ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Τί Λέει ο Γέροντας θα σάλεψε το μυαλό του απο τις αντιβιώσεις και εφτιαξε φυσίγγι χωρις καψούλι και πυρίτιδα μόνο κλανιά μπορεί να φτιαχτεί :) :D :D :D :D
Πρέπει να ψάξω και τον Καλό μου φίλο εκει στη Λέρο να μου εξηγήσει με λεπτομέρεια πώς γλύτωσε απο το μάτιασμά γιατί χθέςς που πήγα στο κυνήγι με βάλανε ξοπίσω ένα σμήνος σφήκες που ένας κατάφερε να τρυπήσει το φλίς και το πουκάμισο για να με τσιμπήσει στον αγκώνα να πονάω ;) :) :)
Πω πω μάτιασμα πρέπει νάνε κάποιος που ζηλευει για τα κυνήγια Πέρδικας που κάνω :) :D :D :D
Σκέφτηκα να τουφεκίσω τον σφήκα αλλά λέω τέτοιο φυσίγγι 32 γραμμάρια με το 20αρη θα τον ξέσκιζε να πάει και η Τέκνα άδικα :) :D :D :D οπότε έκοψα ενα κλαδί σκίνο και τον καταδίωξα :) :D :D :D
Τωρα με τον Χειρουργο αν ειναι να στείλω Ζιβανία στα διαλειματα του χειρουργίου να πινω 2-3 σφηνάκια γιατι σε ενα αλλο Νοσοκομειο στη μέση μιας εγχεείρησης ο γιατρός ζήτησε τσαι και δεν του φέρανε οπότε αφησε στη μέση την εγχείρηση και εφυγε :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Άβαταρ μέλους
pericles

Ας είμαι και μόνος εγώ ανοίγω τον καφενέ να φτιάξω λαδορίγανη της χθεσινές σιταρήθρες και ο Γεροντάκος μας να φαει τα γιουβαρλάκια του μέχρι να αναρρώση πλήρως .
Ο Καφές εις υγείαν του Αγγελόπουλου ;)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2023 14:09 Γέμισα σήμερα μερικά φυσίγγια για τσίχλες που μου έδωσε ένας παντογνώστης ιδιογομωτης .Το στήσιμο είναι με κάλυκα 70αρη ακοπό χωρίς καψουλι και χωρίς πυρίτιδα αλλά με 32 γραμ σκάγια και κλείσιμο αστέρι .Έβγαλε φοβερή τουφεκιά . :lol: :o :lol: :mrgreen:
Ρε ξεκουτιασμενε Ζαχαροπλαστη θα μας τρελάνεις ολους με τις επινοήσεις σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Προσεχε καλατι λες, πλησιαζουν οι μερες που θα σε ελέγξω απο κοντα, το νου σου ειπα.... :roll: :roll: :roll:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ »

Περικλεα πρέπει να κάνεις υπομονη με τον Ζαχαροπλαστη, σε λιγες μερες θα τον περάσω απο το ετησιο τσκ απ.... :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

