ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Μετα απο μεγαλη περιπετεια με το θεμα υγειας μου ,και επιπλοκες που παρουσιαστηκαν κατα την διαρκεια του χειρουργειου ειμαι παλι πισω στο σπιτι και τον καφενε και κερναω ολους τους φιλους μας οτι επιθυμει ο καθενας ,και ευχομαι ολα να τελειωσαν εδω .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Έλα ρε Γέροντα να πούμε και χάσαμε την ηρεμία τη Γραφικότητάς μας μαζί σου όσο έλειπες 

-
Ξαναγυρισα Νικολα ορεξατος για να σας τα κανω τσουρεκια .

-
γεια σου Νικολα σιδερενιοςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023 19:24 Ξαναγυρισα Νικολα ορεξατος για να σας τα κανω τσουρεκια .![]()
![]()
![]()
-
Σε ευχαριστω πολυ Νικολα .
-
ειδα της τιμες και επαθα σοκ , 4,30 τα σκαγια , 6 ευρω τα 100 καψουλια , 616, 615 , 686
-
και το κουφο ειναι οτι με ενα κιλο σκαγια φτιαχνουμε 30 φυσιγγια των 32 γραμμαριων , και θελουμε μονο για τα σκαγια 4,30 ευρω , οταν πριν μερικα χρονια τα 25 φυσιγγια των 32 γραμμαριων τα αγοραζαμε 5,5 ευρω
- pericles
Καλώς ήλθες να εκτίσεις την ποινή που θα σου επιβάλω επειδή με άφησες χωρίς ενημέρωση και ουτε απάντησες στο κινητό ενώ σε άλλους μιλούσεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023 19:24 Ξαναγυρισα Νικολα ορεξατος για να σας τα κανω τσουρεκια .![]()
![]()
![]()

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
- pericles
Κοίταξε και σε τί τιμές πωλούνται τα έτοιμαΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023 22:13 και το κουφο ειναι οτι με ενα κιλο σκαγια φτιαχνουμε 30 φυσιγγια των 32 γραμμαριων , και θελουμε μονο για τα σκαγια 4,30 ευρω , οταν πριν μερικα χρονια τα 25 φυσιγγια των 32 γραμμαριων τα αγοραζαμε 5,5 ευρω

-
Ειπαμε τα ΟΥΚ δεν τα παρατανε ποτε .Λοιπον την ωρα που πηρες τηλεφωνο με ειχαν για αξονικη ,για να δουνε οι γιατροι πως ειναι εσωτερικα η κοιλια μου ,και οταν γυρισα στο δωματιο δεν ειδα το τηλεφωνο γιατι ειχα τα χαλια μου εκεινη την ωρα .Ενα ενα τα πραγματα μπαινουν στην σειρα ωστε την ωρα του δικαστηριου να ειμαι τουρμπο για να σας δικασω εγω μετα ολους μαζι δικηγορους και μαρτυρες ,και εκει να δειτε τι εχει να γινει .pericles έγραψε: ↑16 Νοέμ 2023 08:25Καλώς ήλθες να εκτίσεις την ποινή που θα σου επιβάλω επειδή με άφησες χωρίς ενημέρωση και ουτε απάντησες στο κινητό ενώ σε άλλους μιλούσεςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023 19:24 Ξαναγυρισα Νικολα ορεξατος για να σας τα κανω τσουρεκια .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρολίγο να μου φύγει ο αντίχειρας για να κτυπήσω πέρδικες να σου φτιάξουμε σουπίτσα και εσύ εκεί ξάπλα με τις νοσοκόμες να τσιλιμπουρδίζεις
![]()
![]()
![]()
![]()
Γίνε εσύ καλα και θα περάσεις απο δίκη γιατι όλο μας την αναβάλλεις και η ποινή αυξάνεται
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Τι ψαχνεις να βρεις Νικολα .Εγω ολα εχουν παρει την ανηφορα .Δεν βλεπεις με τα τροφιμα τι γινεται ? Ασυδοσια υπαρχει και αισχοκερδεια παντου .Η κλοπη του αιωνα ειναι .Ανακατανομη πλουτου υπε των μεγαλων εταιρειων .Αυτοι νομιζουν οτι με αυτα που κανουν θα αναγκασουν τον κοσμο να γυρισει στα ετοιμα φυσιγγια ποι οι ιδιοι οι εισαγωγεις βγαζουν .Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ειναι μερακι και ασχολια που ποτε δεν θα παψει να υπαρχει .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023 22:07 ειδα της τιμες και επαθα σοκ , 4,30 τα σκαγια , 6 ευρω τα 100 καψουλια , 616, 615 , 686
- pericles
Καλώς ηρθες Γεροντάκο. Μολίς μπορείς να ρουφήξεις Ζιβανία πές μου να σου φτιάξω και Πέρδικα σβησμένη με κρασί να γλύφεις τα δάκτυλα σου
Θα καλέσω και τον Πράκτορά μου να μας φέρει λίγες Τσίχλες γιατί τώρα που πήγαινε μόνος με δικά του φυσίγγια χωρίς καπνογόνα ειχε επιτυχίες

