ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Και πού να βρώ εγώ το φούμο :?: :?: :?: Περιμένω μπάς και βρώ λίγο να καπνίσω τις Δαμασκηνές :) :) :)
Ορτύκια οσα ερθουνε ειναι τρομαγμένα και μουντζουρωμένα απο μπαλωθιές :) :) :D :D :D
Βερύκοκα ουτε και ενα δεν φάγαμε :) :) :) Τελευταία χρονια η επόμενη σκέφτικα να κάνω Οικολογικό ψεκασμό δική μου συνταγή που θα ψεκάζω κάθε εβδομάδα και αν πάλι δεν πετύχω θα την κεντρισω να γινει Πουρνελιά σαν αυτή που εχεις εσύ :) :)
Ο Πέλος με την Ζέστη ουτε που σηκώνεται απο τα μάρμαρα που ειναι ξαπλωμένος, μπαίνω στο σπιτι και δεν παίρνει χαμπάρι :) :) :) :)
Λοιπόν θα σου στείλω και ενα βίτεο με φωτογραφίες στο Βιπερ τα πρώτα φυσίγγια που γεμισα μετά απο δύο χρονια χωρις να χρειαστεί κάποια ρύθμιση.
Το Ανέβασα στο Facebook και βρέθηκανε πολλοι ειδικοί να μου προτέινουν ρυθμίσεις αλλά τους ειπα αν δεν γνωματευση ο Δημιουργός Καββαδίας και να εγρίνει ο Γεροντάκος Τίποτα δεν κάνω :) :D :D :D :D :D :D :D

Υ.Γ. Ο Ορφανίδης χάθηκε :?: :?: :?: Η που πήρε το Κοκοροντούφεκο και το διασκεδάζει ή που εκατσε να υπολογίσει τα Μεγαπασκάλ και τα μπάρ :?: :) :)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ακου που να βρει φουμο . :o Τι το θελεις να το λερωσεις ,και να το καθαριζεις μετα .Παρε λιγο καρβουνο απο τα καμενα δαση που υπαρχει μπολικο ,και βαλε ενα καψουλι και ριξε το .Το ιδιο ειναι . :lol: :lol: :lol: :D :D :D Ετσι και αλλιως στον γαμο του Καραγκιοζη θα ριξεις και με αυτο . :o :lol: :D :D Στη βερυκοκια σε προλαβαν τα σκουλικια ,γιατι κατι μου λεει οτι αντι να ριξεις φαρμακο για τα σκουλικια ,τα μπερδεψες και τους εριξες τροφη . :o :lol: :lol: :D :D Οσο αφορα το ρελιασμα η μηχανη ειναι ρυθμισμενη στα 68,5 καλυκα και κλεισιμο στα 56,5 .Ανεβασε λιγο ενα χιλιοστο τα σταδια σου . ;) 8-) Κοροιδο τον εχεις τον Πελο ? Τωρα με την ζεστη την εχει αραξει στην δροσια ,σαν το αφεντικο του ,και δεν κουναει απο εκει και ατομικες βομβες να πεσουν διπλα του . :o :lol: :lol: :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

το κοκοροντουφεκο ειναι στο σπιτι του εγλεζου και με περιμενει , το εχει ξεχωρισει απο τα αλλα εχει δεσει μια σακουλα πανω του , και εχει μεσα την αδεια κατοχης , μου ειπε οτι πρωτα θα γινει η μεταβιβαση , και μετα θα παρω το οπλο στα χερια μου , εχω να το δω 2 χρονια , αλλα θυμαμε πως μου ερχωνταν σωστα στον ωμο , για κακη μου τυχη εχει αδεια ο αστυνομικος που ειναι στα οπλα , και θα επιστρεψει μετα της 15 ιουλιου , αυτο ποτε δεν το καταλαβα , εχουν τοσα ατομα και περιμενουν να επιστρεψει ο αστυνομικος για να γινει η δουλεια , και αυτο γινετε σε πολλες υπηρεσιες , και εμεις περναμε αδεια απο τα ελτα , και παντα ολα τα ποστα ηταν ενεργα απο τους αντικαταστατες μας , για αυτο μας ειχαν εκπαιδευσει σε ολα τα ποστα για να αντικαταστουμε τους αδειουχους
