ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Τωρα τα αγριογουρουνα ερχονται εδω στο σπιτι στην αυλη μου . 8-) Γιατι να τρεχω τοσα χιλιομετρα για να τα βρω ?.Εγω για το καλο των ζωων το εκανα τοσα χρονια για να τα βοηθησω .Ειχα φτιαξει μεχρι και ασθενοφορο ειδικο για αγριογουρουνα . :o :shock: :lol: :D :D :D Τελικα δεν μας ειπες τι τελος ειχε αυτη η τσιχλα και αν γλυτωσες τις παντοφλιες . :lol: :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Τελικά εκείνο το Niva πόσα εχει τραβήξει :?: :?: :?: Το Ειχες κάνει Μπακαζιέρα, Τρακτέρ και όργωνες, Οικογενειακές μεταφορές, Κατασκοπευτικό επιβατών με κοριούς, Ασθενοφόρο για Θηράματα :) :D :D :D Πολυμορφικό αμάξι :D :D :D :D :D
Τωρα δεν μου ειπες που το έχεις αράξει :?: :?: :?: :?:
Τωρα με την Τσίχλα που ρωτάς θα την κάνω τουρσί όπως τις άλλες και θα αφήσω και το κεφάλι για να σε κοιτάνε τα ματάκια της :) :D :D :D :D :D

Τέλος πάντων ψές πρέπει να έγιναν παρεμβολές και δεν κατάφερα να μιλήσω με τον Πράκτορα μου αλλά θα το ψάξω το θέμα :) :D :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με το LADA ξεχασες να γραψεις οτι το εχω κανει και,, οδικη βοηθεια,, για αυτους που μενουν στο βουνο ,απο χιονια ,νεροφαγωματα ,λασπες ,μηχανικες βλαβες .Εχω τραβηξει με αυτο πολυ κοσμο που αν δεν υπηρχε αυτο θα τους ειχαν φαει οι λυκοι και οι αρκουδες στο βουνο .Η τοξικολογικη εξεταση βγηκε για την τσιχλα , για να μας πει απο τι τελικα εφυγε απο την ζωη ? Ο πρακτορας σου ειναι μια χαρα .Ετοιμαζει εκπληξη στο βουνο . :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Lada Παντώς καιρού και χρήσεως αλλά τώρα δεν μας είπες αν το έχεις παροπλισμένο :?: :?: :?: Γιατι αν Ανέβω Αθήνα μην μου το παρουσιάσεις γεμάτο Κοριούς και πολυάγκιστρα στα καθίσματα :) :D :D :D
Εγκυρώτατες πληροφορίες αναφέρουν οτι η συνταγή Σοκολάτας απέτυχε για τον λόγο οτι ο Ειδικός εκ Λέρου δεν εδωσε επιπρόσθετες πληροφορίες :) :D :D :D :D Επίσης οι τοξικολογικές εξετάσεις για την Τσίχλα έχουν σταλεί στον Πράκτορα μου και μεταξύ άλλων εγινε Αποκάλυψη οτι η Τσίχλα Ταξίδεψε τραυματισμένη απο γέροντα που χρησιμοποιεί μή συμβατικά φυσίγγια κρότου :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το LADA ζει και βασιλευει .Ελα εσυ πρωτα στην Αθηνα και την επομενη φορα αντι να σε πηγαινω κοντρα στους μονοδρομους και μεσα απο αυλες σπιτιων ,θα σε πηγαινω απο ταρατσα σε ταρατσα .Ιπταμενο θα το κανω για σενα . :D :D :D :D Η συνταγη η πρωτη ειχε 100/100 επιτυχια ,και απο την ζηλεια σου ειπες του πρακτορα σου αντι να φερει ζαχαρη εφερε μουσταρδα ,και αντι για σοκολατα βγηκε τουρσι . :D :D :D :D Λοιπον αφησε στην ακρη την τσιχλα που ειναι σε κατασταση μουμιας ,και πηγαινε στο βουνο για χορτα που κανουν καλο στα νεφρα και στο αιμα . :D :D :D :D :D :D
