ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Τι μουρταδελα ,τι τσαμαρελα .Εκει θα κολησουμε τωρα ? Πηγαινε να φας αυτο το πραμα και μετα θα λες οτι σε ποναει η μεση σου ,και τα νεφρα σου . :o :lol: :lol: Καλυτερο δεν ειναι το αγριογουρουνο ? Το εβαλα σημερα το πρωι ενα κοματι σε διαδικασια να μαλακωσει ,ωστε να μη με πονεσει η μασελα μου απο το δαγκωμα αυριο που θα το κανω με πατατες στο φουρνο .Εισαι ευπροσδεκτος να το φαμε μαζι . ;) :D :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ »

pericles έγραψε: 26 Οκτ 2023 07:24 Γεροντάκο κράτα καλά 8-) Και εγώ θα έπρεπε να έφευγα που κάθε μέρα με κοροιδευεις επειδή σε μιά σιταρήθρα έριξα 5 φυσίγγια και οτι τρομοκρατώ τα πουλιά αλλά είμαι εδώ και περιμένω εκείνη την μέρα που θα δικαστείς Ενώπιον του Εκ Λέρου φίλου Μιχάλη και εμένα ;) :) :) :) :D :D Ασε που μπορεί να χρησιμοποιήσω και μαρτυρία απο τον Πράκτωρα μου :) :) :D :D :D Εκεί να δεις τι θα γίνει θα ξεχάσεις και τις Δικηγορίες σου και τα Ζαχαροπλαστικά σου και τους μύθους για τεράστιες Τσίχλες και Ορτύκια :D :D :D :D :D Απαραίτητη προυπόθεση να περάσεις την δοκιμασία σου και να μπορείς να καταναλώσεις ενα τεταρτάκι Ζιβανία :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχει αναβληθεί επ αόριστον η δικασιμος προβλέποντας στην μεταμελεια του Περικλεα. :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

οοοο Ο Κυριος Μιχαλης
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βρε Παλιογερε αν τολμας ελα στο δικαστηριο να δεις τι εχεις να παθεις ,οταν πρωτα ο Θεος γινω καλα την Δευτερα που εχω σοβαρο χειρουργειο . :lol: :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Νικολα ολα καλα θα πανε με την βοηθεια του θεου , και οι γιατροι παντα υπερβαλουν οτι θα ειναι δυσκολο το χειρουργειο.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

θα περιμενω νεα σου
Λάμπρου Χρήστος

Δημοσίευση από Λάμπρου Χρήστος »

