ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Σου λέω σύγχρονο Ιδιογομωτήριο , μου λές Παντοπολείο, Τωρα μου λές να στείλεις κορίτσια εδώ εσύ όπως πάς θα γινεις και Ντ@β@τζής να μου καταστρέψεις και τον πράκτορα μου :) :D :D :D :D Απορώ δηλαδή γιατι κάποτε διάβαζε και η Βάσω τι έγραφες και αν έβλεπε κάτι ειχε το τσόκαρο κοντά :D :D :D :D :D :D
Στο καταφύγιο πίνω το Φραπέ μου και φτιάχνω διάφορα πράγματα που θελουνε επιδιόρθωση ;) ;) Απο Ιδιογόμωση ξεκαψούλιασα και καλύμπραρα 50 Κάλυκες RC τωρα σκέφτομαι τί καψύλι να βάλω γιατι χθές ένας φίλος μου βρήκε Α0 οπότε θα ψάξουμε να την κάνουμε απο 24 -36 γρ. Κοντρα δόση :D :D :D :D :D Στο 20αρη ΑοΧ150Χ28γρ. Εσκιζε στις Πέρδικες οπότε λέω γιατι να μην κάνει και στο 12αρη :?: :?: :) :) Ψάξε το Γέροντα να δούμε πως θα τα βολέψουμε . Τροφή για σκέψη δοκίμασε και μου λές. Γιατι εγώ σκοπευτήριο που ειναι στο 1 χιλιόμετρο βλέπω να πηγαινω βράδυ που έχει στο κυλικείο Γίδα στη Γάστρα και μονο με κράτηση τρώς :) :) :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ρε μαστορα τα εχεις μπερδεψει ολα . :o 8-) Καταφυγιο,καλυκες ,καψουλια γιδες βραστες ,σκοπευτηριο ,κοντρα δοση ,ΑΟ ,CAL 12 ,CAL 20 και ,φραπεδες .Εγω σου μιλαω να εξοπλισεις το καταφυγιο με αγαθα πρωτης αναγκης για αυτα που ερχονται ,οσο ειναι καιρος . ;) :o 8-) Την ΑΟ να μου την στειλεις εμενα να την γεμισω γιατι σε εσενα που πηγαινεις για σιταριθρες δεν κανει .Δεν ειναι καλη πυριτιδα . 8-) :lol: :lol: :D :D :D Σκοπευτηριο δεν πηγαινεις ,και οταν πηγαινεις δεν πηγαινεις να ριξεις στα δισκακια ,αλλα να φας γιδα στη γαστρα . :o :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
παναγιωτης χρι.

Δημοσίευση από παναγιωτης χρι. »

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024 11:22
παναγιωτης χρι. έγραψε: 19 Ιουν 2024 06:08 Καλημερα σε ολους!
μονο καλημερα , μπες και εσυ στην συζητηση , δεν εχεις καμια απορια , η κατι αλλο που σε απασχολει κυνηγετικα , σκυλια , οπλα , φυσιγγια , ιδιογωμοση , εγω ποτε δεν γραφω , καλημερα , καληνυχτα , μονο οταν βλεπω τον αλλον προσωπο με προσωπο , η στο τηλεφωνο , και εκτος αυτου , το καλημερα εκτος οτι δεν λεει τιποτα οταν το γραφουμε , μπορει να το δουμε και μεσημερι , και βραδυ
Λογο οικονομικον προβλιματον και ελιψη χρονου ουτε γεμιζω αυτον τον καιρο ουτε οπλο σκευτομαι να αγορασω. Και οι κυνηγιτικες μου εξορμισεις ειναι πολυ λιγες, και την περασμενη χρονια το ιδιο, μπενω και γραφω μια καλημερα η καλησπερα για να δηνω και εγω το παρον στο φορουμ με τα εξερετικα παιδια που το απαρτιζουν. Οταν εχω και εγω καμια απορια ρωταω. Με σηνχοριτε αν δεν προλαβενω να σιμετασχω σε καποια συζητηση!
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Για το σκοπευτηριο ξεκινησε αλλα, τον εφαγε η γιδα στη γαστρα . :( :o :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο λέγε οτι θέλεις αλλά να ξέρεις οτι έκανα αρχή στο ιδιογομωτήριο με 12 φυσίγγια ριγμένα selier Bellot που μου ειχες δώσει εσύ. Η βυσμάτωση και ολα τα χαρτικά είναι απο εσένα. Εγώ έβαλα την Lovex την παλαιά σε 2 γρ. και 32γρ σκάγια παραδοσιακό ρελι σε χαμηλές στροφές.
Το Αποτέλεσμα σστο βαιπερ αλλά άμα δεν πέσει η φάσα και γεμίσει ο χώρος Χαρτοπόλεμο αλοίμονο σου :) :D :D :D :D Μην μου πείς φταιεει η Γιδα στη Γάστρα. Γιατι εστειλα και μια φωτο στον πράκτορα 2 φυσίγγια sellier Bellot trap κλεισμένα εχαστερο και τα άλοιψα με κερί μαλλιών που στέγνωσε και το παλληκάρι μου ειπε οτι φαίνονται ταλαιπωρημένα :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλι απο δικαστηριο θα σε πανε οι φασες για τρομοκρατια .Παλι θα ψαχνεις για μαρτυρες να τρεχουν για να σε σωσουν . :o :o :D :D H πυριτιδα ειναι LOVEX η VELOX ? :lol: :lol: :D :D :D Ησυχια δεν εχεις . :o 8-) Ηθελα να ηξερα 4 μερες που απουσιαζες απο τον καφενε αυτα τα 10 φυσιγγια γεμιζες ? :o :D :D Δηλαδη για να γεμισεις ενα κουτι θα φας μια εβδομαδα ? Αλλα να μου πεις που να το ριξεις εσυ ενα κουτι φυσιγγια .Ουτε σε δυο χρονια δεν τα ριχνεις . :o για αυτο να τα γεμιζεις να τα ξαναδειαζεις ,και να τα ξαναγεμιζεις για να σου φαινονται οτι γεμιζεις πολλα φυσιγγια ,και να εχεις δουλεια . :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Φετος θα ειναι ακομα χειροτερη η χρονια απο περυσι στο λαδι μαθαινω απο τις 100 ριζες που εχω εγω ,αλλα και απο αλλους φιλους σε ολη την Ελλαδα .Μετα την μεγαλη ανθοφορια τους την ανοιξη ,κατα περιεργο τροπο δεν εδεσαν καθολου καρπο . Για αυτο προσοχη φιλοι μου στην καταναλωση του . :o 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

