ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

pericles έγραψε: 06 Οκτ 2021 07:32 Μιχάλη μην φοβάσε τον θα τον έχω απο κοντά σε 9 μέρες απο σήμερα :) :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 04 Οκτ 2021 15:08 Πριν λιγο μιλουσα με ενα φιλο μας ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΗ και μου ελεγε οτι ανοιξε απο περιεργεια δυο φυσιγγια πολυ γνωστα μεγαλης ξενης εταιρειας .Ξερετε τι βρηκε μεσα ? Στο ενα φυσιγγιο ειχε πυριτιδα 1,60 και στο αλλο 1,75 .Και τα δυο φυσιγγια αυτα ηταν μεσα στο ιδιο κουτι που ειναι δεκαδα . :o :o :o
Στο Φ/Β είναι μία ομάδα που κάποια παιδιά παίρνουν φυσιγγια απο άλλα μέλη που θελουν πληροφορίες. Τα Ανοίγουν και κάνουνε μία σωστή παρουσίαση με τί εχει μέσα. Σκοπός δέν ειναι η αντιγραφή αλλά βλέπεις οτι αλλα γράφει ο κατασκευαστής και άλλα υλικά υπάρχουν στο φυσίγγιο.
Μιλάμε για οτιδήποτε φυσίγγια γνωστών Εταιρειών Παγκοσμίως. 8-)
Τι να μη φοβαται ? Εδω δεν εχει αφησει σκορδο για σκορδο στην Λερο . :o Πηγαινουν οι νοικοκυρες στο μαναβη και δεν βρισκουν σκορδο . :o :o :o Νομιζει οτι αν κουβαλαει σκορδα και ματζουνια στο βουνο θα κτυπησει θηραματα . :o :o :D :D :D :D :P :P :P Παντως εσενα σου ετοιμαζω υποδοχη . ;) :D :D :D :D :D :D Πρωτη φορα βλεπω κατηγορουμενο ναπηγαινει μονος στο δικαστηριο με την θεληση του . :o :o :o :D :D :D :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Τί να φοβηθώ :?: :?: :?: Άκουγα Λυκόπουλο και φοβόμουνα αλλά τώρα που είδα οτι εισαι ενας Γεροντάκος με μισό μέτρο Φαλάκρα δέν εχω να φοβηθώ τίποτα :) :) :)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σε εχει δικασει ποτε προεδρος δικαστηριου με φαλακρα ? :?: :D :D :D :D Σε οσους εχουν μαλλια τους στελνει στα κατεργα . :o :o :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2021 09:27 Σε εχει δικασει ποτε προεδρος δικαστηριου με φαλακρα ? :?: :D :D :D :D Σε οσους εχουν μαλλια τους στελνει στα κατεργα . :o :o :D :D :D :D
¨Έχεις την εντύπωση οτι με ενδιαφέρουν οι τρίχες :?: :?: :?: Μπορεί και να ξυρίσω το κεφάλι που ειναι και στη μόδα , για να μην με αναγνωρίσεις :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οτι καμουφλαζ και να κανεις δεν προκειται να μου ξεφυγεις . 8-) :D :D :D Σου εχω ετοιμασει περιπατο στο νταμαρι των Μεγαρων για ορτυκοκυνηγι ,και για τσιχλοκυνηγι στην Παρνηθα ,σε υψομετρο 1,500 μετρων . :D :D :D :D :D Πρωτα πρεπει να μου δωσει βεβαια αδεια ο ογκολογος που εχω ραντεβου στις 12 του μηνος γιατι προς το παρον μου εχει απαγορευσει την οδηγηση λογω νευροπαθειας που εχω παθει απο την χημειοθεραπεια ,ασχετα αν εγω οδηγω και πηγαινω για κυνηγι . ;) :D :D :D :D :D :P :P
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μπαράζ κατασχέσεων κραχτών στην Κέρκυρα από τη θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ
7 Οκτωβρίου, 2021

Στην κατάσχεση 15 ηχομιμητικών συσκευών για την προσέλκυση ορτυκιών προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου το τελευταίο δεκαήμερο στο νησί της Κέρκυρας.

Ο εντοπισμός και η κατάσχεση των συσκευών έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια των περιπολιών και της καθημερινής παρουσίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην ύπαιθρο.

Υπενθυμίζεται, ότι η χρήση ηχομιμητικών συσκευών (κράχτες) θεωρείται και είναι παράνομη σύμφωνα με την νομοθεσία και ως εκ τούτου δε μπορεί να υπάρξει κανενός είδους ανοχή στο φαινόμενο χρήσης τους.

Σε μία δεύτερη περίπτωση στην οποία επιλήφθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια περιπολίας κλιμακίου Θηροφυλάκων, στην Τ.Κ Αργυράδων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, έγινε έλεγχος σε ένα άτομο, που βρέθηκε να ασκεί θήρα, χωρίς όμως να έχει θεωρημένη άδεια θήρας.

Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση για το αδίκημα της άσκησης θήρας χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, καθώς επίσης και για άρνηση ελέγχου, αφού δεν παρέδωσε το όπλο του στους Θηροφύλακες.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ »

Δεν μπορώ να μάθω το καινούριο στήσιμο του site με τίποτα.
Τώρα που μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς θα το προσπαθήσω να το μάθω.
Καλό βράδυ σε ολους.
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Τι λέτε ωρέεεεεεεεεεεεεεε θα αναγκεφτούμετες τέγειααααααααααααα
Άβαταρ μέλους
pericles

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021 22:36 Τι λέτε ωρέεεεεεεεεεεεεεε θα αναγκεφτούμετες τέγειααααααααααααα
Εγώ θα κάνω το βήμα , εσύ δέν ξέρω. :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021 11:02 Οτι καμουφλαζ και να κανεις δεν προκειται να μου ξεφυγεις . 8-) :D :D :D Σου εχω ετοιμασει περιπατο στο νταμαρι των Μεγαρων για ορτυκοκυνηγι ,και για τσιχλοκυνηγι στην Παρνηθα ,σε υψομετρο 1,500 μετρων . :D :D :D :D :D Πρωτα πρεπει να μου δωσει βεβαια αδεια ο ογκολογος που εχω ραντεβου στις 12 του μηνος γιατι προς το παρον μου εχει απαγορευσει την οδηγηση λογω νευροπαθειας που εχω παθει απο την χημειοθεραπεια ,ασχετα αν εγω οδηγω και πηγαινω για κυνηγι . ;) :D :D :D :D :D :P :P
Γέροντα εκεί στο κέντρο θα δικαστείς και ασε τα κυνήγια και τις κούρσες :) :) Πουθενά δεν θα πάμε εκτός απο το κέντρο να κάνουμε βόλτες για να μην μας βρεί ο Κορονοιός :) :D :D Να χάσω και την μέρα μου για ένα ορτυκάκι και αυτό αν το βρούμε :?: :D :D :lol: Θα στείλω ένα Ταξάκι εκεί στο Ίλιον να σε πάρει με την Βάσω να ρθείτε όποτε σας βολευει μεσημέρι η βράδυ.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εδω δεν φοβηθηκες τους Τουρκους το 74 θα φοβηθεις να παμε κυνηγι για ορτυκια ? :o :o Μη σε νοιαζει την ημερα που θα παμε εμεις θα βρουμε ορτυκια και αν δεν βρουμε ορτυκια θα βρουμε στιγνιαιο καφε στο βουνο μεσα στα πευκα παρεα με αγαπητους φιλους . ;) :D :D :D :D :D :D Τσιχλες παντως ξεκινησαν να ερχονται . 8-) Τωρα οσο αφορα τις σιταριθρες σου ο Νικολας ο Καββαδιας απαξιωνει να τις βαλει στα θηρευσημα ειδη . :D :D :D Αν ερχοσουν λιγο ποιο αργα σε μερες θα σε πηγαινα σε μερος που θα ευρισκες αφθονια σε σιταριθρες . ;) 8-) 8-) 8-) :P :P :P
Άβαταρ μέλους
pericles

Πιό πολύ φοβήθηκα στο Πραξικόπημα γιατί είχα τοση μεγάλη Ατυχία 15χρονος τότε να βρεθώ με το ποδήλατο μου εκεί που έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός και το πρώτο θύμα :roll: :roll:
Γέροντα τόσες καφεταίριες στο κέντρο θα τρέχουμε στα βουνά και να θέλω να κουβαλώ Αρβύλες και κυνηγετικές εξαρτήσεις :?: :?:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αντι να τρεχουμε στις καφετεριες καλυτερα δεν ειναι να παμε στο βουνο να πιουμε το καφεδακι μας,να δεις και εδω ορισμενα κυνηγετικα μερη ,οπως στην Παρνηθα ? Αν ειμαστε τυχεροι θα δουμε και ελαφια . 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γέροντα μήν Ξεχνάς θα έχω και Γυναικόπεδα με άλλους ηλικιωμένους μαζί μου :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γιατι φοβασαι τις παντοφλιες ? :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Φταίει και ο Μιχάλης που δεν ερχεται στον καφενέ να σε βάλει στην θέση σου και να μαρτυρήσει που σε είδε να τις τρώς με το τσόκαρο ;) ;) :) :D
Άβαταρ μέλους
Nektarios.M

Δημοσίευση από Nektarios.M »

Πάντως ένα κουνηματάκι το νιώσαμε για λίγο, βλέπεις 6,3 είναι αυτά.

Πάμε παρακάτω...
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τωρα το ακουσα οτι εκανε γερο σεισμο γιατι ημουν στο Νοσοκομειο .Ηταν κοντα σου Νεκταριε ?
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

pericles έγραψε: 12 Οκτ 2021 07:31 Φταίει και ο Μιχάλης που δεν ερχεται στον καφενέ να σε βάλει στην θέση σου και να μαρτυρήσει που σε είδε να τις τρώς με το τσόκαρο ;) ;) :) :D
Τ ι περιμενεις ενυσχησεις για να τα βγαλεις περα μαζι μου ? :o :o :lol: :lol: :D :D :D Ο Παλιογερος για να μη μιλαει κατι τανζανια εχει κανει και κρυβεται σε λαγουμι . :o :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Κερνάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πολλές πολλές πάρα πολλές τσικουδιές!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Απάντηση