Φίλε μου Νίκο μπαίνω σφήνα, κράτα γερά έχουμε να κάνουμε κυνήγια πολλά!!!
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 04 Νοέμ 2023 22:13 Νικολα ολα καλα θα πανε με την βοηθεια του θεου , και οι γιατροι παντα υπερβαλουν οτι θα ειναι δυσκολο το χειρουργειο.
Σε ευχαριστω πολυ Νικολα .
Λάμπρου Χρήστος έγραψε: 04 Νοέμ 2023 22:17 Φίλε μου Νίκο μπαίνω σφήνα, κράτα γερά έχουμε να κάνουμε κυνήγια πολλά!!!
Τα ΟΥΚ δεν τα παρατανε ποτε Χρηστο . :D :D :D Καθησε στον καφενε γιατι σημερα θα εχουμε περιπετειες με τον Περικλη .Πηγε για περδικες ,και ο Θεος ξερει ποσες τουμπες θα φαει παλι ,και ποσα αγκαθια θα του βγαλουμε απο τον πισινο του .Θα φερω αγνο παρθενο ελαιολαδο να του βαλουμε για να μαλακωσουν ,για να μπορεσουμε να του τα βγαλουμε .Ηθελα να ηξερα σε αυτη την ηλικια τι τις θελει τις περδικες ? Μυαλο δεν βαζει αυτος ο ανθρωπος .Περιμενε πως και πως για να παει για περδικες ,και θα γυρισει στο σπιτι με σιταριθρες και χορτα .Καθε χρονο εδω και δεκαετιες τα ιδια και τα ιδια παθαινει .Δεν βλεπει την αλεπου τον Παλιογερο της Λερου ,που κανει το παπι ,και το εχει ριξει στο σκοπευτηριο ? :o :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ πηγα 3 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου , και πεταχτηκαν οι περδικες στα 25 μετρα και εγω αστοχησα , και με κοιταζε με απορια ο γιος μου που αστοχισα , οι πρωτες πεταχτηκαν μακρια χωρις να δεχτουν , και της εριξα και της δυο με το σουπερ ποζε 6αρια χωρις αποτελεσμα , μετα 1 λεπτο απο εκει που πεταχτηκαν φερμαρε το σκυλι , και εγω δεν εδωσα σημασια , γιατι νομιζα οτι φερμαρη την ζεστη θεση που εφυγαν οι προιγουμενες , και ξαφνικα πεταχτηκαν απο το ιδιο μερος αλλες δυο στα 25 μετρα , που πηραν την ανηφορα , και εγω εκανα περισοτερη προσκοπευση απο αυτη που θα επρεπε γιατι δεν το περιμενα οτι θα εχει και αλλες , και δεν προλαβα να υπολογισω την αποσταση οτι ηταν κοντα και δεν χρειαζονταν τοσο προσκοπευση , εριξα αλλα δυο με το σουπερ ποζε 6αρια που απορισα και εγω και ο γιος μου για την αποτυχια , μετα απο 1 ωρα της ξαναβρηκα χωρις να δεχτουν ,εφυγαν στα 60 μετρα χωρις να της τουφεκισω.
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2023 09:01
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 04 Νοέμ 2023 22:13 Νικολα ολα καλα θα πανε με την βοηθεια του θεου , και οι γιατροι παντα υπερβαλουν οτι θα ειναι δυσκολο το χειρουργειο.
Σε ευχαριστω πολυ Νικολα .
Λάμπρου Χρήστος έγραψε: 04 Νοέμ 2023 22:17 Φίλε μου Νίκο μπαίνω σφήνα, κράτα γερά έχουμε να κάνουμε κυνήγια πολλά!!!
Τα ΟΥΚ δεν τα παρατανε ποτε Χρηστο . :D :D :D Καθησε στον καφενε γιατι σημερα θα εχουμε περιπετειες με τον Περικλη .Πηγε για περδικες ,και ο Θεος ξερει ποσες τουμπες θα φαει παλι ,και ποσα αγκαθια θα του βγαλουμε απο τον πισινο του .Θα φερω αγνο παρθενο ελαιολαδο να του βαλουμε για να μαλακωσουν ,για να μπορεσουμε να του τα βγαλουμε .Ηθελα να ηξερα σε αυτη την ηλικια τι τις θελει τις περδικες ? Μυαλο δεν βαζει αυτος ο ανθρωπος .Περιμενε πως και πως για να παει για περδικες ,και θα γυρισει στο σπιτι με σιταριθρες και χορτα .Καθε χρονο εδω και δεκαετιες τα ιδια και τα ιδια παθαινει .Δεν βλεπει την αλεπου τον Παλιογερο της Λερου ,που κανει το παπι ,και το εχει ριξει στο σκοπευτηριο ? :o :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Εγώ φταίω που είπα να σου στείλω φωτογραφίες με πέρδικες αφιερωμένες σε εσένα αλλά μου ξέφυγε και η φωτογραφία με τον επίδεσμο στο χέρι εξω απο την κλινική.
Κράτα καλά οπως ειπε και ο Μιχάλης αναβάλλετε η δικαστική διαδικασία μέχρι ορισμού νέας ημερομηνίας. Δεν μου ξεφευγεις σε εχει απο κοντά ο πράκτορας μου :)
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Κύριοι έχουμε αρκετά καλά νέα από το Παλιόπαιδο το Γεροντάκο μας, βγήκε από το χειρουργείο και πιθανότατα θα επιστρέψει να μας τα κάνει τσουρέκια λείαν συντόμος και με τη πρώτη ευκαιρία, τις καλύτερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και έχει ο Θεός

Πάλι Άγιο είχες παλιόγερε!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Νικόλα ευχαριστώ για την ενημέρωση . Περιμένω και εγώ λεπτομέρειες μόλις μπορέσει να επικοινωνήσει. Ο Χριστός και η Παναγία μαζί με τον αγιο Θεράποντα που έχω τάξει να τον κάνουν καλά. 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2023 15:01 Κύριοι έχουμε αρκετά καλά νέα από το Παλιόπαιδο το Γεροντάκο μας, βγήκε από το χειρουργείο και πιθανότατα θα επιστρέψει να μας τα κάνει τσουρέκια λείαν συντόμος και με τη πρώτη ευκαιρία, τις καλύτερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και έχει ο Θεός

Πάλι Άγιο είχες παλιόγερε!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ευχαριστα νεα για τον Κυριο Αγγελοπουλο
Άβαταρ μέλους
pericles

''Αντε να κεράσω μιά Ζιβανία για τα καλά νέα του Γεροντάκου μας που με το ζόρι τον κρατάνε οι Γιατροί μέσα μην φύγει και τρέχει για κυνήγι με τους ορούς και τους καθετήρες :) :) :) :)
Περαστικά Γεροντάκο και σύντομα μαζί μας. 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