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Άμα νήνε έτσι να πάρω και έχω ΛΑΤΑ και να κάμω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2024 15:22 Άμα νήνε έτσι να πάρω και έχω ΛΑΤΑ και να κάμω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μήν σε παρασύρει ο Γραφικός γεροντάκος γιατι λέει για ΛΑΤΑ άλλά προς το παρόν προσπαθεί να φτιάξει ΣοκοΛΑΤΑ :) :) :D :D

Αντε Γεροντάκο να σου περάσει η Γρίππη να κάνεται και κανένα Κυνήγι με τον Πρακτορα μου γιατι όλο στο σπίτι τον Αφήνεις και κάνει την Οικοκυρά :) :D :D :D :D Και άν βρεθούνε τιποτα πουλιά μπορεί και Αυθημερόν να Ανοίξω τον κουμπαρά να βγάλω εισητήριο για Αθήνα :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2024 09:46 Το LADA ζει και βασιλευει .Ελα εσυ πρωτα στην Αθηνα και την επομενη φορα αντι να σε πηγαινω κοντρα στους μονοδρομους και μεσα απο αυλες σπιτιων ,θα σε πηγαινω απο ταρατσα σε ταρατσα .Ιπταμενο θα το κανω για σενα . :D :D :D :D Η συνταγη η πρωτη ειχε 100/100 επιτυχια ,και απο την ζηλεια σου ειπες του πρακτορα σου αντι να φερει ζαχαρη εφερε μουσταρδα ,και αντι για σοκολατα βγηκε τουρσι . :D :D :D :D Λοιπον αφησε στην ακρη την τσιχλα που ειναι σε κατασταση μουμιας ,και πηγαινε στο βουνο για χορτα που κανουν καλο στα νεφρα και στο αιμα . :D :D :D :D :D :D
Εκείνη την περιοχή δεν καταλαβα που ειμασταν αλλά θέλω να πάμε ξανά για να ευχαριστήσω εκείνη την κυρία που είπε ! Μια στιγμή να μαζέψω την μπουγάδα και να κλεισω τα Παντζούρια για να περάσει το LADA ! :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Και σοκολατα θα φτιαξω ,και γαλακτομπουρεκο θα φτιαξω και στο ματι θα σου μπω .Δεν φταιω εγω που εστειλα τον πρακτορα σου να μου φερει πρωτες υλες για σοκολατα ,και αυτος μου εφερε πρωτες υλες για μπουγατσα .Εσυ πρεπει να τον εβαλες . :o :oops: :D :D :D Βρε ελα εδω και θα δεις πως θα σε παω εγω .Αυτη που μας κυνηγησε με το σκουποξυλο ,επειδη περασαμε μεσα απο την αυλη της με το LADA μου λεει οταν την βλεπω ποτε θα ξαναπερασω απο εκει για να με δει πως εγινε αυτο το κατωρθωμα να περασει το LADA στις δυο ροδες στο πλαι . :D :D :D :D Προς το παρον εχω μπλεξει με την γριππη ,και δεν βλεπω να πηγαινω κυνηγι συντομα . ;) :(
Άβαταρ μέλους
pericles

Περαστικά Γεροντάκο και αν σου το επιτρέπουνε τα φάρμακα που παίρνεις ,ρούφηξε και κανένα Τσίπουρο. ;) :) :) Εγώ ψες μετα απο αρκετη αποχή στα οινοπνευματα που με μάτιασε για τα σκοτσ που επινα, λοιπόν έβαλα ενα ποτήρι ευθρό οινο και λίγο Ιταλικό τυρί μακράς Ορίμανσης που το ήπια στην υγεία σου :) :D :D