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα στην εποχη του επιτελικου κρατους ολα γινονται .Εμενα το εχω ξαναγραψει περυσι που πηρα το σκοπευτικο οπλο απο πολυ γνωστο μαγαζι με ολα τα χαρτια του ,την πρωτη φορα πηγα να παρω το δελτιο κατοχης στο ονομα μου ,και αυτο εγραφε αλλο ονομα με το δικο μου οπλο .και οταν το ειδα και πηγα πισω να το διορθωσουν αφου περασαν 15 μερες ,οταν ξαναπηγα το δελτιο κατοχης ειχε το δικο μου ονομα αλλα ειχε βγει για αλλο οπλο .Ξαναπεριμενα 15 μερες μεχρι να βγει το σωστο ,και εφαγα 2 μηνες σχεδον για να βγει το δελτιο κατοχης το σωστο .Τοσο καλα . 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σημερα εμαθα οτι απο ολοκληρο ελαιωνα στο χωριο δεν υπαρχει ιχνος ελιας στα δεντρα . :( Καταστροφη υπαρχει και σε αλλα δεντρα που δεν εχουν καρπησει φετος ,και οσα εκαναν καρπο ,αυτος χωρις λογο επεσε . 8-) Ερχεται πολυ δυσκολη χρονια ,και ο Θεος βοηθος .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

:o :o ασχετοι , και εγω οταν εγινε η μεταβιβαση των οπλων του εγλεζου στην γυναικα του , ειχαμε θεματα ,ενω ειχε εξουσιοδωτηση η γυναικα του απο αυτον , που ελεγε να διαχειριζετε εκεινη ολα τα υπαρχοντα του κινητα και ακινητα, ηθελε ο αστυνομικος αλλη εξουσιοδητηση για τα οπλα , που πηγαμε σε λογιστη τον πληρωσε για να πρωσπαθησε ανεπυτηχος να φτιαξη την εξουσιοδοτηση , αφου φαγαμε δυο ωρες με τον λογηστη , μετα κλεισαμε καινουριο ραντεβου , του ειπαμε οτι δεν γνετε απο την αγγλια να στειλει εξουσιοδοτηση υπογραμενη , και μας ειπε αα καλα , καλα θα ηταν να εχουμε την εξουσιοδοτηση , αλλα ενταξη δεν πειραζει , αφου εχουμε την αλλη που λεει να διαχειριζετε η γυναικα του ολα τα υπαρχοντα του κινητα και ακινητα, ειμαστε ενταξη , και μας κουφανε , χωρις να πουμε λεξη , μη τυχον και μετανιωση , οτι θελουν κανουν , και οτι θελουν λεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 01 Ιούλ 2024 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μολις πηρα το 20αρι απο τον μαστορα μετα απο 2 μηνες και 6 μερες , ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ , εβαψε την μπασκουλα πολυ ωραια , εβγαλε την αυτοματη ασφαλια , ειχε μεσα 4 καλυκες που δοκιμασε τα καψουλια , αλλα δεν μου αρεσε καθολου το αποτυπομα που ειχαν τα καψουλια απο τους επικρουστηρες , ενα μικρο βαθουλομα , βλεπω τους επικρουστηρες που εξεχουν απο την μπασκουλα , ποιο κοντοι απο πριν , ο ενας μαλιστα και λυμαρισμενος που τον εκανε λειος χωρις να ειναι μυτερος , βαζω δυο καλυκες η δεξια τσακ , χωρις να σκασει το καψουλι , η αριστερη τα ιδια με πριν φτιαχτει , εσκασε το καψουλι οριακα με μικρο βαθουλομα , περνω τηλεφωνο τον συναδελφο του , και μου λεει οτι θα τον παρει το απογευμα να του το πει , και μου λεει οτι κατι ειχε σπασει μεσα και το κολησε , μαλον το βε ελατηριο που μου ειχε αλαξει ο Χατζιωτης , και θα ξεχασε ο οπλουργος μετα απο 2 μηνες και 6 μερες , οταν του ειπα να μου αλαξη και τους δυο επικρουστηρες , και νομιζε οτι επειδη εσπασε και το ελατηριο , οτι ηταν μονο αυτη η ζημια, και εδωσα και 80 ευρω
