ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ώστε το βλέπεις και εσύ ότι κάτι έχουν τα πουλιά και άρχισες τις δικαιολογίες.Μη με αναγκάσεις να τα βάλω φωτο ,για να τα δουν και άλλοι φίλοι σε τι κατάσταση ήταν τα κατεψυγμένα θηράματα σου .Πρώτη φορά ακούω ότι μαζί με τον καφέ βάζεις και τα πουλιά στο γιλέκο και έτσι γίνονται κατεψυγμένα . :o :o :o :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Δέν λές οτι σε καίει η φωτογραφία και δυσκολευεσαι να μετρήσεις μέχρι το τρία :) :D :D :D Για πές μου πόσα Κουτορνίθια που στα βρίσκει το σκυλί και πέφτουν με φυσίγγια σαν ( Κλανιά) χρειάζονται για να βαρέσουν ισα με τρεις φάσες :?: :) :D :D :D :D Εκτός αυτού έχεις και τον Πράκτωρα μου τοσο καιρό μαζί σου και ντρέπεσαι να του πείς οτι το ορτύκι ειναι το κουτορνίθι και το έμαθε απο εμένα ο Ανθρωπος :) :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τα ορτύκια που κτυπώ τα διαλέγω να είναι πάνω από ένα κιλό το καθένα . 8-) και τα φυσίγγια που ρίχνω είναι οικολογικά με χάρτινο κάλυκα ,μάλλινη τάπα, και λίγα σκάγια με λίγη ειδική πυρίτιδα για να μη μολύνω από αέρια το βουνό . ;) Και όχι σαν κάποιους που για να κτυπήσουν ένα θήραμα ρίχνουν ένα κουτί φυσίγγια ,και 40 γραμμάτια σκάγια για ένα περιστέρι . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Θάνε 10 χρόνια τώρα που θυμάμαι να είχες ανεβάση μια φωτογραφία με ενα ορτυκάκι και είσουνα καμαρωτός στο φακό, ειναι για αυτό που λές :?: :?:
Εεεε τόσα χρόνια αν το ειχες να μουλιάζει σε αλατόνερο θα έγινε ενα κιλό :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντε ετσι νωρίς να πιούμε ενα καφεδάκι και να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια αύριο έχω ρεπό και θα ειμαι στο χωριό ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρώτησε τον πράκτορα σου από ποτέ έχω να κτυπησω ορτύκι . :lol:Σε λίγες ημέρες θα σου στέλνω φωτό με τον πράκτορα σου ανταποκρίσεις από τον τόπο του κυνηγιού ,και θα έχουμε συγκινήσεις πάλι όπως κάθε χρόνο . Θελεις πάλι καφεδάκι Γιά να την κάνεις κοπάνα ,και να πας στο χωριό να τρομάξεις τα πουλιά .Δεν τα αφήνεις σε ησυχία τα κακομοίρα με το μπαμ μπουμ κάθε μέρα . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Δέν λές Γεροντάκο οτι με μάτιασες πάλι :?: :?: Εγραψα την ιστορία εκει στις φάσες για να διαβάσεις και απο αύριο μεσημεράκι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα θα σε παρακολουθώ απο την Σαλονίκη και πρόσεχε με τα κυνήγια δεν ειναι της ηλικίας σου :) :D :D :D Κανένα ορτυκάκι αν ειναι θα το κτυπήσω εχώ στις 14 του μήνα που ειναι και γιορτάρα μέρα και θα στο βαλσαμώσω να το έχεις καμάρι γιατι αυτή οι μουλλάδες δεν αφήσαν τίποτα :x :x
Φτιάξε τώρα καφεδάκια και πρίν το μεσημεράκι ετοίμασε τσίπουρο γιατι εχω στήθη φάσες στιφάδο :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πρέπει να ξέρεις ότι ο γέρος ,λέει η παροιμία ότι πάει από πεσιμο ,η από χεσιμο .Εσύ δεν βάζεις μυαλό ,γιατί κάποιο πουλάκι μου είπε ότι ξαναγεμίσε τον κωλο σου αγκάθια από ασπαλαθα ,και μετά λες ότι σε μάτιασα εγώ .Ησυχία δεν έχεις και τώρα στα γεράματα Παππού τρως όλο τούμπες .Δεν βλέπεις εμένα που παρότι είμαι νεαρός κάνω το κορόιδο και περιμένω να μου έρθουν εδώ στο Πάρκο του Τρίτση τα ορτυκακια ;Λοιπόν θα σου φτιάξω να πιούμε ένα καφεδάκι Ελληνικό και να μου πεις την ιστορία πως έφαγες τις τούμπες χθες , :o 8-) Μήπως στα αρβυλα τους έφαγες τις σόλες από το τρέξιμο που έκανες την περασμένη εβδομάδα που κυνηγούσε Ε αυτή την τραυματισμένη σιταριθρα ; :D :D :D :D :D
