'Αμα στο είπα πρόσεχε μην κρυώσεις τώρα το καυτάλαβεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑25 Ιαν 2024 09:26 Τελικα δεν πηγα για καλαμαρια γιατι εκανε πολυ κρυο το βραδυ και θα μου ηταν δυσκολα να καθησω μεσα στην βαρκα τοσες ωρες .Αν πηγαινα θα επερνα μαζι μου για δωροδοκια και τον πρακτορα σου .
![]()
![]()
Μα καλα δεν ξερεις οτι τα θραψαλα ενω μοιαζουν με τα καλαμαρια δεν εχουν καμια σχεση στην γευση ? Το καλαμαρι ειναι ποιο μαλακο και ποιο γευστικο .
![]()
![]()
Και αυτο εγω πρεπει να στο μαθω ?
![]()
![]()
![]()
Αν φας καλαμαρι φρεσκο στο τηγανι με αγνο παρθενο ελαιολαδο βιολογικο ,με ενα ποτηρι κρασακι θα γινεις 20 χρονων .
![]()
![]()
Εγω με τετοια ανανεωνομαι και γινομαι εφηβος ,και ας ζηλευεις εσυ .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νικολα οπως λεει και ο Περικλης ειναι τοσα τα προβληματα του κοσμου που οι περισοτεροι περπατανε στον δρομο και παραμιλανε με αυτα τα τρελα που αντιμετωπιζουν στην ζωη τους καθε μερα ,απο αυτους που κυβερνουν αυτο τον τοπο .Οι περισοτεροι εχουν παθει καταθλιψη για αυτο και δεν τους ενδιαφερουν οι ανθρωπινες επαφες .Εγω ευτυχως μαζι με ενα αγαπητο φιλο του ιδιογομωση ειχαμε την προνοητικοτητα να εχουμε μερικες πυριτιδες ,και συνεχως ψαχνουμε να βρουμε οπου υπαρχουν ακομα στοκ σε μαγαζια .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑25 Ιαν 2024 10:32 ησυχια ολοι κοιμουντε , εσεις οι δυο ειστε μονο ξυπνιοι
Περικλη ειναι αλλο πραγμα το φρεσκο τηγανητο καλαμαρι και αλλο του ψαρα που το εχει πιασμενο μια εβδομαδα και ειναι φουλ στο βορικο για να το διατηρησει φρεσκο .pericles έγραψε: ↑26 Ιαν 2024 07:13 Ας είναι και μόνοι τί να γινει Νίκο Ορφανίδη![]()
Οποιος γουστάρει γράφει. Θα κόψουμε και το καλαμπούρι με τα τόσα που μας κόβουν καθε μέρα οι κυβερνωντες
![]()
![]()
![]()
'Αμα στο είπα πρόσεχε μην κρυώσεις τώρα το καυτάλαβεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑25 Ιαν 2024 09:26 Τελικα δεν πηγα για καλαμαρια γιατι εκανε πολυ κρυο το βραδυ και θα μου ηταν δυσκολα να καθησω μεσα στην βαρκα τοσες ωρες .Αν πηγαινα θα επερνα μαζι μου για δωροδοκια και τον πρακτορα σου .
![]()
![]()
Μα καλα δεν ξερεις οτι τα θραψαλα ενω μοιαζουν με τα καλαμαρια δεν εχουν καμια σχεση στην γευση ? Το καλαμαρι ειναι ποιο μαλακο και ποιο γευστικο .
![]()
![]()
Και αυτο εγω πρεπει να στο μαθω ?
![]()
![]()
![]()
Αν φας καλαμαρι φρεσκο στο τηγανι με αγνο παρθενο ελαιολαδο βιολογικο ,με ενα ποτηρι κρασακι θα γινεις 20 χρονων .
![]()
![]()
Εγω με τετοια ανανεωνομαι και γινομαι εφηβος ,και ας ζηλευεις εσυ .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρέξε τωρα στην υπεραγορά και πάρε οτι καλαμάρι σου αρέσει
![]()
![]()
![]()
![]()
Νικολα με την DIANA εγω βαζω την φουστιτσα απο συγκεντρωτηρα πανω στην πυριτιδα ωστε να κλεινει ποιο καλα την πυριτιδα και να κανει σε κλειστο θαλαμο την καυση ωστε να μην εχει απωλειες αεριων λογω DIANA ..Το 686 πιστευω οτι ειναι το καλυτερο καψουλι για το CAL 20 απο τις δοκιμες που εχω κανει .Ακομα και 1,25 να βαλεις θα σου δουλεψει μια χαρα με αυτο τον τροπο .Το πλαστικο κουβερ ειναι καλυτερο πιστευω .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2024 10:42 70αρης καλυκας 686 καψουλι 1,30χ25 γραμ σκαγια με DIANA και κλεισημο με ρελι .Ολα τα σεταπ να ειναι με 686 καψουλι , Νικολα σε αυτο το σεταπ πανω στην πυριτηδα PSB1 τι βαζουμε πλαστικο κουβερ , η χαρτινο οβερ παουερ
Και εδώ το ίδιο ισχύει με τα μαγαζιά που πουλάνε φυσιγγια. Και τους υποχρεωνουν οι εταιρίες να πάρουν μεγάλο ποσό φυσιγγίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα πουλήσουν γιατί είναι μεν ακριβά και δεν υπάρχει και ζήτηση. Δεν υπάρχουν επιλογές για φυσιγγια, μόνο online μπορεί κανείς να παραγγείλει συγκεκριμένα, αυτά που θέλει!ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑27 Ιαν 2024 00:10 Σημερα εμαθα οτι δυο μοναδικα κυνηγετικα μαγαζια που ειναι σε ολο το νησι , και ειναι στο καρλοβασι τα εκλεισε η αστυνομια γιατι δεν εχουν της προδιαγραφες που θελει αυτη η αντικυνηγετικη κυβερνηση , θυμαμε που κατηγορουσαν αδικα τον Τσιπρα οτι οταν βγει θα κοψει το κυνηγι , και τωρα αυτοι κανουν τα παντα κατα του κυνηγιου , οπως απογορευση κυνηγιου με δικαιολογια τον κορονοιο , απογερευση στον Εβρο με δικαιολογια την πυρκαγια , στα σκυλια μας , τσιπακια , και τωρα στηρωση , και τα κυνηετικα μαγαζια που ζηταν εκτος απο τον συναγερμο , και θωρακισμενα τζαμια , και χρονοδιακοπτη στης πορτες οπως οι τραπεζες , που μου ειπαν οτι στοιχιζουν ολα αυτα 30.000 ευρω , και εαν αυριο την αλλη τους διωξη ο ιδιοκτητης ολα πανε τσαμπα , θα πρεπει ολοι να παραγελουμε απο τα μεγαλα καταστηματα της Αθηνας , και να πληρωνουμε και μεταφορικα , χωρις να μπορουμε να δοκιμασουμε ποιο φυσιγγιο μας ταιριαζει , το λεω για τους αλλους , γιατι εγω μπορω να παρω ποσοτητα υλικων , χωρις να κλαιω τα λεφτα μου γιατι ξερω οτι το σεταο που θα φτιαξω θα ειναι καλο , πραγμα που δεν το ξερει ενας που περνει ετοιμα φυσιγγια , εαν η παρτιδα που πηρε του βγει καλη