Ας ελπίσουμε οτι το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο θα μπορείς να σε εξετάσω απο το Viber και να σου δώσω νέα συνταγή :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πολυ βηχα εχω Περικλη μου ,αν και μου το ειχαν απαγορευσει οι γιατροι λογω του χειρουργειου που εκανα .Απο το τρανταγμα με τον βηχα πονανε τα εσωτερικα ραμματα και τα πλεγματα που εχω στην κοιλια .Τωρα ειμαι με αντιβιωση και με φαρμακα για τους πνευμονες . 8-) Ακομα δεν κανει να πινω λογω αντιβιωσης οινοπνευμα ,αλλα οταν ολα πανε καλα θα πιω δυο ποτηρακια τσιπουρο ,οπως εκανα καθε μερα . ;) Τι συνταγη να μου δωσεις ? Εγω πρεπει να σε επαναφερω στην ταξη με τα αισχη που σε εμαθε ο Παλιογερος να κανεις . :o :lol: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο Ευχομαι περαστικά και σε απαλλάσω λόγω βήχα απο την κατηγορία της άρνησης απάντησεως στην κλήση του βιπερ ;) :) Ευχομαι σύντομα να τα πούμε οταν γίνεις εντελώς καλά και δέσουνε τα ράμματα. :) :) Οταν εισαι καλά και αρχίσεις την Ζαχαροπλαστική με την Σοκολάτα θα σου δώσω ενα μυστικό για την πρώτη ύλα της σοκολάτας που θα την κάνει πίο αφράτη :) :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Να εισαι καλα Περικλη μου . 8-) Το μυστικο ποιο ειναι ? Να βαζεις τον πρακτορα σου να μου παιρνει αλλα αντι αλλων υλικα ,για να γελας μετα ? Αφου ξερεις οτι ειμαι πολυ επιμονος σε οτι βαζω στο μυαλο μου και το πετυχαινω . ;) :D :D :D Λοιπον οταν ερθεις εδω πιστευω οτι θα ειναι ετοιμη η σοκολατα και θα σου κανω ειδικο σεμιναριο περι ζαχαροπλαστικης να δεις οτι εχω δικαιο . ;) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

'Αντε τώρα ο Γεροντάκος ολα στραβά τα παίρνει :) :D :D :D Σου είπα εχω πληροφορίες για επιτυχία της σοκολάτας και εσύ φοβάσε τον πράκτορα μου :) :D :D Ειπα να κάνω και εγώ μια μελέτη για το θέμα και συλλέγο πρόσφατες πληροφορίες :) :D :D :D
Γίνε εσυ καλά και θα τα πούμε γιατι με τα γραπτά εσυ δεν καταλαβαίνεις τις συνταγές :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βασικο συστατικο στην καλη κατασκευη σοκολατας περα απο καλα υλικα ,χρειαζεται και καλος ζαχαροπλαστης . 8-) :lol: Εσυ στο μονο που εισαι καλος ειναι στο τουρσι τσιχλας ,μπρουυυυ ανατριχιασα μονο που το σκεφτομαι .Μαυσωλειο εχεις κανει το σπιτι με τις τσιχλες τουρσι μεσα στα βαζα . :D :D :D Εγω θελω κανενα βραδυ να στοιχειωσουν οι τσιχλες και να βγουν εξω απο τα βαζα και να αρχισουν να κελαιδουνε ,και θελω να ειμαι απο μια μερια να βλεπω τι θα κανεις , :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο οταν δεν δοκιμάσειςι κατι να μην λες την γνώμη. :) :) :D :D Γνούς Πράττε είπε ο Σοφός φίλος μας απο Λέρο :) :D :D :D
Αντε τωρα σήμερα που εχουμε την ονομαστική εορτή του Αντώνη να φτιάξουμε μια τηγανιά ξυδάτες τσίχλες με αυγά σαν ομελέττα να ρουφήξουμε και 2-3 τσίπουρα να δεις πως θα σου αρέσει :) :D :D :D