pericles έγραψε: 30 Νοέμ 2023 07:38 Ας είμαι και μόνος εγώ ανοίγω τον καφενέ να φτιάξω λαδορίγανη της χθεσινές σιταρήθρες και ο Γεροντάκος μας να φαει τα γιουβαρλάκια του μέχρι να αναρρώση πλήρως .
Ο Καφές εις υγείαν του Αγγελόπουλου ;)
Τρωγε τετοια πραγματα και μετα θα λες οτι ποναει η μεση σου .Σημερα γυρισα στον καφενε μετα απουσια τριων ημερων ,Αυτος ο παλιοκαρκινος δεν λεει να με αφησει ησυχο ,αλλα που θα παει ,θα του φτιαξω σεταπ και θα τον θηρευσω και θα τον κρεμασω στην πουλιαστρα . ;) :mrgreen: :mrgreen:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2023 09:03
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2023 14:09 Γέμισα σήμερα μερικά φυσίγγια για τσίχλες που μου έδωσε ένας παντογνώστης ιδιογομωτης .Το στήσιμο είναι με κάλυκα 70αρη ακοπό χωρίς καψουλι και χωρίς πυρίτιδα αλλά με 32 γραμ σκάγια και κλείσιμο αστέρι .Έβγαλε φοβερή τουφεκιά . :lol: :o :lol: :mrgreen:
Ρε ξεκουτιασμενε Ζαχαροπλαστη θα μας τρελάνεις ολους με τις επινοήσεις σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Προσεχε καλατι λες, πλησιαζουν οι μερες που θα σε ελέγξω απο κοντα, το νου σου ειπα.... :roll: :roll: :roll:
Παλιογερε μονο σου χωρις μαρτυρες σε εχω στο χερι .Μακαρι να τα πουμε απο κοντα πρωτα ο Θεος και θα δεις τι εχεις να παθεις . :o :mrgreen: :mrgreen: Παμπονηρη αλεπου εσυ ειδες τα δυσκολα με τα ευγενη θηραματα και μου το εριξες στο σκοπευτηριο ,ο δε Περικλης μυαλο δεν βαζει ,Ολο για περδικες πηγαινει ,ολο τουμπες τρωει μεσα στα ασπαλαθα ,και στο τελος την πληρωνουν τα ραδικια ,οι μολοχες και οι σιταριθρες . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2023 09:06 Περικλεα πρέπει να κάνεις υπομονη με τον Ζαχαροπλαστη, σε λιγες μερες θα τον περάσω απο το ετησιο τσκ απ.... :D :D :D :D :D :D
Μιχάλη Ο Ζαχαροπλάστης γέροντας είναι σαν την Λερναία ύδρα αλλά που θα πάει θα ρθεί μια μέρα που θα τον στριμώξουμε μαζί γιατι κάνει πολλές Ζαβολιές . Πηγαινει στο σκοπευτήριο και ρίχνει καπνογόνα :) :D :D :D :D Εκει ειναι επεικυριγμένος :D :D :D Εχω Πράκτορα που τον παρακολουθεί απο κοντά :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειναι πολυ παραξενοι ανθρωποι στο σκοπευτηριο .Την μια ξαφνικα αρχισαν να τρεχουν μονοι τους γιατι λεει νομιζαν οτι εγινε εκρηξη στο σκοπευτηριο μολις εριξα μια τουφεκια με 24 γραμ σκαγια ,την αλλη ,πεταχτηκε εξω απο την παραγκα ο αλλος γιατι λεει τα ντεσιμπελ ηταν παρα πολλα και παρα λιγο να κουφαθει,την αλλη εριχνα στα 100 μετρα στα δισκακια και τα εσπαγα ,και νομιζαν οτι εριχνα με μονοβολα ,την αλλη εκανε λαθος ο πρακτορας σου ,με κατι φυσιγγια που του ειχα δωσει και στα 100 μετρα παρα λιγο να γκρεμισει τον πινακα .Δεν σου λεω οτι εριξα μια τουφεκια ,και φωναζαν οτι τρυπησαν οι σωληνες του νερου στα 200 μετρα που ηταν μεσα στο εδαφος . :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Παράξενοι είναι οι μαθητευόμενοι σκοπευτές εν ώρα μαθήματος και πρακτικής εξάσκησης να ρίχνεις καπνογόνα και φυσίγγια αργής καύσεως που ξεσήκωσανε ολόκληρο το σχιτό στο πόδι και ρωτούσανε τι έγινε :?: ;) :) :) :D :D :D :D Ασε που πάς και Σαλιαρίζεις 80 χρόνων γέροτας με τα κορίτσια εκει στην καφεταιρία και σου φτιάχνουνε τοστάκια για να πάρεις δήθεν τα χάπια σου :) :) :D :D :D Αυτά ολα και πολλα άλλα που δεν τα γνωριζει ο Φίλος ο Μιχάλης ο Λεβεντάνθρωπος της Λέρου θα κατατεθούν εναντίον σου :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τι να κανω αφου ειμαι γλυκοαιματος και με αγαπουν οι γυναικες ζηλιαρη ? :?: Εγω πηγαινω για να τους κανω μαθημα στους νεους πανω σε θεματα καυσης της πυριτιδας και αυτοι τρομαζουν και τρεχουν δεξια και αριστερα σαν υστερικοι . :o :o :D :D :D Μονο ο πρακτορας σου ειναι καλος και συνεπης μαθητης ,και βλεπει τα αποτελεσματα της πρακτικης θεωριας . ;) :lol: :lol: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Πρέπει να θυμάσε πως τα έκανα σκόνη τα δισκάκια όταν σου εδωσα το κοκοροντούφεκο και πήρα την Μπερέτα σου, γιαυτό ρώτησε αν υπάρχει θέση καθηγητή να ρθώ να κάνω μερικούς να γίνουνε εύστοχοι. :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ενα περιεργο πραγμα .Αυτο το οπλο και χωρις να σημαδεψεις τα κτυπαει μονο του τα δισκακια . :o :o :D :D Το περιεργο ειναι οτι στα δισκακια εισαι καλος αλλα τις σιταριθρες τις τρομαζεις . :( Πρεπει να θυμασαι και με το κοκκοροντουφεκο τα πηγα αριστα και εγω . ;) :D :D :D Την αλλα φορα που θα παω στο σκοπευτηριο θα εχω μαζι μου την σφεντονα να δουμε ποσα ντεσιμπελ βγαζει . ;) :o :D :D :D :D :D :D Εχω ετοιμο σεταπ για την σφεντονα να κτυπαει στα 30 μετρα ντενεκε λαδιου και να του κανει τρυπα .Το σεταπ θα σου το πω απο κοντα οταν βρεθουμε . ;) :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

χρονια πολλα κυρ Αγγελοπουλε με υγεια και περαστικα , χρονια πολλα κυρ Καββαδια καλες δουλειες
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σε ευχαριστω πολυ Νικολα .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε εσενα . :P
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Χρόνια πολλά και καλά στο κύριο Νίκο Ορφανίδη και ο Άγιος Νικόλαος ας του δώκει υγεία, χαρές και καθαρό μυαλό :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

