομόνα , Τα Ντεφρανσιέ, Τα Αμπραγίαζ και τα ΣουανΣονέφ.........Πω πω λάθος αυτό δεν ειναι της Μηχανικής ανοίκει σε άλλη κατηγορία που ειδικευονται οι Γ@λλοι. :D :D :D :D :D :D :D :D Καββαδία το τελευταίο δεν θέλει μετάφραση, ένας αριθμός είναι :D :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Parlevu france .Pomona . :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

με τα νερα στο χωριο τα πραγματα ειναι τραγικα , εχουν φτιαξει κλικα και ποτιζουν μονο ο προεδρος οι συγγενης του , και τα μελη του τοεβ , οι υπολιποι μονο τυχεα , αυτοι ξερουν ποτε θα ανοιγει το νερο ο υδρονομεας , ποιες ωρες και ποιος μερες , οποτε πρεπει να πηγαινω συνεχεια στο χωριο μεχρι να βρω την μερα που θα εχει νερο, και ποτε το ανοιγει το πρωι στης 7 , και το κλεινει στης 12 το μεσημερι , η εαν ποτιζει κανενας φιλος του η συγενης το κλεινει ο υδρονομεας και ποιο αργα στης 3 το μεσημερι , αλλα πολλες φορες πας το πρωι και δεν εχει νερο , και ξαφνικα κατα της 11 το πρωι εχει , δεν ξερεις ουτε την μερα ουτε την ωρα , ενα μπαχαλο , τους βαζω κατσαδες συνεχεια , και τους λεω να φτιαξουν ενα προγραμμα ποιες μερες και ωρες θα εχουμε νερο , και σε ποια περιοχη , και να το τυχοκολησουν σε ενα πινακα ανακοινοσεος , η απαντηση ηταν και να το κανουμε δεν θα το τηρει κανενας , ο δεν υδρονομεας εκτος της κεντρικες βανες που διαχειριζετε οπως θελει εκεινος , και φτανει μονο να ικανοποιει τον προεδρο του ΤΕΟΒ και τα μελη του , κλεινει και της πρωσοπικες βανες του καθενος απο εμας που δεν ειναι μελη ουτε συγγενης καπιου μελους , με το ετσι θελω (τον εχω πιασει δυο φορες να κλεινει την δικια μου βανα) δηλαδη τα μελη του τοεβ οι συγγενης τους , και οι συγγενης του υδρονομεα μια χαρα ποτιζουν, αλλα και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΑ , στους υπολιπους ολους πριν ολοκληρωσης το ποτισμα πηγαινει και κλεινει συνεχεια της πρωσοπικες τους βανες μεσα στο κτημα τους , εγω οποτε ποτιζω στηνω σκοπια δυπλα στης βανες μου
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αλινομο εαν αυτες της δυο τελευταιες χρονιες δουλευα στα ελτα , και ερχωμουν στης 4 το μεσημερι που εχει κοψει το νερο να ποτισω , η περιμενα το σαβατοκυριακο να ποτισω που γινετε χαμος και ανοιγουν ολοι της βανες να ποτισουν , και υπαρχει χαμηλη ροη νερου που δεν πηγαινει παντου , τοτε σιγουρα θα ειχαν ξεραθει τα παντα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγώ γύρισα σήμερα από το χωριό .Και εκεί έχει να βρεξει από τον Απρίλη και έχουν ξεραθεί όλα ακόμα και οι ελιές .Όσες μέρες ήμουν εκεί τα πότιζα με την γεώτρηση μήπως και σωθεί κάτι .Όλα τα δέντρα πορτοκαλιές λεμονιές αμπέλι ήταν χαλασμένα τα σταφύλια .Τώρα που έφυγα άφησα τον πίνακα ανοικτό για να ποτίζει κάθε δύο ημέρες μισή ώρα και βλέπουμε τι θα γίνει .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λοιπόν θα σας πω μια σημερινή κυνηγετική είδηση από τον Περικλή στην Κύπρο έναρξης του κυνηγιού .Όλο το καλοκαίρι ο Περικλής είχε αγοράσει ένα τσουβαλι καλαμπόκι και πήγαινε και έριχνε στις φάσες για να τις μαζέψει σε ένα μέρος ,και σήμερα πήγε πρωί πρωί να πιάσει πόστο ,αλλά βρήκε άλλους εκεί που είχε σχεδιάσει να κάτσει .Άρχισε να πηγαίνει δεξιά και αριστερά για να βρει ένα μέρος να καθήσει ,και τελικά δεν βρήκε μέρος ,με αποτέλεσμα άλλοι να κτυπήσουν τις φάσες ,άλλος να τις τάιζε όλο το καλοκαίρι ,και ως συνήθως ο Περικλής γύρισε σπίτι με μια σακούλα σύκα . :o :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αλλου πινουν οι φασες και αλλου πανε και το δεινουν :) :) :) ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αστα να πανε Νικολα .Μιλαμε για πολυ γελιο .Τσαμπα τα λεφτα στο καλαμποκι ,στις βενζινες που χαλασε ολο το καλοκαιρι .