Στο καταφύγιο πίνω το Φραπέ μου και φτιάχνω διάφορα πράγματα που θελουνε επιδιόρθωση

Λογο οικονομικον προβλιματον και ελιψη χρονου ουτε γεμιζω αυτον τον καιρο ουτε οπλο σκευτομαι να αγορασω. Και οι κυνηγιτικες μου εξορμισεις ειναι πολυ λιγες, και την περασμενη χρονια το ιδιο, μπενω και γραφω μια καλημερα η καλησπερα για να δηνω και εγω το παρον στο φορουμ με τα εξερετικα παιδια που το απαρτιζουν. Οταν εχω και εγω καμια απορια ρωταω. Με σηνχοριτε αν δεν προλαβενω να σιμετασχω σε καποια συζητηση!ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑19 Ιουν 2024 11:22μονο καλημερα , μπες και εσυ στην συζητηση , δεν εχεις καμια απορια , η κατι αλλο που σε απασχολει κυνηγετικα , σκυλια , οπλα , φυσιγγια , ιδιογωμοση , εγω ποτε δεν γραφω , καλημερα , καληνυχτα , μονο οταν βλεπω τον αλλον προσωπο με προσωπο , η στο τηλεφωνο , και εκτος αυτου , το καλημερα εκτος οτι δεν λεει τιποτα οταν το γραφουμε , μπορει να το δουμε και μεσημερι , και βραδυ
καταλαβα , θα δουμε , θα του στειλω μυνημα του εγγλεζου να του ευχηθω και για τον γιο του , αλλα φοβαμε οτι θα μου πει οτι τωρα ειχα τρεξηματα με τον γαμο , και δεν προλαβενω , του χρονου που θα ξανα ερθω θα τα πουμεΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑25 Ιουν 2024 19:27 ,,Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο ..λενε στο χωριο μου Νικολα .
Γεροντάκο ειναι που δεν ερχονται πολλα ορτυκια εδώ αλλιως να δεις πως τα κυνηγώ και τα φερμάρω χωρίς σκυλοΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2024 10:09 Ειδες τον μπαγασα τριπλες που κανει 14 μηνων ?![]()
Αυτος θα γινει ποδοσφαιριστης στη θεση κυνηγος .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω γινει καλιτεχνης στο VIBER τωρα τελευταια και εκεινη την ωρα κανω τεστ για να δω αν κοιμασαι ,η εχεις ξυπνησει για πρωι .
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοροιδευε εσυ με το λαδι αλλα θα με παρακαλας μετα τον Σεπτεμβριο να κτυπησω κανενα ορτυκι,αυτα τα μεγαλα που κτυπαω , να σου στειλω να φτιαξεις κανενα τενεκε λιπος για να εχεις .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()