επισης υγεια και καθαρο υγιες μυαλο
Άβαταρ μέλους
pericles

Χρόνια πολλα στους εορτάζοντες χθές που δεν ειμουνα στον καφενέ λόγω κυνηγετικής υποχρέωσης που ειχα :) :D :D :D
Βεβαια με τον ΓεροΠαππου τα είπαμε σε βιντεοκλήση που ειχαμε μάλιστα έκανα και εβίβα το κρασάκι στην υγεία του. :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 05 Δεκ 2023 08:16 Ενα περιεργο πραγμα .Αυτο το οπλο και χωρις να σημαδεψεις τα κτυπαει μονο του τα δισκακια . :o :o :D :D Το περιεργο ειναι οτι στα δισκακια εισαι καλος αλλα τις σιταριθρες τις τρομαζεις . :( Πρεπει να θυμασαι και με το κοκκοροντουφεκο τα πηγα αριστα και εγω . ;) :D :D :D Την αλλα φορα που θα παω στο σκοπευτηριο θα εχω μαζι μου την σφεντονα να δουμε ποσα ντεσιμπελ βγαζει . ;) :o :D :D :D :D :D :D Εχω ετοιμο σεταπ για την σφεντονα να κτυπαει στα 30 μετρα ντενεκε λαδιου και να του κανει τρυπα .Το σεταπ θα σου το πω απο κοντα οταν βρεθουμε . ;) :D :D :D :D :D :D
Εγώ λέω να πάρεις κανένα σεταπ απο Λέρο να γίνει το 12αρη 10αρη τωρα που γερνάς να βάζεις περισσότερα σκάγια και να εχεις επιτυχίες :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τσαμπα παλι εξοδα εκανες εμαθα . :( Χαλασες μου ειπε καποιος ενα μεροκαματο σε βενζινες και κολατσιο ,και γυρισες πισω χωρις θηραματα .Τουλαχιστον μαζεψες χορταρικα ? Ηθελα να ηξερα αντι να κανεις τοσα εξοδα και να μη κτυπας τιποτα γιατι δεν πηγαινεις στο σκοπευτηριο που ειναι κοντα ,και τα θηραματα σιγουρα ? Τωρα που θα ερθει ο Παλιογερος στην Αθηνα θα τον τρελανω .Εφτιαξα δικανη σφεντονα που τρυπαει τενεκε του λαδιου στα 35 μετρα με ειδικο σεταπ πατεντα δικη μου .Ευτυχως που δεν του ζητησα σεταπ για το cal 12 του Παλιογερου γιατι θα μου το ειχε κανει το οπλο αντιαρματικο . :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

δεν πεταει τιποτα , ουτε τσιχλες , ουτε μπεκατσες , ναθινκ , εχω του κοσμου τα καλα απο υλικα , και δεν εχω ορεξη να γεμισω , αφου δεν εχει τιποτα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Και εδω οι τσιχλες ειναι πολυ λιγες .Φιλοι που πανε 300 +χιλιομετρα για να κτυπησουν 3-4 τσιχλες .Ουτε τα απογευματινα ειναι καλα .Απο μπεκατσες ειναι καλη χρονια Νικολα .Αυτοι που πηγαινουν κτυπανε πουλια . Φυλαξε τα υλικα και τα φυσιγγια γιατι πυριτιδες ειναι πανακριβες και δεν υπαρχουν ,και δυσκολα θα ερθουν συντομα . 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2023 09:12 Τσαμπα παλι εξοδα εκανες εμαθα . :( Χαλασες μου ειπε καποιος ενα μεροκαματο σε βενζινες και κολατσιο ,και γυρισες πισω χωρις θηραματα .Τουλαχιστον μαζεψες χορταρικα ? Ηθελα να ηξερα αντι να κανεις τοσα εξοδα και να μη κτυπας τιποτα γιατι δεν πηγαινεις στο σκοπευτηριο που ειναι κοντα ,και τα θηραματα σιγουρα ? Τωρα που θα ερθει ο Παλιογερος στην Αθηνα θα τον τρελανω .Εφτιαξα δικανη σφεντονα που τρυπαει τενεκε του λαδιου στα 35 μετρα με ειδικο σεταπ πατεντα δικη μου .Ευτυχως που δεν του ζητησα σεταπ για το cal 12 του Παλιογερου γιατι θα μου το ειχε κανει το οπλο αντιαρματικο . :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
Γεροντάκο πρόσεχε εισαι υπο στενή παρακολούθηση. Γίνε εσυ καλά και μην ανισυχείς για μένα καλά ειναι και τα χορταρικά αντί να ζητήσω δανεικές τσίχλες για πεσκέσι :) :D :D :D :D :D "οπου νάνε έρχεται και ο Μιχάλης να σε εχουμε απο κοντά. Εδωσα και στον πράκτορα μου ενα σετάπ για την πυρίτιδα που ξέθαψες, ετσι για να μην ψάχνεις :) :D :D :D :D ειναι και οικονομικό σετάπ :D :D :D Αν θυμάμε καλά τοτε που είμουνα στην Καβάλα σου ειχα στείλει μερικά φυσίγγια και τα δοκίμασες ειναι ιδιο μπαρούτι :) :D
Απάντηση