απο τον εγγλεζο ακομα τιποτα , ειναι στο νησι απο της 20 του μηνος , και κανενα μυνημα καμια κληση δεν εχω παρει , εμαθα ομως απο αλλους οτι την κυριακη που μας περασε παντρευψε τον γιο του , χωρις να μου πει τιποτα , και το 20αρι παραμενη στον μαστορα , πηρα τηλεφωνο τον συναδελφο του , και μου εδωσε το τηλεφωνο του μαστορα τον πηρα 5 φορες σε διαφορετικες ωρες , και δεν το σηκωνει , βρικε λεει ο συναδελφος του γκομενα τωρα και πηγαινει βολτα και στο μπανιο , του ειπα μεσο του συναδελφου του εαν μεχρι 10 ιουλιου δεν μου το φτιαξει , να το παρει πισω , και να το στειλω εκτος νησιου σε αλλον οπλουργο , να προλαβω την διακοπες του αυγουστου που περνει ολος ο κοσμος , ωστε να το εχω την πρωτη μερα του αυγουστου
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

,,Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο ..λενε στο χωριο μου Νικολα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2024 19:27 ,,Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο ..λενε στο χωριο μου Νικολα .
καταλαβα , θα δουμε , θα του στειλω μυνημα του εγγλεζου να του ευχηθω και για τον γιο του , αλλα φοβαμε οτι θα μου πει οτι τωρα ειχα τρεξηματα με τον γαμο , και δεν προλαβενω , του χρονου που θα ξανα ερθω θα τα πουμε
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αλλα δεν θελω να με παρει και για λιγουρη , εγω θα τον βοηθουσα με το να δηλωσει τα οπλα αφιλοκερδος , αλλα ΓΙΑΤΙ μου ΕΤΑΞΕ ΟΠΛΟ , και μαλιστα μου το ελεγε συνεχεια τοτε , και εδω και δυο χρονια με εχει ξεσηκωσει
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη η υπόθεση Εγκλέζος άρχισε να μου βρωμά και οπως έγραψε ο Αγγελόπουλος καράβι που αργεί σκατά ειναι φορτωμένο. Βεβαια πρέπει να εννοούσε και το θέμα του οπλουργού που αργεί να φτιάξει ενα όπλο. Εγώ όταν πάω στον Οπλουργό μου πολλές φορές το πιάνει αμέσως στα χέρια του και μπορεί να αρχίσει να το αποσυναρμολογεί. 8-) 8-)