Τα κεφάλια απο τις τσίχλες ειπε ο Μητροπολίτης ο Κυπριος αυτός που τον πάει ο Καββαδίας οτι ειναι ο Καλύτερος μεζές όλο μυαλό :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειχες δεν ειχες με ανατριχιασες πρωι πρωι με τα κρανια απο το μαυσωλειο σου με τις τσιχλες . 8-) Καλα μια τσιχλα εχεις ολη και ολη φετος αυτη που βρηκες στο βουνο σε κατασταση μουμιας ,τωρα πως εχεις και αλλες, αυτο ειναι το περιεργο .Πρεπει να τις εχεις μαζεμενες εδω και καμμια 10αρια χρονια ,εχεις κτυπησει ολες και ολες 3 τσιχλες σε ολη σου την ζωη . :o :lol: :D :D Αυτο περιμενε ο Αντωνης ,που εχει χορτασει απο φασσες ,λαγους ,αγριογουρουνα ,περδικες ,να τον κερασεις με το μυαλο μιας τσιχλας . :o :o :lol: :D :D :D :D Λοιπον θα τον κερασουμε μια Ζιβανια με τουρσι λαχανικα ,που αυτα ειναι υπαρκτα και κανουν καλο ,τωρα με το κρυο . ;) :D :D :D :D :D Ολοι οι φιλοι μου απο τα Γρεβενα τετοια με κερνανε ,και πολλα αλλα οταν πηγαινω εκει για κυνηγι . ;) :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο απόψε θα ροκανίζω με φίλους μπόλικες Τσίχλες που μου φέρνουνε παλληκάρια που κυνηγάνε για μένα :) :D :D :D Τοσα χρονια να μην γίνω και εγώ Οπλαρχηγός :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Εσύ να τρέχεις στο κρύο και την βροχή να πάρεις 1-2 κουτορνίθια και να περειμένει η οικογένεια και τα εγγονάκια να χορτάσουνε κυνήγι :) :D :D :D
Τωρα με την Μαυροσοκολάτα οταν ακούσεις το μυστικό θα γελάσεις αλλά ειναι πέρα για πέρα αληθινό και αξιόπιστο ;) ;) ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μονο ετσι εσυ βρισκεις τσιχλες ,η στα περιπτερα . :D :D :D Τους εχεις πει τα αισχη που κανεις ,και σε εκαναν οπλαρχηγο ? Οταν ερθω εκει δεν σε συμφαιρει γιατι θα τα μαρτυρησω ολα ,και τοτε δεν θα ξαναδεις τσιχλα ουτε στο περιπτερο . ;) :o :D :D :D :D Σημερα εσυ θα τρως κρανια απο τσιχλες αλλων, και και εγω θα φαω κατσικι του βουνου που μου εστειλαν φιλοι κυνηγοι απο τα Γρεβενα .Μπουχτισα με τα αγριογουρουνα .Το εχω βαλει απο χθες το πρωι σε μαριναρισμα γιατι ειναι αγριο ,και θα το κανω στιφαδο με κρεμυδακια Βατικιωτικα που εχω φερει απο το Χωριο . ;) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Άλλο και τούτο πάλι να βαφτίζεις τα καημένα τα κατσικάκια οτι ειναι άγρια του βουνού και χρειάζεται κυνήγι για να το συλλάβουν ;) :o :o :shock: :shock: :shock:
Πρόσεχε γεροντάκο μην βρεθεί κανένας Γεροτράγος και πάρει φόρα να σε κουτουλίσει γιατί δεν θα σου αφήσει γερή πλευρά :) :D :D Κατσε φρόνιμος με τα Ζαχαροπλαστικά σου :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με εφαγε η ζηλια σου που τρωω αγριο κατσικι και μου εσπασε το δοντι ,και πρεπει να τρεχω τωρα στους γιατρους για αποκατασταση .Σε αλλους σπανε απο τις τουφεκιες που ριχνουν με φυσιγγια δυναμιτες ,και σε αλλους με το αγριο κατσικι .Βρε τι παθαμε . :o :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 22 Ιαν 2024 08:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση