ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Κατι δεν μας λες καλά :o :o :o :o Την Τελευταία φορά ο Οδοντίατρος σου ειχε κάνει διευρυνση μασέλας και έκοβε έραβε να στην φτιάξει τωρα μας λές ειναι το κατσίκι ;) :) :) :D :D Και απο που ως που το τρυφερό κατσικάκι να σπαει δόντια :) :D :D :D :D Θα ειδοποιήσω τον πράκτορα μου να επιβεβαιώσει και να κανει αυτοψήσια στα κόκκαλα :) :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Τωρα τι θελεις ? να σου στειλω ενα κοματι για να του κανεις ιατροδικαστικη εκθεση στην κατσαρολα ? :shock: :D :D :D Εσενα επρεπε να σε βαφτισουν Θωμα ,για να σε φωναζω απιστο Θωμα . :D :D :D Το κατσικι ηταν μια χαρα αλλα τα κοκαλα του ηταν σκληρα ,σαν αγριο που ηταν . ;) :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δέν μπορώ να σε καταλάβω και πρέπει να αναλάβει και ο Μιχάλης απο Λέρο να ψάξει τι σου συμβαίνει γιατι σε βρίσκω μεταλαγμένο μετά τα χειρουργεία :) :) :D :D :D μόνο αυτός θα βγάλει άκρη γιατι σε ειχε τσακκώσει να κάνεις Ζαχαροπλαστική με αλεύρια και χαρτοπολτούς αλλά τώρα μας λές στά γλυκά οτι βάζεις και χοντρό αλάτι :o :o :o :o Να δουμε σε λιγο καιρό τι άλλο θα ανακαλύψεις ;) :) :D :D :D :D
Για τις λιπασμένες τάπες με χοιρινό λίπος που μύριζε το βουνό σουβλάκι διεκδικείς Βραβείο :) :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ετοιμαζω μεγαλες εκπληξεις στην ιδιογομωση ,με γλυκα ,και με αλμυρα . :o Το εργαστηριο εχει παρει φωτια . 8-) Αυτες τις ημερες ειμαι σε οιστρο κατασκευης πατεντων .Τα εργαλεια που μου εχει δωσει ο Παλιογερος απο την Λερο εχουν κανει πολυ καλη δουλεια . :D :D :D Σημερα λεω να παω για κανενα καλαμαρι γιγαντα που πιανω συνηθως και τους εχω δωσει ραντεβου ,για να κερασουμε στον καφενε τους φιλους ,γιατι τωρα τελευταια ολο με αγριογουρουνα και με κατσικια αγρια τρωμε . ;) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο πρέπει να ειδοποιήσω τον Πράκτορα μου να σε μαζέψει γιατί τρέχεις πολύ ;) :) :D :D :D
Δεν κάθεσε στο σπίτι λέω και να πάς σε μια Υπεραγορά να πάρεις Θράψαλο και κατευθείαν στο τηγάνι ;) :?: :?: Θυμάσε την άλλη φορά που κρύωσες και ηθελες τσάγια και σουπίτσες :?: :?: :) :D :D :D
Καιρό θα έχεις να φάς τσόκαρο και πρέπει να ειδοποιήσω την Βάσω να λάβει τα μέτρα της :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τελικα δεν πηγα για καλαμαρια γιατι εκανε πολυ κρυο το βραδυ και θα μου ηταν δυσκολα να καθησω μεσα στην βαρκα τοσες ωρες . ;) Αν πηγαινα θα επερνα μαζι μου για δωροδοκια και τον πρακτορα σου . ;) :D :D Μα καλα δεν ξερεις οτι τα θραψαλα ενω μοιαζουν με τα καλαμαρια δεν εχουν καμια σχεση στην γευση ? Το καλαμαρι ειναι ποιο μαλακο και ποιο γευστικο . ;) :D :D Και αυτο εγω πρεπει να στο μαθω ? :D :D :D :D Αν φας καλαμαρι φρεσκο στο τηγανι με αγνο παρθενο ελαιολαδο βιολογικο ,με ενα ποτηρι κρασακι θα γινεις 20 χρονων . :D :D :D Εγω με τετοια ανανεωνομαι και γινομαι εφηβος ,και ας ζηλευεις εσυ . ;) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τελικα εμαθε κανενας τι θα γινει με τις πυριτιδες ? Ποτε θα φερουν οι εισαγωγεις ? 8-) Που ειναι η SIPE ,S4 ,MB 32 -36 ,A1 ? Δεν υπαρχει τιποτα στο εμποριο απο ολες αυτες τις θαυμασιες πυριτιδες ,και απο πολλες αλλες . 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ησυχια ολοι κοιμουντε , εσεις οι δυο ειστε μονο ξυπνιοι
Άβαταρ μέλους
pericles

Ας είναι και μόνοι τί να γινει Νίκο Ορφανίδη :?: :?: Οποιος γουστάρει γράφει. Θα κόψουμε και το καλαμπούρι με τα τόσα που μας κόβουν καθε μέρα οι κυβερνωντες :?: ;) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024 09:26 Τελικα δεν πηγα για καλαμαρια γιατι εκανε πολυ κρυο το βραδυ και θα μου ηταν δυσκολα να καθησω μεσα στην βαρκα τοσες ωρες . ;) Αν πηγαινα θα επερνα μαζι μου για δωροδοκια και τον πρακτορα σου . ;) :D :D Μα καλα δεν ξερεις οτι τα θραψαλα ενω μοιαζουν με τα καλαμαρια δεν εχουν καμια σχεση στην γευση ? Το καλαμαρι ειναι ποιο μαλακο και ποιο γευστικο . ;) :D :D Και αυτο εγω πρεπει να στο μαθω ? :D :D :D :D Αν φας καλαμαρι φρεσκο στο τηγανι με αγνο παρθενο ελαιολαδο βιολογικο ,με ενα ποτηρι κρασακι θα γινεις 20 χρονων . :D :D :D Εγω με τετοια ανανεωνομαι και γινομαι εφηβος ,και ας ζηλευεις εσυ . ;) :D :D :D :D :D
'Αμα στο είπα πρόσεχε μην κρυώσεις τώρα το καυτάλαβες :) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Τρέξε τωρα στην υπεραγορά και πάρε οτι καλαμάρι σου αρέσει :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024 10:32 ησυχια ολοι κοιμουντε , εσεις οι δυο ειστε μονο ξυπνιοι
Νικολα οπως λεει και ο Περικλης ειναι τοσα τα προβληματα του κοσμου που οι περισοτεροι περπατανε στον δρομο και παραμιλανε με αυτα τα τρελα που αντιμετωπιζουν στην ζωη τους καθε μερα ,απο αυτους που κυβερνουν αυτο τον τοπο .Οι περισοτεροι εχουν παθει καταθλιψη για αυτο και δεν τους ενδιαφερουν οι ανθρωπινες επαφες .Εγω ευτυχως μαζι με ενα αγαπητο φιλο του ιδιογομωση ειχαμε την προνοητικοτητα να εχουμε μερικες πυριτιδες ,και συνεχως ψαχνουμε να βρουμε οπου υπαρχουν ακομα στοκ σε μαγαζια . ;) 8-)
pericles έγραψε: 26 Ιαν 2024 07:13 Ας είναι και μόνοι τί να γινει Νίκο Ορφανίδη :?: :?: Οποιος γουστάρει γράφει. Θα κόψουμε και το καλαμπούρι με τα τόσα που μας κόβουν καθε μέρα οι κυβερνωντες :?: ;) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024 09:26 Τελικα δεν πηγα για καλαμαρια γιατι εκανε πολυ κρυο το βραδυ και θα μου ηταν δυσκολα να καθησω μεσα στην βαρκα τοσες ωρες . ;) Αν πηγαινα θα επερνα μαζι μου για δωροδοκια και τον πρακτορα σου . ;) :D :D Μα καλα δεν ξερεις οτι τα θραψαλα ενω μοιαζουν με τα καλαμαρια δεν εχουν καμια σχεση στην γευση ? Το καλαμαρι ειναι ποιο μαλακο και ποιο γευστικο . ;) :D :D Και αυτο εγω πρεπει να στο μαθω ? :D :D :D :D Αν φας καλαμαρι φρεσκο στο τηγανι με αγνο παρθενο ελαιολαδο βιολογικο ,με ενα ποτηρι κρασακι θα γινεις 20 χρονων . :D :D :D Εγω με τετοια ανανεωνομαι και γινομαι εφηβος ,και ας ζηλευεις εσυ . ;) :D :D :D :D :D
'Αμα στο είπα πρόσεχε μην κρυώσεις τώρα το καυτάλαβες :) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Τρέξε τωρα στην υπεραγορά και πάρε οτι καλαμάρι σου αρέσει :) :D :D :D