Βεβαια ο Γερο Αγγελόπουλος εχει και αυτός προβλήμα Ασυνενοησίας γιατι γράφω Lovex και μου λεει Velox :) :D :D :D :D :D :D Τόσα χρονια στην Ιδιογόμωση και δεν εμαθε οτι ολα αυτά ητανε τα ίδια οπως η Sokol Kurupawua και άλλες :) :D :D :D :D δφεν φτανει αυτό πιάνει και μαθητές για να επιβεβαιώση την παροιμία ! Ετσι δασκαλο που πήγες Τέτοια γράμματα θα μάθεις ! :) :) :D :D :D :D Κάνουν εγραφή για σπουδές Ιδιογόμωσης και αποφοιτούν Θεωρητική Ιατροδικαστές και ελαιουργοί :) :D :D :D :D :D :D :D :D
Αντε γεροντάκο ξύπνα μου εφτιαξες πάλι την μέρα :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στα θεωριτικα μαθηματα που κανω ,βαζω τετοιες ασκησεις οσο αφορα την LOVEX με την VELOX για να δω σε τι βαθμο γνωσης ειναι ο μαθητης . ;) :lol: :D :D :D Εσυ για να το γνωριζεις πρεπει να εχεις κανει σκονακι . :o :lol: :D :D :D Καλα δεν ξερεις οτι υπαρχουν χαλκινα σκαγια ,και θελεις να σε παμε σε αλλη ταξη ? Εκει στην ιδια θα μεινεις και φετος για να το μαθεις . :x :D :D :D :D Λεγε εσυ τετοια ,και φετος θα πουμε το λαδι λαδακι ,που για να το αγορασει κανεις πρεπει να πληρωσει 250 ευρω τον τενεκε ,η να το αντικαταστησει με λιπος απο ορτυκια . ;) :D :D :D Για αυτο εχω βαλει σκοπο φετος να κτυπησω πανω απο 10 ορτυκια την σεζον για να κανω μερικους τενεκεδες λιπος . :lol: :lol: :D :D :D :D Εσυ για να κανεις ενα ποτηρι λιπος απο ορτυκια πρεπει να περασουν 200 χρονια . :o :lol: :D :D :D Απο την πρωτη στιγμη εγω ειπα στον Νικολα οτι ο Εγγλεζος ειναι περιεργος . ;) Πρωτη φορα ακουω οπλουργο να του πηγαινεις το οπλο για επισκευη την μια χρονια ,και να σου το εχει ετοιμο την επομενη . :o :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Πρωτη φορα ακουω οπλουργο να του πηγαινεις το οπλο για επισκευη την μια χρονια ,και να σου το εχει ετοιμο την επομενη . εχεις δικιο Νικολα , την πατησα , ισως ξερει οτι δεν το χρησιμοποιω ακομα , για αυτο αργη , αλλα εμενα με εχει φαει το ανχος εαν καταφερει να το φτιαξει οπως του ειπα , η θα εχει ξεχασει τοσους μηνες τι του ειπα , να μου αλεξει και τους δυο επικρουστηρες , και να μου αφαιρεση την αυτοματη ασφαλεια , που να βαζω εγω οποτε θελω την ασφαλεια , οσο για τον εγκλεζο με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο και μιλησαμε , και μου ειπε να παω το σαβατοκυριακο , να μου δωσει το οπλο , και να δει ποιο μου καθετε καλα , ειδομεν , θα σας πω νεοτερα
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη ευχομαι ολα να γινουμε οπως εσύ θέλεις. Αν ειπε ο Εγλέζος να πάρεις οποιο σου κάθεται καλύτερα σημαίνει οτι μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε :) :) Αλλά αν εχει κάποιο οπλο που δεν σου κάθεται αλλά εχει μεγάλη αξία πάρτο και θα σου κάτσει μετά :) :D :D :D

Ο Γεροντάκος μας τωρα έμπλεξε τα λίπη με τα λάδια γιατι δεν βρίσκει τίποτα αλλο να σχοληθεί εκτός απο το Viber που στέλνει μυνήματα στις 2 παρα εικοσι το πρωί :D :D :D :lol: :lol: :lol: Απο οτι φαίνεται ουτε αυτό το άθλημα δεν το κατέχει και περιμένει τον Σωτήρη να σχολάσει το παιδί απο την δουλειά του και να μας στείλει φωτοραφίες :D :D :D :D :D Γραφικέ πονηρέ Γεροντάκο σε Τσάκωσα γιατι ειμαι πιό πονηρούλης απο εσένα :) :D :D :D :D :D :D Δεν πειράζει ομως στέλνε εσύ οτι θέλεις οποια ώρα και νάνε 8-) 8-) Κυνηγός Ιδιογομωτής εσυ αλλά ο εγγονός σου βγήκε Ποδοσφαιριστής :D :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειδες τον μπαγασα τριπλες που κανει 14 μηνων ? :D :D Αυτος θα γινει ποδοσφαιριστης στη θεση κυνηγος . 8-) ;) :o :D :D :D Εχω γινει καλιτεχνης στο VIBER τωρα τελευταια και εκεινη την ωρα κανω τεστ για να δω αν κοιμασαι ,η εχεις ξυπνησει για πρωι . ;) :lol: :D :D :D Κοροιδευε εσυ με το λαδι αλλα θα με παρακαλας μετα τον Σεπτεμβριο να κτυπησω κανενα ορτυκι,αυτα τα μεγαλα που κτυπαω , να σου στειλω να φτιαξεις κανενα τενεκε λιπος για να εχεις . ;) :lol: :D :lol: :lol: :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

