Αντε να μαθαίνεις και κάτι που εμαθες στα εύκολα με το Αγριόχοιρο απο τροχαία ατυχήματα.

Οταν βρεις Κεφάλι Αγριοχοιρου μπορείς να κάνεις πηχτή (Κυπριακά τη λέμε Ζαλατίνα)ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2024 13:09 Εδω το κεφαλι του αγριοχοιρου που ειναι 15 κιλα και ειναι ολο κρεας ,δεν το τρωμε και θα φαμε το κεφαλι στις σιταριθρες ?![]()
![]()
![]()
![]()
Μπρουυυυυ με ανατριχιασες παλι σημερα .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περικλη αυτο ειναι το 20αρι , αλλα εχω δεθει μαζι του , μονο με αυτο κυνηγαω τσιχλα , και εχω επιτυχια σαν το 12αρι , δεν βλεπω να υστερη πουθενα μονο πλεονεκτηματα εχει , οπως ποιο ελαφρη , ποιο μικρο σε ογκο που το κατευθηνω με ευκολια στον στοχο δεν εχει ανακρουση , ουτε πολυ θοριβο να σε κουραζει , και οπου χρειαστει δευτερη τουφεκια , η πρωτη που εχεις ριξει δεν σε εχει βγαλει εκτος στοχου , και ετσι στην δευτερη εισαι κοντα στον στοχο , τα φυσιγγια του σε εμενα που ειμαι ιδιογωμοτης πολυ ποιο φτηνα απο τα ετοιμα του GAL 20 , αλλα ακομα και ποιο φτηνα απο τα ιδιογωμομενα του 12αριου , ριχνω 24 γραμμαρια μεχρι 26pericles έγραψε: ↑19 Φεβ 2024 07:33 Ορφανίδη αν ειναι αυτό το 20αρη που αγόρασες απο Αθηνα , στο ελεγα καλύτερα να πάρεις ενα καινούργιο αλλά δεν ακουσεςΑυτα τα προβλήματα σε καινούργια οπλα παρουσιάζονται μεά απο χιλιάδες φυσίγγια.
![]()
![]()
Ευτυχώς ξέρω ένα οπλουργό στο 'Ιλιον αν θέλεις να στο φτιάξει ειναι και συνονόματος σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν βρεις Κεφάλι Αγριοχοιρου μπορείς να κάνεις πηχτή (Κυπριακά τη λέμε Ζαλατίνα)ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑16 Φεβ 2024 13:09 Εδω το κεφαλι του αγριοχοιρου που ειναι 15 κιλα και ειναι ολο κρεας ,δεν το τρωμε και θα φαμε το κεφαλι στις σιταριθρες ?![]()
![]()
![]()
![]()
Μπρουυυυυ με ανατριχιασες παλι σημερα .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά εκει στο Ελλάδα δεν ξέρετε να φάτε![]()
![]()
![]()
Ο Αλλος λεει βάζει τις τσιχλες χωρις να τις μαδησει στην κατάψυξη και οταν θα τις φάει τις γδέρνει και βγάζει ολα τα πούπουλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα παξιμάδια πάνε σε αυτούς που δεν εχουν δόντια![]()
![]()
![]()
"αντε ελάτε για σεμινάριο μαδήματος θα σας κάνω ξεφτέρια σε λιγότερο απο ενα λεπτό μαδημένη η Τσιχλα ετοιμη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεροντάκο δεν ξέρεις να φάς και απο οτι κατάλαβα στην κατοχή είσουνα καλοπερασάκιαςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2024 09:11 Θελεις να ερθουμε στην Κυπρο για να φαμε εμεις το ξυλο απο την Φλωρα που εχεις χαλασει ολα τα πλυντηρια του σπιτιου για να παρεις τα μοτερ για να φτιαξεις ξεπουπουλιαστρα και να ξεπουπουλιαζεις τις τσιχλες ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιε τσιχλες ? Αυτες που σε λυπουνται και σου χαριζουν οι αλλοι κυνηγοι που γυριζεις στο βουνο ?
![]()
![]()
Τωρα που δεν υπαρχουν φυσιγγια ουτε πυριτιδες εδω στην Ελλαδα ,σταματησα να τα ριχνω στις τσιχλες ,και θα αρχισω να τα ριχνω μονο στα αγριογουρουνα .
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο επομενο αγριογουρουνο που θα κτυπησω εγω θα κρατησω τα φιλετα του,και εσενα θα σου δωσω την νεκροκεφαλη για να την κανεις πηχτη .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπρουυυυυ παλι με εκανες να ανατριχιασω πρωι πρωι με τις νεκροκεφαλες .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηθελα να ηξερα Νικολα αν σταματησει το κυνηγι ,τι θα κανεις μετα ? Πως θα περνας το χρονο σου αφου εισαι συνταξιουχος ?Εδω τουλαχιστον εχουμε το σκοπευτηριο και πηγαινουμε ποτε ποτε και ριχνουμε καμια τουφεκια αλλα και αυτο το βλεπω δυσκολο φετος ,γιατι δεν υπαρχουν υλικα ,και αυτα που υπαρχουν ειναι πανακριβα πια .Οποτε και απο εκει πρεπει να κανουμε αποχη μαλλον φετος .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2024 21:59 αντε να τελειωση να ησυχασω , καθε μερα τσιχλες τρωω , ποτε σουπα , ποτε λεμονατες , και καθε μερα ολο το βραδυ την μια μαδαω τσιχλοκοτσυφα , και μετα καπακι γεμιζω φυσιγγια για το 20αρι