Θα καλέσω και τον Πράκτορά μου να μας φέρει λίγες Τσίχλες γιατί τώρα που πήγαινε μόνος με δικά του φυσίγγια χωρίς καπνογόνα ειχε επιτυχίες

-
Οι δικες σου τσιχλες που ειναι ?
Ο πρακτορας σου ακουει καποιο σοφο γεροντα στα σεταπ για αυτο εχει παντα επιτυχιες .
Ασε που ολο το καλοκαιρι ηταν ,μεσα ,,στην προετοιμασια με δοκιμες σε σεταπ στο σκοπευτηριο ,και στα δισκακια .Μπορω να σου πω οτι μονο σε δοκιμες πρεπει να ριξαμε πανω απο 100 φυσιγγια ο καθενας μας .
Δεν σου λεω για τα σεταπ με το φουμο ,που νομιζαν ολοι οτι εριχνε το πυροβολικο ,και ετρεχαν να δουν τι εχει γινει.

- pericles
'Ελα κάτω να σε μάθω να κάνεις Ιδιογόμωση χωρίς δοκιμές
Για να κανεις 100 φυσίγγια δοκιμή σημαίνει οτι δέν ξέρεις που βαδίζεις
Εγώ γέμιζα εκει 2 κουτιά και τα ρίχνω στο κυνήγι και αν πέφτουν τα πουλιά σημαινει ειναι καλά. Αν δεν πέφτουν φταίει η σκόπευση
Γεροντάκο το εγραψα και άλλες φορές οτι στα χαρτόνια βλέπεις μονο κατανομές και επειδή διάβασα και τον Bob Brister απο το Τέξας αιωνία η μνήμη του καταλαβα τί γινεται με το θέμα διασπορά και ταχύτητα
Για καπνογόνα δεν λέω εισαι και ο Πρώτος
Αστα τωρα αυτα και οταν θα εισαι και πάλι Λυκόπουλο να αρχίσουμε το γλέντι

Εγώ γέμιζα εκει 2 κουτιά και τα ρίχνω στο κυνήγι και αν πέφτουν τα πουλιά σημαινει ειναι καλά. Αν δεν πέφτουν φταίει η σκόπευση

Γεροντάκο το εγραψα και άλλες φορές οτι στα χαρτόνια βλέπεις μονο κατανομές και επειδή διάβασα και τον Bob Brister απο το Τέξας αιωνία η μνήμη του καταλαβα τί γινεται με το θέμα διασπορά και ταχύτητα

Για καπνογόνα δεν λέω εισαι και ο Πρώτος

-
Παλι ιδιαιτερο μαθημα πρεπει να σου κανω .
Τι ειναι αυτα που μου λες ? Στην ιδια ταξη θα μεινεις παλι .
Δηλαδη αν φαει ενα σκαγι το πουλι κατα τυχη και πεσει ειναι καλο το φυσιγγιο?
Λοιπον οι δοκιμες εγιναν γιατι οπως ξερεις οι καλες και κλασικες πυριτιδες που υπηρχαν για παρα πολλα χρονια δεν υπαρχουν πια στο εμποριο ,με αποτελεσμα να παμε σε πυριτιδες [δυο τρεις που υπαρχουν στο εμποριο]που εγω δεν τις ειχα δοκιμασει ποτε .Αρα επρεπε να κανουμε δοκιμες στο σκοπευτηριο ,στον πινακα και στα δισκακια με αυτες .
Αφου σπανε τα δισκακια πρεπει να ειναι καλα τα φυσιγγια .
Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο Βοd Brister ,αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν καθησε καμια φορα να του κανω εγω μαθημα .
Και αυτος πεθανε και εμεινε στην ιδια ταξη .

- pericles
Γεροντάκο θα στο πώ ξανά ο Bob Prister ητανε βλητικός απο το Τέξας και μεταξυ των πολλών δοκιμών που εκανε ισως την μοναδική μεχρι τώρα . Ειχε φτιάξει μιά μπαγαζιέρα με μεγάλο μήκος την κότσαρε στο αμάξι του και έβαζε την γυναίκα του σε συγκεκριμένο σημείο να έχει μία σταθερη ταχύτητα όπως ένα πουλί. Λοιπόν η μπακαζιέρα ητανε σαν ενας τοίχος που περνούσε μπροστά του και αυτός τουφεκούσε στην αρχή της. Το αποτέλεσμα ητανε να βλέπει πόσο μεγάλο ηταν το μήκος της τουφεκιάς στα πρώτα σκάγια και στα τελευταία.
Λοιπόν διάβασα αρκετά , είδα πολλά, άκουσα πολλά αλλά να Ζητιανευουνε Τσίχλες για Πεσκέσι στόν Χειρούργο που σε Χειρούργησε πρώτη φορά άκουσα
Η Πληροφορία Εγκυρη απο τον Πράκτορα μου και μην αρνηθείς για το ρουσφέτι που έκανες
Και αν χρειαστεί ο Γιατρός και Πέρδικες πές μου να στείλω
Άντε και 2 χθεσινές τεράστιες σιταρήθρες Έξτρα Λάρτζ