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ετσι μου ερχετε να το μαστορεψω εγω , και να παραγκολο 2 επικρουστηρες , αυτο το 20αρι με εχει κουραση πολυ , απο την αρχη που το πηρα , και κατι που ειχα αντιληφθη τοτε , οτι καποιο μελος απο το φορουν του HuntersLife ,ειχε πει πριν 3 χρονια , οτι πηρε το 20αρι που εχω εγω , το gebra , και μετα ειπε οτι τελικα δεν το πηρε για προσωπικους του λογους , του εστειλα μυνημα προσωπικο και δεν μου απαντησε γιατι , και εγω υπεθεσα , οτι μαλον του φανηκε ακριβο , και λεω εγω τωρα , μηπως το πηρε και το δοκιμασε και του εβγαζε ζημιες , και το πηγε πισω , και το πηρα μετα εγω , και τωρα συνεχιζει της ζημιες σε εμενα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Καλα ξεμπερδεματα Νικολα με το 20ρακι σου .Τι καψουλια δοκιμασες να σκασει ? Οχι οτι αυτο ειναι δικαιολογια .616,η 688 γιατι αυτα ειναι ποιο σκληρα στο μεταλο απο τα 2000 π.χ.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

και cx 2000 , που τα εσκασαν και οι δυο κανες , με την δεξια οριακα , με ενα μικρο βαθουλομα , και 688 , που εκει εσκασε μονο το αριστερο , με ποιο μικρο ακομα σημαδι η αριστερη , η δεξια δεν το εσκασε καθολου , και του ειπα του βλαΚΑ να μου αλαξει και τους δυο επικρουστηρες , γιατι ειναι φθαρμενοι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τωρα αφησε το οπως ειναι γιατι αν το δωσεις παλι για φτιαξιμο μαλλον δεν θα το προλαβεις στην εναρξη .Βαλε 2000 καψουλι στα φυσιγγια σου ,οχι οτι αυτο ειναι λυση ,γιατι καποια στιγμη δεν θα σκαει ουτε το 2000 .Εκτος αν στην εναρξη πας κυνηγι με καποιο αλλο οπλο . ;) Η διαδικασια να φτιαξεις τις βελονες ειναι απλη ,και αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε τις μονος σου .Παρε δυο βελονες ετοιμες και φερτες στα μετρα τους με λιμαρισμα λιγο μακρυτερες απο αυτες που εχει τωρα .Στα δικα μου πλαγιοκανα [100 χρονων οπλα] μια φορα τις αλλαξα μονος μου και δουλευουν μια χαρα τωρα ,απο την στιγμη που φταινε οι βελονες και οχι το ελατηριο που ειναι ποιο δυσκολο στην επισκευη του .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

πες μου Νικολα οι βελωνες μπενουν στην μπασκουλα εκει που σκαει , τα καψουλια , και ξεβιδωνης μονο μια βιδουλα σε καθε βελωνα , που εχει δυο τρυπες που χωραει δυο καρφακια , για να στριψης της βιδες
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα ειναι αναλογα τον κατασκευαστη .Τις περισοτερες φορες απο εκει βγαινουν .Αλλες φορες για να τις αλλαξεις πρεπει να ανοιξεις την μπασκουλα γιατι ειναι εσωτερικες απο μεσα περαστες .Η ποιο ευκολη αλλαγη ειναι στα κοκοροντουφεκα που αλλαζει αμεσως αν ξεβιδωσεις εξωτερικα την εξαγωνη συνηθως βιδουλα που κτυπα ο κοκορας του οπλου .Προσεχε αν το ανοιξεις μη χασεις τα ελατηρια τους της επαναφορας .