Περικλη ειναι αλλο πραγμα το φρεσκο τηγανητο καλαμαρι και αλλο του ψαρα που το εχει πιασμενο μια εβδομαδα και ειναι φουλ στο βορικο για να το διατηρησει φρεσκο . ;) :D :D Πηγα μια μερα και πηρα ψιλο μαριδακι και το εκανα στο τηγανι ,και ηταν τοσο σκληρο που νομιζα οτι θα μου φυγουν τα δοντια . :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εχω και εγω πυριτηδες , SIPE 200 γραμμαρια ,S4 700γραμμαρια , ΜΒ32, 600ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ , GRANOYLAR 800γραμμαρια , F2X32 600 γραμμαρια , αλλα και η PSΒ1 και η PSB2 που υπαρχουν και εχω δοκιμασει στο 20αρι πολυ καλη , το θεμα ειναι τι θα γινει στο μελον με τα σκαγια , που λεν θα απαγορευτει το μολυβι , και εαν τα παλια οπλα που εχουμε θα μπορουν να ριχνουν ατσαλινα , και οχι μονο αυτο , αλλα θα ειναι ποιο ακριβα , και ποιο χειροτερα σε αποδοση απο τα μολυβδινα , και κατα την γνωμη μου θα ειναι και επικινδυνα , για τον λογο οτι δεν παραμορφωνοντε , και υπαρχει κινδυνος εξοστρακισμου εαν χτυπισουν σε ενα ξερο κλαδι , η σε μια πετρα. Τελικα Νικολα το σεταπ για το 20αρι που μου ειπες με την PSB1 με 686 1,20χ25 αστερι που δοκιμασα πολυ καλο
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

70αρης καλυκας 686 καψουλι 1,30χ25 γραμ σκαγια με DIANA και κλεισημο με ρελι .Ολα τα σεταπ να ειναι με 686 καψουλι , Νικολα σε αυτο το σεταπ πανω στην πυριτηδα PSB1 τι βαζουμε πλαστικο κουβερ , η χαρτινο οβερ παουερ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πριν μερικες ημερες βρηκα D20 και την πηρα .Εχω βεβαια και τις αλλες τις πυριτιδες A1 ,SIPE, S4 ,MB 32 ,αλλα δεν τις χαλαω .Με την PSB1 εχω βγαλει πολυ καλες τουφεκιες ακομα και για το σκοπευτηριο στα δισκακια που ριχνω στο SPORTING στα 28 γραμ .Τα εχουν κανει σκατα ολα με τα σκυλια,τις μπαγκαζιερες,με σκοπο να σταματησουν καποια στιγμη το ελευθερο κυνηγι . Οι ανθρωποι ειναι ασχετοι με οτι κανουν .Υπαρχουν πολλα θεματα με τα πυρομαχικα ,και δεν βλεπω στον οριζοντα καποια λυση .Αυτο το σεταπ για το 20αρακι το γεμιζω του αδερφου μου και του βγαζει πολυ καλες τουφεκιες για το πλαγιοκανο που εχει με στενους αυλους .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2024 10:42 70αρης καλυκας 686 καψουλι 1,30χ25 γραμ σκαγια με DIANA και κλεισημο με ρελι .Ολα τα σεταπ να ειναι με 686 καψουλι , Νικολα σε αυτο το σεταπ πανω στην πυριτηδα PSB1 τι βαζουμε πλαστικο κουβερ , η χαρτινο οβερ παουερ
Νικολα με την DIANA εγω βαζω την φουστιτσα απο συγκεντρωτηρα πανω στην πυριτιδα ωστε να κλεινει ποιο καλα την πυριτιδα και να κανει σε κλειστο θαλαμο την καυση ωστε να μην εχει απωλειες αεριων λογω DIANA ..Το 686 πιστευω οτι ειναι το καλυτερο καψουλι για το CAL 20 απο τις δοκιμες που εχω κανει .Ακομα και 1,25 να βαλεις θα σου δουλεψει μια χαρα με αυτο τον τροπο .Το πλαστικο κουβερ ειναι καλυτερο πιστευω .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

σε ευχαριστω Νικολα θα το δοκιμασω
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα πουλια εχει καθολου εκει ?