χθες του εστειλα μυνημα του εγλεζου , και του ειπα οτι ενα με κοκκορια μου καθωνταν καλα στον ωμο , και ειναι το BURDON , και σημερα με πηρε τηλεφωνο , και μου ειπε ελα το βρικα αυτο που διαλεξες και το εχω βαλει στην ακρη , και ειναι στο ονομα της συζηγους του , οποτε μου ειπε κανονιζεις με αυτη τα γραφειοκρατικα , μου ειπε οτι ειναι εγλεζικο , με τσοκ κυλινιδρο και ντεμι , και εχουν αλαχτει οι κανες με την τεχνική του sleeving, και το καλυτερο ειναι 70αρες οι θαλαμες και εχει αντοχη 3 μεγατονοι , και μου λεει του βαζεις μεχρι και 40 γραμμαρια (εγω μεχρι 32 θα του βαζω ) αλλα νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι κουναγαν οι κανες , ειδομεν , και φυσικα εαν δεν τελειωσουν τα γραφειοκρατηκα δεν θα το εχω στο σπιτι , για να δουμε θα τα βρω ευνοικα , για να γραφτει στο ονομα μου απο μεταβιβαση, η θα με καθηστερησουν στην αστυνομια μερικες μερες
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

γνωριζει καποιος στα ποσα μπαρ αντιστοιχουν οι 3 μεγατονοι
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη οι 3 Mpa είναι 30 bar. Για να δουμε τωρα με την συντοπίτισα μου πως θα τα βρείτε :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2024 10:09 Ειδες τον μπαγασα τριπλες που κανει 14 μηνων ? :D :D Αυτος θα γινει ποδοσφαιριστης στη θεση κυνηγος . 8-) ;) :o :D :D :D Εχω γινει καλιτεχνης στο VIBER τωρα τελευταια και εκεινη την ωρα κανω τεστ για να δω αν κοιμασαι ,η εχεις ξυπνησει για πρωι . ;) :lol: :D :D :D Κοροιδευε εσυ με το λαδι αλλα θα με παρακαλας μετα τον Σεπτεμβριο να κτυπησω κανενα ορτυκι,αυτα τα μεγαλα που κτυπαω , να σου στειλω να φτιαξεις κανενα τενεκε λιπος για να εχεις . ;) :lol: :D :lol: :lol: :D :D :D :D
Γεροντάκο ειναι που δεν ερχονται πολλα ορτυκια εδώ αλλιως να δεις πως τα κυνηγώ και τα φερμάρω χωρίς σκυλο :) :) :D Αλλά τωρα τι σχέση εχουν τα λάδια και τα λίπη γιατι λίπος έχει μπόλικο και το γουρούνι :D :D :D Τωρα με τις εφευρέσεις σου αν φτιάχνεις τα χαρτιά απο τουρτες να γίνονται ταπες λιπασμένες με λιπος ορτυκιού για να τα ξεγελάς αυτό ειναι απάτη :) :D :D :D Ενταξει να δεχτώ το άρωμα σουβλάκι αλλά αυτό παει πολύ :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στις λιπασμενες Ι.Χ ταπες ,βαλε μαζι και το φουμο ,με χαρτινο καλυκα να δεις τι συνδιασμος που βγαινει . :o ;) Μοσχοβολαει το βουνο . 8-) Που να δεις εσυ τετοιες χαρες στα ορτυκοκυνηγια .Εκει περναει μονο κανενα ορτυκι που εχει τασεις αυτοκτονιας ,η εχασε τον δρομο του ,λογω κλιματικης αλλαγης [για ολα φταιει η κλιματικη αλλαγη λενε τρομαρα τους ] :lol: :lol: :lol: :o :shock: :D :D :D :D :D Ο βομβαρδισμος που κανουν στα συνεφα δεν φταιει με καρκινογονα χημικα . :x Κανενα βερυκοκο δεν μας ειπες εφαγες ,η σε προλαβε ο Πελος και τα σκουλικια ? Τσαμπα τα νερα και τα λιπασματα και τα εξοδα που εκανες . :( :o :lol: :D :D :D :D
Απάντηση