ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Ιστότοπος www. IDIOGOMOSI .com και θεματικές κατηγορίες
Απάντηση
Ανεστης19

Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Εχω κανει μια παντεντα και εγω πανω στην ρελιαστρα με ενα δαχτιλιδι στοπ και ρυθμιζω με καλη ακριβια ..οχι απλα χιλιοστα αλλα σε δεκατα του χιλιοστου...με αστερι δεν μπορω να κλεισω αυτο ειναι αληθεια .. το εχω στα σχεδια μου μια πεντασταδιακη μηχανη απλα αυτη την στιγμη μαρεσει να πεδευομαι με παραδοσιακά εργαλεια και πατεντες ...και η ζυγαρια μου παλια ειναι φαρμακιου με καινουρια βαριδια φυσικα και βγαζει πολυ σταθερα τις δοσεις ..τις τσεκαρω και με ηλεκτρονικη ζυγαρια που και που για ασφαλεια...φωτογραφιες μπορω να ανεβάσω;; να δειτε τις πατεντες μου νμζ εχουν καποιο ενδιαφερων και ισως δωσουν οικονομικες λυσεις σε θεματα...και τα σκαγια μονος τα φτιαχνω νουμερο 7 και νούμερο 5 απο μολιβδινες σωλινες που βγαζουμε απο τα μπανια στις ανακαινίσεις...δεν ειναι απολιτα σφερικα αλλατην δουλεια μου την κανω στις αποστασεις που κυνηγάω
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ανεστη ολα αυτα ειναι ωραια ,γιατι και σε μενα μου αρεσει να κανω διαφορες πατεντες ,και αν ρωτησεις φιλους που ερχονται εδω στο σπιτι ,θα σου για πολλα πολλα τετοια πραγματα που εχω φτιαξει,αλλα αν θελουμε να γεμισουμε σωστα φυσιγγια και ποιοτικα θελουμε σωστα εργαλεια .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Ανεστης19

Δεν εχω εμπειρία με καποια αλλα εργαλεία ποιο σύγχρονα και δεν μπορω να εχω ολοκληρωμένη άποψη οπως εσεις ...αυτο που ξερω ειναι οτι με αυτα τα εργαλεια που εχω το διασκεδάζω και στο σπιτι οσο γεμίζω τα φυσίγγια μου αλλα και στο βουνο γιατι εχω επιτυχίες στις απόστασης που ντουφεκαω χωρις τραυματισμένα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αφου δεν εχεις προβλημα Ανεστη μου με τον τροπο που γεμιζεις τα φυσιγγια σου και εισαι ευχαριστημενος περισευει η δικη μου γνωμη .Αυτα που εγραψα ειναι λογω πειρας στην ιδιογομωση ,που ειναι πανω απο 60 χρονια .Αλλωστε ειμαστε εδω για να γραφουμε και να ανταλασουμε γνωσεις ,και γνωμες . 8-) ;)
Ανεστης19

Γνωριζεται ποτε θα εχει διαθεσημες μηχανες ο κυριο Καββαδίας και σε τι τιμη θα ειναι ;
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οχι Ανεστη δεν γνωριζω τιποτα ,γιατι εχω πολυ καιρο να μιλησω μαζι του στο τηλεφωνο .Και εγω διαβαζω οτι γραφει στα βιντεακια που ανεβαζει στο ιδιογομωση και στο YOU TUBE .Τηλεφωνησε του και θα σου πει .
Ανεστης19

Καλος ευχαριστω!
NicM1

Δημοσίευση από NicM1 »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 28 Ιαν 2024 10:18 Καλυκας 68,5 κομενος με 2000 καψουλι PSB1 1,50χ28 με 9 νουμερο σκαγια και συγκεντρωτηρα GT 24 και κλεισιμο αστερι πεντασταδιακο .Πολυ καλο για οσους θελουν ελαφριες τουφεκιες στο κυνηγι και το σκοπευτηριο .Δοκιμασμενο απο μενα πολλες φορες .
Χαίρεται κ. Νίκο

Είχα σκοπό να ρωτήσω αν η psb1 έχει την ελαστικότητα από 28-31γρ γιατί διαβάζω ότι μπορεί να φτάσει και τα 34γρ στο αστέρι. Με συγκεντρωτήρες vzero23 ή spark θα μπορούσε να στηρίξει εκτός το κλασικό νο9-10 για τσίχλα 28γρ, νο8 τρυγόνι, νο7 φασσα, ακόμα και λαγό με νο6-5-4 ; Φέτος πρώτα ο θεός θα ήθελα να ρίχνω αγγλικές γομωσεις 28-32 με μια πυρίτιδα.
Έχετε κάνει δοκιμές και χρήση μάλλινης τάπας στα 28γρ νο9-10 για τσίχλα τρυγόνι ;
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ναι φιλε ειναι δοκιμασμενο απο εμενα στο σκοπευτηριο στα 28 γραμ σκαγια 8 νουμερο και 9 νουμερο στα δισκακια και στον πινακα .Οπως εχω ξαναγραψει θελει ακοπο καλυκα 2000 καψουλι 1,50 χ28 γραμ σκαγια και κλεισιμο αστερι 6* .Συγκεντρωτηρα θα βαλεις αφου δεν υπαρχει ο GT τον ZERO 25 .Αν τον κοψεις τον καλυκα στα 68,5 θα πας στον ZERO 23 .Μαλλινη ταπα βαζω στα 31 γραμ σκαγια με 1,65 πυριτιδα σε ρελι .
NicM1

