ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Πώς θέλεις να πας Περικλή μου για ορτυκια χωρίς σκύλο ;Εδώ έχουμε καλά σκυλιά και κτυπαμε μερικά ,άλλιως ούτε θα το βλέπαμε αν τρέχαμε με τα πόδια .Άσε που έκαψαν όλα τα καλά κυνηγότοπια .Για αυτό σου λέω έλα τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα να πάμε για ορτύκια ,και με κάθε ορτύκι που θα κτυπαμε ,θα σου κάνω δώρο ένα αγριογούρουνο . :D :D :D Καθησε να σε κεράσω ένα καφεδάκι με παγωμένο νεράκι ,και φεύγεις μετά για δουλειές . :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Και όμως κυνηγούσαμε τα ορτύκια χωρίς σκύλο γιατι απαγορευεται και κτυπούσαμε αρκετά. Περπατουσαμε 2-3 άτομα σαν παγάνα και με ένα ξεραμένο βλαστό Αναθρήκας ( δεν ξερω εσείς πως το λέτε ειναι ενα πολύ ελαφρύ ξυλο ) και το κουνούσαμε δεξια αριστερά και το αν ξεπεταγόταν ορτύκι το αφήναμε απο το χέρι και σημεδευαμε. Μάλιστα μιά φορά είχα κτυπήση με το Μιροκού καμιά δεκαπενταριά (δεν εχει κοτα εδώ) που ενθουσιάστηκα με αυτό το κυνήγι. Το μόνο που αρκετά τα κτυπούσα τοσο κοντά που σχεδόν τα κατέστρεφα οπότε μου μπήκε η Ιδέα με τα μικρά διαμετρήματα.
'Αυτά με τα ορτύκια. Τωρα για τον Σεπτέβριο θα δούμε. Οπως σου ειπα ήδη εχουμε εισητήρια και Ξενοδοχεία για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική 5-10 του μήνα.
Το Καφεδάκι γρήγορα γιατι πιάνει ζέστη και θα θέλουμε παγωμένο, μέχρι το μεσημέρι για ενα ωραίο δροσερό Ουζάκι και το βράδυ λευκό κρασάκι με μπόλικο πάγο στο ποτήρι μεχρι τις 10 το βράδυ που πάμε για ύπνο και 5 το πρωί εγερτήριο :) :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μήπως έριχνες δράμια στα ορτύκια ; :D :D :D Το ορτύκι θέλει ειδικά φυσίγγια γιατί οι τουφεκιές επί το πλείστον είναι κοντινές μέχρι τα 25 μέτρα .Θέλει ελαφριές τουφεκιές, με λίγα σκάγια ,και μάλλινη τάπα .Με τον πράκτορα σου ρίχνουμε 28 γραμ σκάγια με ρελιαστα φυσίγγια παραδοσιακά με τα πλαγιοκανα μας και είναι απόλαυση . :D Άσε που ποτέ ποτέ ρίχνουμε και κανένα έτσι για το καλό μυρωδάτο :D :D :D :D Κάποτε είχα δει κάποιον που κυνηγούσε με ένα καλάμι που κρατούσε στα χέρια και κτυπούσε τους θάμνους ,και κάποτε ένας άλλος είχε βάλει κουδούνια στα πόδια του και όταν περπατούσε αυτά κτυπούσαν ,για να πεταχτούν τα ορτύκια . :D :) :D :) :D Μάλλον εσύ πρέπει να ήσουν . :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Την πατέντα με τα κουδούνια και τον σπάγκο μου την ειπε ένας πρώην κουμπάρος απο την Θεσσαλονίκη αλλά μέσα στούς Ασπάλαθους δεν λειτουργεί :) :D :D :D :D :D
Γέροντα κοίταζε και λίγο το βάιπερ που σου εστειλα 2 φάσσες πρωινές να φτιάχνουν ακόμη φωλιά :) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Απα πα πα πά ακόμη θα ψάχνει το βιντεο ο γεροντάκος και να λεει τη φάσσα σιταρήθρα που κάνει φωλιά στο φινικόδεντρο. Αν ειναι δυνατόν σιταρήθρα να κάθεται σε δέντρο :) :) :D :D :D :D Την κυνηγετική άδεια θα πρέπει να του πάρουνε :D :D :D :D :D Αμ και το άλλο να βλέπει φωτογραφίες με Ανθώνες και να λεει είναι κολώνες απο μπετόν :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγώ βλέπω ότι κάνω κυνήγια την νύχτα ,και εσύ βλέπεις θηράματα ξύπνιος ,και ότι έρχονται οι φάσες στα φοινικόδεντρα ,και σε κοροϊδεύουν μέρα μεσημέρι . :D :D :D :D Σου έχω πει τώρα με την ζέστη να μην πίνεις οινοπνευματώδη ποτά το βράδυ ,για να κάνεις ωραία κυνήγια αλλά εσύ δεν με ακούς για άλλη μια φορά και βλέπεις φάσες, πάπια, και λαγούς στο ξύπνιο σου την ημέρα . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο δεν μας τα λές καλά ;) :) :) Κοίταξε λίγο καμιά εξέταση για άνοια επειδή Τα παλληκαράκια τα πίνουνε τα ποτάκια τους και κάνουνε και όνειρα και ξεχωρίζουν τις φάσες απο τα περιστέρια :) :) :D :D :D "Αμα δεις τι γίνεται με τις φάσες μέσα στην πόλη θα τρελαθείς :) :D :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγώ φταίω που χάλασες μια μπετονιερα τσιμέντο για να φτιάξεις γλάστρες ; Με αυτό το τσιμέντο εχτιζες μια πολυκατοικία . ;) :D :D :D :D Δεν σου λέω που είναι 100 κιλά η κάθε μία και όταν πας να τις σηκωσεις θα σε ξαναπιάσει η μέση σου ,και θα λες ότι σε μάτιασα εγώ . :D :D :D Λοιπόν φτιάξε ένα καφεδάκι να πιούμε γιατί είμαι χαρούμενος σήμερα ,γιατί μπήκαμε στον μήνα έναρξης του κυνηγιού και σε 20 μέρες θα τρέχουμε στα βουνά για το αγαπημένο μας σπορ . :D :D :D Τώρα βέβαια εσένα δεν σε πολυενδιαφερει το κυνήγι γιατί τα τελευταία χρόνια έχεις γίνει οικολόγος . :D :D :) :) :D :D Παντως εγώ έκλεισα ραντεβού με τα ορτυκακια τον Σεπτέμβριο με τον πράκτορα σου ,και εσύ πάρε το καλάμι σου και πήγαινε για ψάρεμα . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο μια χαρά οι Ανθώνες , σαν παλληκαρι που ειμαι σηκώνω βάρη :) :D :D Μας εχουν τύχη κατι μικρο προβλήματα με το καλούπι αλλά θα το φτιάξω . εχω και βοηθό το Ανεψάκι μου δίπλα ,τον γιο του αδελφού μου του βάζω καμιά μπυρίτσα και τα σηκώνει ολα τα βάρη :) :D :D :D :D Τι νόμιζες οτι μόνο ο Γύφτος πότιζε τον μικρό στο καφενείο μπύρες για να περνά στο Αλκοτεστ :) :D :D :D :D :D
Λοιπόν φτιάχνω καφέ που μας άφησαν μόνους ουτε ο Ορφανίδης δεν έρχεται και το βράδυ κατα τις 8-9 να έχεις σε σύζευξη το τάπλετ να μιλήσουμε και να βλέπω την φάτσα σου :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Για να φτιαξεις δυο γλαστρες επιστρατευσες ολους τους εφεδρους της Κυπρου . :D :D :D Λοιπον το βραδυ θα φυλαω σκοπια και θα σε περιμενω ,και οταν λεμε βραδυ πρεπει να ειναι βραδυ ,γιατι για σενα το βραδυ ειναι απογευμα ενω σε εμας εδω νυχτωνει μια ωρα αργοτερα . :o :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

εσεις οι δυο μηνατε μονο , κανενας αλλος δεν γραφει , που πηγαν οι αλλοι , που ειναι τα χρονια τα καλα , που τετοια εποχη γινονταν χαμος , και ρωτουσαν , ρωτουσαν , που εχει τρυγονια , ορτυκια , φασσες , απορειες ιδιογωμοσης , κλπ πως καταντησαμε , οταν αρχισαν τα banned. μετα φοβονταν ο αλλος να γραψει κατι , και σιγα σιγα την εκαναν για αλλου , γιατι επαψε να υπαρχει ενδιαφερον , τωρα και στο HL αυτο κοντευει να γινει οποιος γραφει κατι , που δεν αρεσει στους διαχειριστες τρωει ενα banned. και συχρονος διαγραφει και τα μυνηματα του , και μενουν οι κολητοι , και οι γλυφτες που παντα αυτοι εχουν δικιο , εδωσαν εξουσια σε 2 με 3 πιτσιρικαδες και το παιζουν μαγκες διαχειριστες , αλλας τσιγλαει , και αλλος βρισκη μπελα και τρωει banned.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 02 Αύγ 2023 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μεγαλος καιμος παραμονιατικα κυνηγιου εχασα τα παντα , ενημερωση για την ρυθμιστικη , απορειες , ενημερωση για που εχει πουλια κλπ, τιποτα .