χρονια πολλα στον Κυρ Μιχαλη απο την Λερο
Άβαταρ μέλους
pericles

Πρέπει να επιστρέψει σύντομα ο Γεροντάκος μας γιατί έχουμε αποσυντονιστεί ;)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Κυριοι εχω να κανω μια ερωτηση , γιατι με ανησυχη , ακουσα σε δυο με τρια χρονια για καταργιση των μολυβδινων σκαγιων παντου , και οχι μονο στο βαλτο αλλα παντου , και λεω εγω τωρα τι θα γινει με τα παλια οπλα που εχουμε , τι σκαγια θα μπορουν να ριχνουν , και τι θα γινει με τα φυσιγγια , και σκαγια μολυβδηνα , απλος δεν θα τα βρισκουμε στο εμποριο , η θα τα βρισκουμε και οταν σε πιασουν να τα κατεχης θα σε τιμωρουν , τι θα γινει με τα μολυβδινα σκαγια και φυσιγγια με μολυβδινα σκαγια που εχουμε απο το παρελθον , θα πρεπει να μην τα ριχνουμε , εγω εχω 4.426 φυσιγγια με μολυβδινα σκαγια , φυσιγγια που δεν ριχνωντε σε τσιχλες για να τα ξεφωρτοθω ,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2023 11:36 Κυριοι εχω να κανω μια ερωτηση , γιατι με ανησυχη , ακουσα σε δυο με τρια χρονια για καταργιση των μολυβδινων σκαγιων παντου , και οχι μονο στο βαλτο αλλα παντου , και λεω εγω τωρα τι θα γινει με τα παλια οπλα που εχουμε , τι σκαγια θα μπορουν να ριχνουν , και τι θα γινει με τα φυσιγγια , και σκαγια μολυβδηνα , απλος δεν θα τα βρισκουμε στο εμποριο , η θα τα βρισκουμε και οταν σε πιασουν να τα κατεχης θα σε τιμωρουν , τι θα γινει με τα μολυβδινα σκαγια και φυσιγγια με μολυβδινα σκαγια που εχουμε απο το παρελθον , θα πρεπει να μην τα ριχνουμε , εγω εχω 4.426 φυσιγγια με μολυβδινα σκαγια , φυσιγγια που δεν ριχνωντε σε τσιχλες για να τα ξεφωρτοθω ,
καμια απαντηση , που εισαι φιλε μου Νικολα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ να μαθουμε και αλλα νεα σου , για την υγεια σου
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μονος μου τα γραφω μονος μου τα ακουω , καμια συμετοχη απο πουθενα , κλειστε το τοτε , ετσι και αλλιος κανενας δεν γραφει , πλιν καπιον αστειον που και που που γραφουν ο Κυρ Νικολας και Περικλης , και ο Καββαδιας οποτε το θυμηθη , μια φορα τον χρονο να γραψει , και αυτο για να κατηγορηση κοσμο
Άβαταρ μέλους
pericles

Νίκο Ορφανίδη ηρέμησε ;) αν θα κλείσει ή όχι δέν εξαρτάτε απο εμάς ;) Είδες και αλλού τί γίνεται. Το FaceBook 'αλλαξε κάποια δεδομένα.
Λυπάμαι γιατι Ο Αγγελόπουλος ειναι κλινήρης και εγώ είχα κάποιο ατύχημα τηνν πρόπερασμένη Κυριακή που με κράτησε στο σπίτι περιορισμένο.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 12 Νοέμ 2023 21:54
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 09 Νοέμ 2023 11:36 Κυριοι εχω να κανω μια ερωτηση , γιατι με ανησυχη , ακουσα σε δυο με τρια χρονια για καταργιση των μολυβδινων σκαγιων παντου , και οχι μονο στο βαλτο αλλα παντου , και λεω εγω τωρα τι θα γινει με τα παλια οπλα που εχουμε , τι σκαγια θα μπορουν να ριχνουν , και τι θα γινει με τα φυσιγγια , και σκαγια μολυβδηνα , απλος δεν θα τα βρισκουμε στο εμποριο , η θα τα βρισκουμε και οταν σε πιασουν να τα κατεχης θα σε τιμωρουν , τι θα γινει με τα μολυβδινα σκαγια και φυσιγγια με μολυβδινα σκαγια που εχουμε απο το παρελθον , θα πρεπει να μην τα ριχνουμε , εγω εχω 4.426 φυσιγγια με μολυβδινα σκαγια , φυσιγγια που δεν ριχνωντε σε τσιχλες για να τα ξεφωρτοθω ,
καμια απαντηση , που εισαι φιλε μου Νικολα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ να μαθουμε και αλλα νεα σου , για την υγεια σου
Για αυτό το θέμα δέν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο να σου απαντήσω αλλά δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα. Στο Facebook ο καθένας γράφει και την δική του εκδοχή. Προσωπικά θα περιμένω να δούμε πότε και τι θα γίνει .
Απάντηση