Γεροντάκο μην προκαλείς γιατι 6 χρονια έκαναν κάποιες βιομηχανιες να αντιγράψουν την Α0 που έκανα στα 32.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑01 Μαρ 2023 08:26 Θελεις να τα ακουσεις πρωι πρωι και πρωτομηνια .
Ποσα φυσιγγια εριξες μας εγραψες ,αλλα ποσα θηραματα κτυπησες με αυτα τα φυσιγγια που εριξες δεν μας ειπες .pericles έγραψε: ↑28 Φεβ 2023 08:58 Μάς την εκανε την κοπάνα ο γεροντάκος απο τον Καφενέ ή παιδευεται ακόμη να αγκιστρώσει καλαμάρι να πάρει στο σπίτι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε που τώρα ανακάλυψε το 1,4 Χ28 στη PSB5 που την έκανα ετσι πρίν 20 χρόνια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορφανίδη καλά είσαι εγώ φέτος ούτε 3 κουτια δεν κατάφερα να ρίξω σε ολα τα κυνήγια. Στην Τσίχλα δεν έχω πάει, σιταρίθρες δεν είχε παρά μόνο ελάχιστες. Λίγα φυσίγγια εριξα στην Πέρδικα και μερικά στις φάσες.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2023 21:22 κριμα φετος που δεν ειχε αρκετα πουλια , εριξα ολη την σεζον 550 φυσιγγια , θα ριξω και αυριο μερικα , και τελος εδω σκοπευτηρια δεν εχουμε , οποτε ξανα τον αυγουστο. Τελικα ο Χατζιωτης πολυ ντομπρος , μου το εφτιαξε καλα , και εαν και μεταχηρισμενο μου ειπε οτι εχει εγυηση , δεν πληρωσα ουτε σεντς , μεχρι και τα μεταφορικα των κουριερ πληρωνε μπρος πισω , και με πηρε τηλεφωνο μεσα στης γιορτες να με ρωτηση εαν δουλευει καλα το οπλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σου πω εγω .Κανενα .
Ακομα τρεχουν ολα τα θηραματα .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αφου θελεις να μου πεις οτι με την PSB5 γεμιζες 1,40 χ28 πριν πολλα χρονια ,εγω θα σου πω ενα σεταπ με PSB1 1,50 X 28 .Αυτο το εχεις δοκιμασει ? Λοιπον αυτο το σεταπ ειναι by Angelopoulos now .δοκιμασμενο με τον κατασκοπο σου στο σκοπευτηριο .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο παλι και αυτο .Να εχεις τοσες αριστες μηχανες ,και να προσπαθεις να γεμισεις φυσιγγια με χειροκινητη μηχανη αρχαια .Οταν ξαναερθεις στην Αθηνα θα σου κανω ειδικα σεμιναρια πως με πολυ λιγη πυριτιδα για 30 γραμμαρια γεμιζεις φυσιγγια μαγκνουμ .
Δελτίο κυνηγετικής κάρπωσης ζ'ητησαμε και εσύ μας έφερες Ιατρική αναφοράΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑07 Μαρ 2023 09:05 Λοιπον αφου θελει να μαθει ο Περικλης ,την περασμενη σεζον ξεκινησα με τα ορτυκια που κτυπησα [σε χαλια χρονια] καμια 20αρια συνολο με 22 φυσιγγια .Απο τα δυο φυσιγγια που εριξα παρα πανω ,το ενα το εριξα σε ενα ορτυκι που ηταν τραυματισμενο απο τον Χρηστο και μου το ξαναεβγαλε το σκυλι απο ενα πυκνο μερος ,και το αλλο φυσιγγιο απο ενα ορτυκι που το πηρα με την δευτερη τουφεκια .Κτυπησα 2 τρυγονια τα μοναδικα που τουφεκισα οταν ημουν στο Χωριο ,ολα με το πλαγιοκανο RENATO GAMBA και με χαρτινα φυσιγγια ιδιογομωσης απο 28 μεχρι 30 γραμ σκαγια .Στις τσιχλες δεν πηγα καθολου λογω γεωργικων εργασιων απουσιαζα σχεδον ενα μηνα στα μπασιματα [ελιες]και μετα λογω κρυου που μου απαγορευσε ο γιατρος να πηγαινω κυνηγι λογω καρκινου ,και νευροπαθειας απο την χημειοθεραπεια ,που δεν κανει,και παγωνει το σωμα μου .Συνολο εριξα 24 φυσιγγια ολη την χρονια και πηρα 22 θηραματα![]()
Αλλα πηγα παρα πολλες φορες κυνηγι στο κρεβατι μου ,και κτυπησα παρα πολλα θηραματα .
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισης πηγα παρα πολλες φορες στο σκοπευτηριο ,τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα ,και μερικες φορες και δυο φορες και εριξα αρκετα φυσιγγια στα δισκακια με φυσιγγια ιδιογομωσης με παρα πολυ καλα σκορ ,και εκανα παρα πολλες δοκιμες στον πινακα
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας μας πει τωρα και ο Περικλης τι εκανε φετος .
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον θα σας πω εγω επειδη τα ξερω απο πρωτο χερι .Σιταριθρες -0 τσιχλες-0
τρυγονια -0 ορτυκια -0 φασες -0 περδικες 1 τραυματισμενη που την κτυπησε με το αυτοκινητο κατα λαθος , μπεκατσες -0 λαγο --0 παπιες -0 χηνες-0 .Δηλαδη ολα μηδεν.Πολυ καλα πηγε η χρονια του και ολα τα θηραματα τα κτυπησε με φυσιγγια ιδιογομωσης .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()