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ »

Βρε Γεροπαραμυθαντζη δεν αφήνεις ησυχο τον νεαρό απο την Κυπρο; αντε μπράβο Ζαχαροπλαστη........ :P :P :P :P :P :P :P :P :P
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλιογερε χαλάει τόσα λεφτά σε βενζίνες ,σε κολατσιό ,σε καφέδες σε φυσίγγια ,και σε γιατρούς για φαρμακα που βάζει στον κώλο του από τα αγκαθια χάνει τον ύπνο του ,χαλάει τις σόλες από τα άρβυλα ,και αποτέλεσμα είναι να μη κτυπαει τίποτα .Είναι κατάσταση αυτή ; :o :o :o :D :D :D :D :P :P :P
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

Ο Περικλεας Παλιογερε ειναι ευγενής Κυνηγοςκαι προσεχει τα θηραματα, καπου κάπου παίρνει και καμιά κατρακύλα, δεν θα τον καταδικασουμε και για αυτό... ;) :P
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τι είναι αυτά που λες βρε Παλιόγερε. Παππους είναι ..Κάθε φορά που πηγαίνει κυνήγι τρώει τουμπες. Συνηθεια του έχει γίνει . 8-) Ξέρεις τι βάσανα έχει περάσει ο κωλος του ; :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
pericles

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023 10:27 Βρε Γεροπαραμυθαντζη δεν αφήνεις ησυχο τον νεαρό απο την Κυπρο; αντε μπράβο Ζαχαροπλαστη........ :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Μιχαλη τον παρακολουθώ από Θεσσαλονίκη, αλλά έχεις και εσύ φταίξιμο γιατί τον αφήνεις να το παίζει ιδιογομωτης και κυνηγός.
Είμαι εκτός και με το κινητό δυσκολεύομαι.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

pericles έγραψε: 07 Σεπ 2023 11:13
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023 10:27 Βρε Γεροπαραμυθαντζη δεν αφήνεις ησυχο τον νεαρό απο την Κυπρο; αντε μπράβο Ζαχαροπλαστη........ :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Μιχαλη τον παρακολουθώ από Θεσσαλονίκη, αλλά έχεις και εσύ φταίξιμο γιατί τον αφήνεις να το παίζει ιδιογομωτης και κυνηγός.
Κατέχει και την Ζαχαροπλαστικη Περικλεα εκτοςτων γνωσεων της χειρομαντιας, νομιζω οτι λεει και το φλιτζάνι.. :P :P :P :P
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειχε να βρεξει δυο μηνες στην Κυπρο και καποιος εκλαιγε ,και μολις πατησε το ποδι στην Θεσσαλονικη ,κοντευουμε να πνιγουμε απο την βροχη .Ακομα και ο Πρωθυπουργος ακυρωσε την επισκεψη στην Θεσσαλονικη ,οχι για τις βροχες ,αλλα επειδη εμαθε οτι πηγε ο Περικλης εκει .Σου λεει ειμαι εγω γρουσουζης ,θα ερθει και ο Περικλης ,σκεψου τι εχει να γινει .Δεν θα μεινει τιποτα ορθιο . ;) :D :D :D :P :P :P :P Τωρα βρηκε δικαιολογια για την απουσια του οτι φταιει το τηλεφωνο . :o :o :o Δεν με ακουει να παρει ενα σαν το δικο μου να κανει την δουλεια του ,και να μη μπορουν να τον παρακολουθουν κιολας . :D :D :D :D :D Παλιογερε αν καταλαβες καλα ,ζηταει βοηθεια γιατι του εχω πολλα ραμματα για την γουνα του ,και ψαχνει να βρει σωσιβιο για να γλυτωσει . :D :D :D :D :P :P :P :P
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: 07 Σεπ 2023 12:57
pericles έγραψε: 07 Σεπ 2023 11:13
Κατέχει και την Ζαχαροπλαστικη Περικλεα εκτοςτων γνωσεων της χειρομαντιας, νομιζω οτι λεει και το φλιτζάνι.. :P :P :P :P
Παλιογερε εσυ που με λες ζαχαροπλαστη ,τωρα μετα απο τοσα χρονια ανακαλυψαν οι νεοι ιδιογομωτες το σιμιγδαλι και το λενε για πατεντα τους . :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο μην μου λές εμένα για ματιάσματα γιατι ακόμα οι γρατσουνιές που εκανα τουμπες στο βουνό ματιασμένος απο εσένα, ακόμα φαίνονται.