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

λιγο καλυτερα απο περσυ , οποτε παω απο 3 μεχρι 6 τσιχλοκοτσυφα κανω , περπατητο , και καρτερι μαζι
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Σημερα εμαθα οτι δυο μοναδικα κυνηγετικα μαγαζια που ειναι σε ολο το νησι , και ειναι στο καρλοβασι τα εκλεισε η αστυνομια γιατι δεν εχουν της προδιαγραφες που θελει αυτη η αντικυνηγετικη κυβερνηση , θυμαμε που κατηγορουσαν αδικα τον Τσιπρα οτι οταν βγει θα κοψει το κυνηγι , και τωρα αυτοι κανουν τα παντα κατα του κυνηγιου , οπως απογορευση κυνηγιου με δικαιολογια τον κορονοιο , απογερευση στον Εβρο με δικαιολογια την πυρκαγια , στα σκυλια μας , τσιπακια , και τωρα στηρωση , και τα κυνηετικα μαγαζια που ζηταν εκτος απο τον συναγερμο , και θωρακισμενα τζαμια , και χρονοδιακοπτη στης πορτες οπως οι τραπεζες , που μου ειπαν οτι στοιχιζουν ολα αυτα 30.000 ευρω , και εαν αυριο την αλλη τους διωξη ο ιδιοκτητης ολα πανε τσαμπα , θα πρεπει ολοι να παραγελουμε απο τα μεγαλα καταστηματα της Αθηνας , και να πληρωνουμε και μεταφορικα , χωρις να μπορουμε να δοκιμασουμε ποιο φυσιγγιο μας ταιριαζει , το λεω για τους αλλους , γιατι εγω μπορω να παρω ποσοτητα υλικων , χωρις να κλαιω τα λεφτα μου γιατι ξερω οτι το σεταο που θα φτιαξω θα ειναι καλο , πραγμα που δεν το ξερει ενας που περνει ετοιμα φυσιγγια , εαν η παρτιδα που πηρε του βγει καλη
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2024 00:10 Σημερα εμαθα οτι δυο μοναδικα κυνηγετικα μαγαζια που ειναι σε ολο το νησι , και ειναι στο καρλοβασι τα εκλεισε η αστυνομια γιατι δεν εχουν της προδιαγραφες που θελει αυτη η αντικυνηγετικη κυβερνηση , θυμαμε που κατηγορουσαν αδικα τον Τσιπρα οτι οταν βγει θα κοψει το κυνηγι , και τωρα αυτοι κανουν τα παντα κατα του κυνηγιου , οπως απογορευση κυνηγιου με δικαιολογια τον κορονοιο , απογερευση στον Εβρο με δικαιολογια την πυρκαγια , στα σκυλια μας , τσιπακια , και τωρα στηρωση , και τα κυνηετικα μαγαζια που ζηταν εκτος απο τον συναγερμο , και θωρακισμενα τζαμια , και χρονοδιακοπτη στης πορτες οπως οι τραπεζες , που μου ειπαν οτι στοιχιζουν ολα αυτα 30.000 ευρω , και εαν αυριο την αλλη τους διωξη ο ιδιοκτητης ολα πανε τσαμπα , θα πρεπει ολοι να παραγελουμε απο τα μεγαλα καταστηματα της Αθηνας , και να πληρωνουμε και μεταφορικα , χωρις να μπορουμε να δοκιμασουμε ποιο φυσιγγιο μας ταιριαζει , το λεω για τους αλλους , γιατι εγω μπορω να παρω ποσοτητα υλικων , χωρις να κλαιω τα λεφτα μου γιατι ξερω οτι το σεταο που θα φτιαξω θα ειναι καλο , πραγμα που δεν το ξερει ενας που περνει ετοιμα φυσιγγια , εαν η παρτιδα που πηρε του βγει καλη
Και εδώ το ίδιο ισχύει με τα μαγαζιά που πουλάνε φυσιγγια. Και τους υποχρεωνουν οι εταιρίες να πάρουν μεγάλο ποσό φυσιγγίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα πουλήσουν γιατί είναι μεν ακριβά και δεν υπάρχει και ζήτηση. Δεν υπάρχουν επιλογές για φυσιγγια, μόνο online μπορεί κανείς να παραγγείλει συγκεκριμένα, αυτά που θέλει!
Μήπως τα τελευταία χρόνια πέρα από το ότι είναι ακριβό το κυνήγι, αυξήθηκαν οι ιδιογομωτες με αποτέλεσμα να μην πουλάνε οι μεγάλες εταιρείες? Ίσως και γιαυτό να μην υπάρχουν πυρίτιδες? Από ότι ξέρω, όλο και πιο πολλοί Έλληνες κατασκευαστές φυσιγγίων τα κάνουν φασόν! 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ολες αυτες οι εταιρειες που κατασκευαζουν φυσιγγια ειναι οι ιδιοι που κανουν εισαγωγη και τις πυριτιδες .Δυστυχως οπως σε ολα τα πραγματα ολες οι κυβερνησεις ειναι υπερ των μονοπωλιων ,με αποτελεσμα να εχουν φτασει ολες οι τιμες των προιοντων στα υψη χωρις ελεγχο και να ληστευουν τον κοσμο .Με τα μετρα που φερνουν καθε τοσο ,πνιγουν τα μικρομαγαζα [οπως τα παραδοσιακα μπακαλικα]και αφου τα κλεισουν πουλανε μετα οσο θελουν γιατι δεν υπαρχει ελεγχος στις τιμες .Τωρα εβαλαν στο ματι τα μικρομαγαζα με κυνηγετικα ειδη με αποτελεσμα μεσα στην κριση να τα οδηγουν σε κλεισιμο τους .Εδω εχουμε ενα Κρατος που φοβαται ακομα και την σκια του ,και για ολα φταινε ολοι οι αλλοι ,και ποτε αυτο .Ακομα και την μαυρη πυριτιδα απαγορευσαν που σε ολα τα κρατη επιτρεπεται η χρηση της στο κυνηγι .Ακομα και σκοπευτικους αγωνες κανουν παντου σε ολο τον κοσμο ,αλλα εδω ......περα βρεχει.
Απάντηση