Λοιπόν διάβασα αρκετά , είδα πολλά, άκουσα πολλά αλλά να Ζητιανευουνε Τσίχλες για Πεσκέσι στόν Χειρούργο που σε Χειρούργησε πρώτη φορά άκουσα

-
Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι αυτος ο παρανοικος που το ειχε σκασει απο το τρελοκομειο εκανε σκοποβολη με την γυναικα του πανω στην μπαγκαζιερα ? και θελεις να τον διαβασουμε κιολας ?Εκανε πειραμα αυτος να μας πει το χοντρο αλατι τι ταχυτητες βγαζει και τι διασπορα εχει ,τι τσουξιμο κανει στα 25 μετρα ? Μονο ο Αγγελοπουλος εχει κανει τετοιες δοκιμες με τον σοφο Γεροντα της Λερου .
Ο γιατρος δεν μου ζητησε θηραματα αλλα λιγο αγνο παρθενο λαδακι για να βαλει στο καντιλακι του .
Παλι ο κατασακοπος σου τα εκανε θαλασα με τις πληροφοριες που σου ειπε .

- pericles
Γεροντάκο ο BoB Brister μια χαρά ήτανε , τώρα εσύ 30 χρόνια μετά πως τον εξέτασες και τον βρήκες ψυχικά ασθενή δνε μπορώ να καταλάβω
Ο Πράκτορας μου ειναι Αξιόπιστος πέραν πάσης αμφιβολίας
Ο παραμυθάς εσύ εισαι και συναγωνίζεσαι τον Αίσωπο με τους μύθους που μας αραδιάζεις
Βεβαια με τον Σοφό γεροντα στη Λέρο δεν μπορώ να σε συγκρίνω γιατι αυτός ειναι σε κατηγορία Ανωτάτου επιπέδου
Αλλά έλα τώρα πέσμου το αγνό παρθένο λαδάκι πώς κατάφερες να το συσκευάσεις σε Φ@κελ@κι
Αυτό μπορώ να στο κατοχυρώσω σαν Παγκόσμια εφέυρεση

Ο Πράκτορας μου ειναι Αξιόπιστος πέραν πάσης αμφιβολίας

Αλλά έλα τώρα πέσμου το αγνό παρθένο λαδάκι πώς κατάφερες να το συσκευάσεις σε Φ@κελ@κι

-
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι καλά έκανε ο ψυχασθενής που είχε βάλει σκοποβολή τον κωλο της γυναίκας του ; Λοιπόν οι δοκιμές που κάναμε με τον Γέροντα στο σεταπ με το χοντρό αλάτι είχε τα εξής αποτελέσματα .Στα 25 μέτρα φωνάζεις ωχ μανούλα μου ,και στα 15 μέτρα Μπίρα Αλαχ ..Καραδοκιμασμενο σεταπ .
Ακόμα και τα κοράκια σε αυτά τα μέτρα έκαναν κρα κρα κρα και ακόμα τρέχουν .
Λοιπόν επειδή δεν γνωρίζεις από αγνό παρθένο ελαιόλαδο ,το λαδακι μεταφέρεται σε φάκελο όταν είναι σε σταθερή μορφή ,και σε τενεκέ όταν είναι σε υγρή μορφή .Αυτός μου ζήτησε σε σταθερή αξία χαρτονόμισμα .
Αλλά χαλάλι του γιατί από τις πρώτες μέρεςπου βλέπω έκανε καλή δουλειά ,όταν όλοι οι άλλοι συνάδελφοί του έκαναν πίσω και δεν αναλάμβαναν αυτό το χειρουργείο .Εύχομαι από καρδιάς να είναι καλά ο άνθρωπος ,και ότι έδωσα το έδωσα με την καρδιά μου .
Ο πράκτορας σου κράτα πολλά μυστικά που του έχω πει και ότι δωροδοκία και να κάνεις δεν πρόκειται να σου τα πει .

-
Γέμισα σήμερα μερικά φυσίγγια για τσίχλες που μου έδωσε ένας παντογνώστης ιδιογομωτης .Το στήσιμο είναι με κάλυκα 70αρη ακοπό χωρίς καψουλι και χωρίς πυρίτιδα αλλά με 32 γραμ σκάγια και κλείσιμο αστέρι .Έβγαλε φοβερή τουφεκιά .