Δεν μου εδινε εμενα τουλαχιστο το καλαμποκι να ταισω τις κοτες μου να φαμε κανενα αυγουλακι . :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο Διαδίδεις ΨΕΥΔΗ !!!!!! :!: :!: :!: :!: Δεν ασχολούμε με ταίσματα και για να μην τσακωθώ με κάποιους προτιμό και πηγαίνω κάπου που δεν μπορόυν να πλησιάσουν άλλοι. Οταν το χάραμα σταματησα το αμάξι περιμένοντας τον φίλο που θα με συνόδευε να κυνηγήσουμε με το που ειδανε κάποιοι τους οποίους μόνο σφαγιαστές μπορώ να αποκαλέσω, Αναψαν τα φαναράκια και στόλισαν το χωρο για να δουμε οτι εκει ειναι άλλοι και να μην πάμε. σε αλλες περιοχές κοιμουνται σε αντίσκηνα μια βδομάδα νωρίτερα. Εκεί εγινε σφαγή και δεν σταμάτησαν να τουφεκάνε για ώρες. Εγω στο βουνό ψηλά εκει πήρα δυο ωραίες φάσες με Βασιλική βολή η μία μάλιστα επεσε πάνω στο καρεκλάκι :) :D :D :D :D Θα μπορούσα να κτυπήσω ακόμα 2-3 αλλά αυτές ηρνανε χωρίς να τις δώ νωρίτερα και τους εριχνα μπηχτές χωρίς σκόπευση. Λοιπόν Γεροντάκο αυτά προς το παρόν να μαθαίνεις την Αλήθεια γιατί κάποιοι σε πιστέυουν 8-) 8-) Την Συνταγλη με τα φυσίγγια την ειπα στον κολλητό σου αλλά είπε οτι ειναι παρατραβηγμένη με την Α0 και Α1 εγώ μια χαρά την βρήκα και με μηδέν λάκτισμα. Το ονο θα πώ οτι ητανε Πεντασταδιακά. ;)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τι ωρα εχεις ραντεβου με τον οδοντιατρο για να σου φτιαξει την μασελα ? :lol: Ακου με 40 βαθμους θερμοκρασια να ριχνεις 1,80 πυριτιδα Α1 . :o Φανταζομαι που θα εφτανε το καπελακι σου με καθε τουφεκια που εριχνες .Αντι να ψαχνεις την φασα εψαχνες το καπελο σου . :o :lol: :lol: :lol: :lol: Τωρα μου τα λες αλλιως .Εσυ γιατι δεν πηγες να καθησεις εκει που ηταν οι αλλοι ? Θα σου πω εγω .Γιατι σε εδιωξαν για να μη τρομαζεις τα πουλια με το κανονι σου με τις ομοβροντιες . ;) :lol: :lol: Εγω ξερω οτι ο κοσμος βγαζει αναμνηστικες φωτο με τα θηραματα ,και οχι με τα πουπουλα . ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Ψεματα λεω ? Εχω μερικες φωτο απο κυνηγι φασας .Θελεις να σου τις στειλω και με μονταζ να βαλεις τον εαυτο σου μεσα ? :lol: :lol: :lol:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

για να υπαρχει κινηση στο φορουμ γραφω . <<<< σημερα ανοιξε ο Χριστακος και κατιπιν συνενοισης εστειλα το εγλεζικο , του εγραψα σε ενα χαρτακι τι θελω να κανει 1) και σημαντικοτερο να φτιαξει τον τζογο και να λεινει το οπλο σωστα χωρις να κουναν οι κανες , 2) να μου βαλει αρτοριουχους γιατι δεν εχει καθολου , 3) ο αριστερος επικρουστηρας ειναι ποιο κοντος και φαγωμενος να μου βαλει καινουριο , 4 ) να ανοιξη τα τσοκ δεξιο 4αστρα , αριστερο 3 αστρα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Καλή επιτυχία να έχει Νικόλα για να το χαρείς .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σε ευχαριστω , θα περιμενω με αγωνια να το παραλαβη για να που τι προβλεπετε , γιατι εχω μουρλα με τα παλια , και δεν ειχα ποτε τοσο παλιο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είναι απόλαυση να κυνηγάς με τέτοια όπλα ,και ακόμα καλύτερα να ρίχνεις και χάρτινα φυσίγγια .Εγώ το απολαμβάνω Νικολα ειδικά στα ορτύκια ,με τα σκυλάκια μου .Με γυρίζουν 55 χρόνια πίσω και με ένα δίκανο 110 χρόνων .Δίνουμε αξία και στο θήραμα όταν τα χτυπάμε με αυτά τα μέσα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σωστα , το θεμα ειναι οτι εχω αγωνια , και φοβαμε μην μου πει οτι δεν φτιαχνετε , η δεν μπορει να βρει ανταλακτικα , πιστευω οτι μεχρι την πεμτη θα ξερω , θα σας πω λεπτομερειες , ετσι για να υπαρχει μια σοβαρη συζηση , που μπορει να βοηθησει και αλλους που μας παρακολουθουν σε παρομοια θεματα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οι περισοτερες εταιρειες που εβγαζαν αυτα τα οπλα εχουν κλεισει και λογικα ανταλακτικα δεν υπαρχουν ,αλλα αν ειναι ο μαστορας σωστος και ξερει την δουλεια του φτιαχνει ανταλακτικα απο αλλα μοντελα ,αλλα θελει δουλεια για να γινει και εχει κοστος οικονομικο Νικολα . ;) 8-) Βελονες,πυροι ,και λοιπα ειναι ευκολα πραγματα .
Απάντηση