Ευτυχώς που φάνηκε και ο Μιχάλης να πιστοποιήσει τα κατορθώματα σου :) :D :D :D :D :D :D Ασε που ολόκληρη Θεσσαλονικη και Χαλκιδική δέν ειχε σκόρδα να κάνουμε ξεμάτιασμα :) :D :D :D :D Μέχρι το Πόρτο Κουφό έφτασα μπάς και βρώ κάτι αλλά και εκεί εξαφανισμένα απο τον καιρό που που μάτιασες το Σινούκ και έπεσε με τον Πατριάρχη μέσα :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πόσες φορές σου το έχω πει ,ότι αν δεν έρθεις μαζί μου για κυνήγι ,ορτύκι δεν πρόκειται να βρεις . :( :D :D :D Δεν με ακούς . :( Εγώ κάνω ετοιμασίες γιατί από μεθαύριο θα αρχίσω τα ραντεβού μου με τους γίγαντες ορτύκια που θα μου έρθουν εδώ κοντά στα μέρη μου . :D :D :DΕσυ τρέχα σε όλη την Ελλάδα χωρίς σκύλο και φυσίγγια που είναι για τα πανηγύρια ,και περιμένεις να κτυπησεις πουλιά . :D :D :D Το ορτύκι θέλει τέχνη . :D :D :DΚαλα για τον Παλιόγερο δεν σου λέω ,γιατί αν τον ρωτήσεις τι πουλί είναι αυτο ,θα σου πει φασιανός . :o :o :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο τρέχα εσυ σήμερα να ξεσηκώσεις κανένα κουτορνιθάκι και άντε να το κτυπίσεις με τα καπνογόνα σου να το βρεί το σκυλί και να φτιάξεις στο ζουμί του καμιά σουπίτσα για να δυναμώσεις. :) :D :D :D :D Οι φάσες και τα τρυγόνια ειναι για τα παλληκάρια που ξυπνάνε νωρίς και βλέπ[ουνε πρώτοι το φως του ήλιου :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σήμερα αυτό που κτυπησα δεν ήταν με καπνογόνο .Ήταν με PSB1 στα 28γραμ σκάγια με μισοταπα και ρελι .Τώρα που θα πηγαίνω τακτικά ,θα πιάσω μερικά ζωντανά ,και θα τα φυλάξω όταν θα έρθεις στην Αθήνα ,θα σου τα βάλω σιδηροδέσμια πάνω σε ένα βράχο για να τα τουφεκισεις για να λες ότι κτυπησες ορτύκια ,και να βγάλεις φωτογραφίες για ενθύμιο .Σκέφτηκα στην αρχή να τα αφήσω με δεμένα φτερά να μην μπορούν να πετάξουν αλλά φοβάμαι ότι και έτσι θα σου είναι δύσκολο να τα πετύχεις ειδικά αν αρχίσουν και τρέχουν .Άσε που θα τα κυνηγάς από πίσω ,και όπως είσαι συνηθισμένος μπορεί να φας καμιά Τούμπα και να έχω τύψεις μετά ,για αυτό αποφάσισα ότι πρέπει να είναι δεμένα . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Χθές κτυπήθηκε στην Κύπρο ένα καπνισμένο με μαύρη πυρίτιδα, κατατρομαγμένο ορτύκι απο γέροντα κυνηγό στην Ελλάδα ;) :) :D :D :D :D
Άσε που εκτός απο τον κυνηγό χρειάστηκε και ειδικό σκυλί για να το φερμάρει το καημένο :) :D :D :D
Απάντηση