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το πηρα αποφαση θα το στειλω πανω , εαν και με αυτον δεν εμεινα ευχαριστημενος , δυο φορες του ειχα στειλει το σουπερ ποζε μπαικαλ , την πρωτη φορα για να μου αφερεση την αυτοματη ασφαλεια , και η κανη μπροστα μου ειχε πεσει και στραβωσει , και δεν εβγεναν τα τσοκ , που μου την εφτιαξε , αλλα μετα απο 200 τουφεκιες δεν μου εσκαγε η κατω κανη τα καψουλια , του το λεω , το ξανα στελνω με δικα μου παλι μεταφορικα , το περνω , και μετα απο μερικα φυσιγγια , παλι ενα στα 10 φυσιγγια δεν μου εσκαγε τα καψουλια , και στο τελος το παω σε αυτον εδω στο νησι , και μου το εφτιαξε , και μου ειπε οτι ειχε βαλει αναποδα τα σπιραλ ελατηρια των επικρουστηρων , γιατι λογο της μορφωλογιας του σουπερ ποζε το ενα ελατηριο , ειναι ποιο κοντο απο το αλλο
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο δεν ξερω τι άλλο κανεις εκτος απο οπλουργός αλλά να βλέπεις βιντεο ιδιογόμωσης και να το μετατρέπεις σε αγώνα μπασκετ πρώτη φορά βλέπω :) :) :) :D :D :D :D Τωρα πως υπολογίζεις απο βιντεο ποσα χιλιοστά ειναι το φυσίγγι αυτό ειναι άλλο προτέρημα :) :D :D :D :lol: :lol:
Πρέπει να φταίει η Ζέστη γιαυτό ριξε καμια βρεγμένη πςτσέτα στο κεφάλι σου να Αδειάσουν τα καρούμπαλα απο το τσόκαρο :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εμενα δεν μου ξεφευγει τιποτα . 8-) Και μπασκετ βλεπω ,και μηχανες ιδιογομωσης βλεπω ,και τα περιεργα κλεισιματα που κανεις βλεπω με το χοντρο πλαστικο του καλυκα βλεπω ,που για να λυγισει το πλαστικο πρεπει να το κτυπας με σφυρι ,και σεμιναρια που πρεπει να κανεις βλεπω ,γιατι τα εχεις ξεχασει ολα οσα μαθηματα εχεις κανει τοσα χρονια και τον Πελο βλεπω να μασουλαει τις μηχανες ,γιατι απο τα λαδια που βαζεις τις περναει για μπριζολες . :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D .Ολα τα βλεπω .Ο φιλος σου ο Μπαμπης Αιγινητης στο σκοπευτηριο προχθες εμεινε με το στομα ανοικτο απο τα φυσιγγια ιδιογομωσης που του εδειχνε ο πρακτορας σου . ;) :D :D :D :D Ρωτουσε με τι μηχανη ηταν κλεισμενα ,και του ειπαμε οτι η μηχανη ειναι του Νικολα του Καββαδια . ;) :D :D :D Εσυ εχεις τοσες μηχανες που τις εχεις μπερδεψει με τις ρυθμησεις και σε μηχανη που ειναι για 70 καλυκα κλεινεις 65 αρη ,και να τα αποτελεσματα . :o :( :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Και για να μη τα μηδενιζουμε ολα ,με μια μικρη προπονηση θα γινεις πολυ καλος προσεχως . 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

τελικα σημερα μιλησα με τον τοπικο οπλουργο , ο θεος να τον κανει οπλουργο , για ερασητεχνης μοιαζει , μου ειπε οτι εβαλε καινουριους επικρουστηρες , και κουφαθηκα , εβγαλε την αυτοματη ασφαλεια , ολα καλα , εβαψε την μπασουλα , και το μεταλικο της παπιας , ολα καλα , και ειχε σπασει και η δεξια σφυρα , που την κολησε , ενω μολις το αγορασα , ειχε σπασει και η αριστερη σφυρα , που ο Χατζιωτης μου την αλαξε, τελικα το οπλο ηταν κουρκουτα , μπαχατελα , τωρα μου μενει , να σπασει και το