Άβαταρ μέλους
pericles

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 02 Αύγ 2023 16:36 εσεις οι δυο μηνατε μονο , κανενας αλλος δεν γραφει , που πηγαν οι αλλοι , που ειναι τα χρονια τα καλα , που τετοια εποχη γινονταν χαμος , και ρωτουσαν , ρωτουσαν , που εχει τρυγονια , ορτυκια , φασσες , απορειες ιδιογωμοσης , κλπ πως καταντησαμε , οταν αρχισαν τα banned. μετα φοβονταν ο αλλος να γραψει κατι , και σιγα σιγα την εκαναν για αλλου , γιατι επαψε να υπαρχει ενδιαφερον , τωρα και στο HL αυτο κοντευει να γινει οποιος γραφει κατι , που δεν αρεσει στους διαχειριστες τρωει ενα banned. και συχρονος διαγραφει και τα μυνηματα του , και μενουν οι κολητοι , και οι γλυφτες που παντα αυτοι εχουν δικιο , εδωσαν εξουσια σε 2 με 3 πιτσιρικαδες και το παιζουν μαγκες διαχειριστες , αλλας τσιγλαει , και αλλος βρισκη μπελα και τρωει banned.
Ορφανίδη έγώ με το Αγγελόπουλο δεν ειμαστε γλύφτες :) :D :D :D :D Το θεμα ειναι οτι έγιναν ομάδες ιδιογόμωσης στο facebook και εκεί εχουν τραβήξει κόσμο. Και εμείς γράφουμε εδώ σεβόμενοι και τους κόπους του Νικόλα του Καββαδία που αφιέρωσε πολύ χρόνο. Οταν φτιάξει και ο ΓεροΑγγελόπουλος Facebook θα πάμε ολοι εκεί. Ασεπου και εκεί συμβαίνουν χειρότερα οταν εχεις αντίθετη γνώμη, προσωπικά περιμένο κάποιες απαντήσεις απο εκεί που ακόμα δεν ήρθανε.

Υ.Γ Σιγά σιγα τώρα που ο Γεροντάκος έμαθε το τάπλετ θα μάθει και άλλα :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα Ορφανιδη ,μεσα απο το ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ του Νικολα του Καββαδια σε πολλους τους ανοιξε τα ματια ,εμαθαν ,η κανουν πως εμαθαν παρα πολλα πραγματα και τωρα στο F/B κανουν τους μαστορους ,και λενε και γραφουν βλακειες .Για αυτο δεν το θελω το F/B και να συμετεχω εκει .Δεν θελω αυτα που ξερω να τα ξεχασω με καθε βλακεια που θα πει ο καθενας τους .Οποιος θελει να μαθει μερικα πραγματα σωστα μπαινει εδω και διαβαζει ωστε να γεμιζει τα φυσιγγια του με ασφαλεια ,και να κανει το μερακι του .Γιατι πανω απο ολα θελει πολυ μερακι και γνωσεις για να φτιαξεις σωστα φυσιγγια .Δεν πειραζει που διαβαζουν [γιατι μπαινουν και διαβαζουν παρα πολλοι] και δεν γραφουν .Εγω εφτασα τα 71 χρονια μου και εξακολουθω να κανω δοκιμες στο σκοπευτηριο και να μαθαινω παρα πολλα πραγματα ,και ειναι βλακας οποιος νομιζει οτι τα ξερει ολα . 8-) Μη κοιτας τον Περικλη ,που ηταν πρωην κυνηγος και τωρα οικολογος ,και παρακολουθει τα θηραματα που πανε και τρωνε ,που πινουν νερο ,και ποσα πουλια εκαναν .Τωρα τελευται δεν βλεπει και καλα λογω ηλικιας, και την οθονη του υπολογιστη την περασε για τζακι . :o :o :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μεσα απο το ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ του Νικολα του Καββαδια σε πολλους τους ανοιξε τα ματια , συμφωνω , και εγω απο εδω πηρα γνωσης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το ξερω Περικλη οτι δεν εισται γλυφτες , και δεν το λεω για αυτο το φορουμ , αλλα για το αλλο το HL