Δημοσίευση από NicM1 »

Ευχαριστώ, θα κόψω τον κάλυκα 68.5 και θα βάλω vzero23 στο 1.50χ28. Να προσπαθήσω 1.55χ29 ; Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ όσο μπορεί να γίνει επιτρεπτό να φορτώσω τον vz23.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αν θελεις ποιο πατημενο τον συγκεντρωτηρα θα πας σε ακοπο καλυκα στον ZERO 25 .Με τον καλυκα κομενο στα 68,5 να τα κλεισεις πεντασταδιακα ,με τον ZERO 23 . Στις τσιχλες τον χειμωνα στα απογευματινα καρτερια εβαζα 1,60χ30 και ηταν και αυτο πολυ καλο σε ρελι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 14 Ιουν 2024 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NicM1

Δημοσίευση από NicM1 »

Θα δοκιμάσω το 1.60χ30 νο7 νο6 για φασσες, και θα φτιάξω και μερικά μάλλινα 1.75Χ32 νο5 νο4 για λαγό.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πάντα τους συγκεντρωτηρες να κόβεις τα πέταλα και ιδιαιτέρως στους ZERO γιατί δεν ανοίγουν εύκολα .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πάντα τους συγκεντρωτηρες να κόβεις τα πέταλα και ιδιαιτέρως στους ZERO γιατί δεν ανοίγουν εύκολα .
NicM1

Δημοσίευση από NicM1 »

Το προτιμώ, η κατανομή της τουφεκιάς με κομμένα τα πέταλα μου φαίνεται καλύτερη.
NicM1

Δημοσίευση από NicM1 »

Τι άποψη έχετε για τους LBRS-21 συγκεντρωτήρες δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, συγκαταλέγονται στους μαλακούς ή τους σκληρούς ;
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο τον συγκεντρωτηρα τον εχω δουλεψει ενα διαστημα που δεν υπηρχε ο GIOVANNI στο εμποριο με Α1 πυριτιδα και ηταν πολυ καλος .Ειναι σχετικα σκληρος .Τωρα βεβαια και η καθε πυριτιδα ταιριαζει καλυτερα με ορισμενους συγκεντρωτηρες .Ειναι συνδιασμος πυριτιδας συγκεντωτηρα για να εχουμε καλα αποτελεσματα .Αλλες πυριτιδες ταιριαζουν με σκληρους συγκεντρωτηρες και αλλες με μαλακους .Με την Α1 π.χ. εγω βαζω GIOVANNI παντα .Ο συγκεντρωτηρας ειναι βασικο γραναζι για ενα καλο φυσιγγιο .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Νικολα με PSB1 , τι αναλογια χαμηλης γωμοσης στο GAL 20 πρωτηνης με 21 η 20 γραμμαρια , που ειναι το αντηστοιχο στο 12αρι των 28 γραμμαριων .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα 65αρης καλυκας κομενος με 615 καψουλι 1,15 χ 20 και κλεισιμο τσαμακι και ρελι .Δοκιμασε το και πες μας .Με αυτο το σεταπ γεμιζω του αδερφου μου για το CAL 20 .Το οπλο σου που ειχε το προβλημα το εφταξες ?
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2024 20:01 Νικολα 65αρης καλυκας κομενος με 615 καψουλι 1,15 χ 20 και κλεισιμο τσαμακι και ρελι .Δοκιμασε το και πες μας .Με αυτο το σεταπ γεμιζω του αδερφου μου για το CAL 20 .Το οπλο σου που ειχε το προβλημα το εφταξες ?
σε ευχαριστω Νικολα , ΟΧΙ δεν το εφτιαξε , και δεν εχω τηλεφωνο του , μονο ενας φιλος μου ειπε να το παω σε αυτον , και περνω αυτον τηλεφωνο που ειναι συναδελφος του , γιατι αυτος κανει και αλλη δουλεια , και μου λεει του το λεω καθε φορα , και λεει ολο δεν προλαβενει , και το γαμοτο ειναι οτι απο τοτε που επαθα την ζημια τελος φευβρουαριου , του ειπα να το παω , και μου ειπε ο φιλος , οτι να περιμενω λιγο να κανει καποιες αγροτηκες δουλειες που εχει και μετα θα εχει χρονο , και μετα απο μερικα τηλεφωνηματα , μου ειπε να το παω στης 24 απριλιου που ειχε χρονο , και ακομα τιποτα , το αφηνω διορια μεχρι τελος ιουνιου , και αρχες ιουλιου θα του πω να μου το στειλει χωρις να το εχει ετοιμο , για να προλαβω να το στειλω πανω σε αλλον να το φτιαξει , πριν της 20 αυγουστου , και πριν πεσουν οι διακοπες του οπλουργου , οσο για το τηλεφνω του οπλουργου που εχω τωρα το οπλο , το εχω χασει , αλλα και να το ειχα δεν προκειται να απαντουσε , οπως εκανε παλια που του ειχα παει το σουπερ ποζε το μπαικαλ , που μου το εφτιαξε μετα απο 2 μηνες χωρις να μου παρει πολλα χρηματα , και χωρις να ξανα παθει ζημια, τωρα για να το στειλω πανω σκεφτομε τα μεταφορικα που ειναι πηγενε ελα 40 ευρω με κουριερ , γιατι οι οπλουργοι θελουν τα οπλα στην πορτα τους
Απάντηση