αριστερο V ελατηριο , γιατι το δεξι ελατηριο μου το αλαξε και αυτο ο Χατζιωτης , και λεω στον οπλουργο ερασιτεχνη , μα αυτοι οι επικρουστηρες ειναι ποιο κοντοι απο τους αλλους , και μου λεει ετσι πρεπει να ειναι , δηλαδη εκει που περιμενα να μου φτιαξει τον δεξη επικρουστηρα , και του λεω αλαξε και τον αριστερο , γιατι συντομα και αυτος θα φθαρθει , μου χαλασε και τον αριστερο , και κανει ενα μικρο αποτιπομα , που οριακα και οι δυο κανες σκαν τα καψουλια , τρεις φορες μεσα σε δυο χρονια πηγε σε οπλουργο το περιβοητο 20αρι , και αυριο θα παει τεταρτη φορα θα το πακεταρω , και το στελνω στον Λιακο , εαν δεν εβγαζε ωραιες τουφεκιες , και δεν με ειχε ενθουσιασει το διαμετρημα 20 , θα το παραταγα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειναι καλος μαστορας ο Λιακος και πιστευω θα στο φτιαξει για να μπορεις να το ευχαριστηθεις στο κυνηγι αφου σου αρεσει .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σε ευχαριστω Νικολα , θα του πω να το τσεκαρη γενικα , μην μου βγαλει και αλλη ζημια αργοτερα
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη υπάρχει μια παροιμία που λέει όπου υπάρχει καπνός δεν ψήνουν φαγητό. Βρες καλό οπλουργό γιατι οσοι πηγες μεχρι τώρα ειναι Οδοντίατροι :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 02 Ιούλ 2024 11:01 Εμενα δεν μου ξεφευγει τιποτα . 8-) Και μπασκετ βλεπω ,και μηχανες ιδιογομωσης βλεπω ,και τα περιεργα κλεισιματα που κανεις βλεπω με το χοντρο πλαστικο του καλυκα βλεπω ,που για να λυγισει το πλαστικο πρεπει να το κτυπας με σφυρι ,και σεμιναρια που πρεπει να κανεις βλεπω ,γιατι τα εχεις ξεχασει ολα οσα μαθηματα εχεις κανει τοσα χρονια και τον Πελο βλεπω να μασουλαει τις μηχανες ,γιατι απο τα λαδια που βαζεις τις περναει για μπριζολες . :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D .Ολα τα βλεπω .Ο φιλος σου ο Μπαμπης Αιγινητης στο σκοπευτηριο προχθες εμεινε με το στομα ανοικτο απο τα φυσιγγια ιδιογομωσης που του εδειχνε ο πρακτορας σου . ;) :D :D :D :D Ρωτουσε με τι μηχανη ηταν κλεισμενα ,και του ειπαμε οτι η μηχανη ειναι του Νικολα του Καββαδια . ;) :D :D :D Εσυ εχεις τοσες μηχανες που τις εχεις μπερδεψει με τις ρυθμησεις και σε μηχανη που ειναι για 70 καλυκα κλεινεις 65 αρη ,και να τα αποτελεσματα . :o :( :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Και για να μη τα μηδενιζουμε ολα ,με μια μικρη προπονηση θα γινεις πολυ καλος προσεχως . 8-)
Θα πώ στον Μπάμπη οτι αγοράσατε έτοιμα φυσίγγια και σβήσατε την μάρκα τους για να κανετε εντύπωση :) :D :D :D :D :D Βλέπω οτι γουρλωσαν τα μάτια σου και ειδες το χοντρό πλαστικό :) :D :D :D :D Αλλά δεν λέω τι στροφείο ειναι και τί διαστάσεις εχει το φυσίγγιο :D :D :D :D Απο τις διαστάσεις που εγραψες πρόσθεσε λίγα ακόμα χιλιοστά για να εισαι κοντά :) :D :D :D :D :D Δεν κατεβαίνεις κατω λέω εγώ να κάνεις Διδακτορικό σε διάφορα ειδη μηχανές :) :D :D :D :D :D :D
Απάντηση