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εαν με το καλο μπω που ληγει το ban που εφαγα στης 17 αυγουστου τα μεσανυχτα , μονο θα διαβαζω οπως κανουν οι περισοτεροι , και εχουν την ησυχια τους , ουτε μπαν να φανε ουτε παρεξηγησης , ουτε αντιπαραθεσης , που οτι εγραφa αμεσως εκεινος ο χωριανος μου το διαψευδε δημοσια , και οτι σεταπ τους εγραφα , μου το εβγαζε αχρηστο ,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 03 Αύγ 2023 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εχουμε κανενα νεο για την ρυθμιστικη , γιατι πολλα ασχημα ακουγωντε , με την αντι κυνηγετικη κυβερνηση , και η Κ.Σ.Ε κοιματε ορθια , ασε που ο προεδρος δεν θελει να τους πηγαινει εναντια
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αφου βλεπεις οτι σε ,,γραφουν,, συνεχεια και σε προσβαλουν ,δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξαναγραφεις .Εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο . 8-) Νικολα οπως καθε χρονο τρεχουμε την τελευταια στιγμη ,ετσι και φετος θα μας βγαλουν το λαδι παλι μεχρι να δουμε τι θα γινει . 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

τους γραφω για να βρω το δικιο μου , αλλα πεφτουν ολοι πανω μου , και υπερασπιζωντε τον χωριανο μου , γιατι τους κανει τα χατηρια , μεχρι φυσιγγια τους χαριζει , με ειπαν καραγκιοζη ,μεθυστικα ,και σεσημασμενο , ανακατωσουρα , γιατι τους ειπα οτι και εδω στην Σαμο την τελευταια στιγμη τρεχουμε να βγαλουμε την αδεια , στης 18 και 19 αυγουστου , και ειπε μετα ο χωριανος μου να μην πιστευουν τα παραμυθια της χαλιμας , και οτι λεω να τα πεταν στην θαλασσα , εγω δεν του απαντησα , και την αλλη μερα , ενω δεν ξερουμε τιποτα για την ρυθμιστηκη , βγηκε ενας και ειπε οτι πηγε και εβγαλε αδεια στο συλογγο του , και εκει αρχησαν ολα , του λεω πως εγινε , και μετα απο τα πολλες ερωτησης δικες μου , και των αλλων , ειπε οτι εβγαλε αδεια κανονικα με αποδειξη στο χερι , και του λεω οτι εαν δεν βγει το Φεκ δεν γινετε , μηπος εβαλαν στο συρταρι την αδεια σου και τα χρηματα , και οταν ερθει η ωρα τοτε θα κοψουν αποδηξη , και με λεει οτι πλαθω σεναρια και καλα σε λεει ο χωριανος σου ανεκατωσουρα , πεταγετε ενας και λεει ξεφτιλα , και τον ρωταω, <<<ξεφτιλας , γιατι >>>, και του λεω του αλλου που με ειπε ανεκατωσουρα ,<<< καλα σε ειπε ο αλλος ξεφτιλα , και εγω κακος σε υπερασπιστηκα >>>>, και πεταγετε ο αλλος και λεει οτι δεν τον ειπε ξεφτιλα , αλλα ειπε τον ευατο του , και με διωχνουν γιατι λεει ειπα εγω τον συναδελφο ξεφτιλα , και εντο μεταξυ ειχαν σβησει και τα μυνηματα , αφηνοντας μονο μερικα δικα μου , που εδινα της απαντησης μου
Απάντηση