Διάβασε οτι γράφεις για τα κεφάλια αλλά τωρα μας το άλλαξες χωρίς κεφάλια. Τέλος πάντων δώσε μια ολοκληρωμένη και απλή συνταγήΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑06 Φεβ 2024 09:02 Τι άλλο θα ακούσω πάλι .Τσίχλα με σκατα να φάω ;Ο σεφ δεν τις τρώει αυτός τις τσίχλες με τα σκατα αλλά οι πελάτες του .
![]()
![]()
![]()
Δεν μας είπες οποίος τις φάει αυτές τις τσίχλες πόσες κάνει μετά στην τουαλέτα .
Εγώ προτείνω να φας τσίχλες κοντοσούβλι αλευρωμενες .Αυτη είναι συνταγή από τον σεφ Αγγελόπουλο .Λοιπόν θα σου πω την συνταγή και αν δοκιμάσεις θα μου δώσεις το πρώτο βραβείο .Θα μαδήσεις τις τσίχλες ,και όχι με τα φτερά τους ,θα τις βάλεις στην σούβλα ,και το κεφάλι της μιας τσίχλας να μπαίνει στην κοιλιά της άλλης .Θα τους βάλεις λίγο αλατακι και θα τις βάλεις στην φωτιά για πέντε λεπτά και μόλις αρχίσουν να λιώνει το λίπος τους θα τις πασπατισεις με αλευρακι και βάλε τις στην φωτιά να ψηθούν .Δοκίμασε και πες μου ποιος είναι καλύτερος σεφ .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Αντε σιγά σιγά με την Ζαχαροπλαστική σου να τις Αλευρώνεις μετά το καθάρισμα να ειναι ετοιμες για τηγάνιΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2024 10:05 Πιστευω να σε ενημερωσε ο πρακτορας σου οτι τα πουπουλα ηταν απο αυτες που κτυπουσα και τις μαδουσα απευθειας στο βουνο .![]()
![]()
![]()
Στο μονο που εισαι πολυ καλος ειναι στην κατασκοπεια με τον πρακτορα σου .Δοξα τον Θεο μετα απο την περιπετεια με την υγεια μου τρια χρονια τωρα, αρχισα εστω και αργα να βρισκω τον κυνηγετικο μου εαυτο σιγα σιγα και με καθε θηραμα που κτυπαω το μαδαω στον αερα κιολας ,και βλεπεις που και που και εσυ πως ειναι το χρωμα στα φτερα τις τσιχλας .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο πρακτορας σου ειναι ειδικος στο κοντοσουβλι τσιχλας ,και σημερα το απογευμα μαλλον θα βαλει και αλλες στην σουβλα .
![]()
![]()
![]()
Εψαχνα χθες να τον βρω που ηταν, γιατι τον φωναζα ,και δεν μου απαντουσε ,και που πηγα και τον βρηκα ? Ηταν κρυμενος μεσα σε ενα σχινο με το καρεκλι του ,και κατασκοπευε την περιοχη και τις τσιχλες που κτυπουσα .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε οταν μπαίνεις στα σχοίνα μην τρυπήσεις τις παλάσκεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑09 Φεβ 2024 09:24 Περικλη που εισαι ? Χθες στο απογευματινο κυνηγι τσιχλας με επιασε η μεση μου παλι απο το κουβαλημα .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν αφησα καμμια τσιχλα παλι για να σου ερθει στην Κυπρο .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()