τελικα εχω ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 20ΑΡΙΑ

, οπως το 20αρι του δασκαλου , που περιμενα πως και πως να το δω , και μου εκανε τον δυσκολο ο δασκαλος , και θα και θα , και απο δευτερα κλπ , και τελικα το ειδα μετα απο 2 μηνες , το ειχε τιλιγμενο σε ενα σεντονι που οταν το ξετυλιξε εμεινα με το στομα ανοιχτο

με αυτο που ειδα , οι κανες ηταν σαν δυο σωληνες σαν να περναγε νερο αναμεσα τους γεματες σκουρια , να λιπουν οι περισοτερες βιδες απο την μπασκουλα , και τα ξυλα σε αθλια κατασταση , σαν αυτα τα κλαδια που βρισκουμε στο βουνο ομοια το χρωμα τους , χωρις ψαθες , και χωρις λουστρο , ηταν ντροπη του που πρωσπαθησε να μου πουληση αυτο το σαπιδι , και μαλιστα ηθελε και 200 ευρω , του λεω κρατα το ενθυμιο , και η ιστορια συνεχιζετε περνω ενα 20αρι δικανο ισπανικο απο τον Χατζηιωτη προπερσυ τον μαιο , ολα καλα στην εμφανηση μου ερχετε καλα στον ομω , και ερχετε ο αυγουστος , τον περνω την πρωτη μερα στα αγριοπεριστερα με μεγαλη επιτυχια και στην αποδοση ριχνωντας 21 τουφεκιες , και δευτερη μερα , ριχνωντα μονο 3 φυσιγγια με την μια κανη την δεξια , και οταν ξανα πηγα καταλαβα οτι η αριστερη κανη δεν εριχνε τα φυσιγγια , περνω τον Χατζιωτη και το λεω , μου λεει στειλτω ειναι μεσα στην εγγυηση χωρις να μου παρει καθολου χρηματα ουτε τα μεταφορικα , εκανε πανω απο ενα μηνα να το φτιαξη, ειχε σπασει η σφηρα της αριστερης κανης , και περιμενα με αγωνια ποτε θα ειναι ετοιμο , το περνω τελος σεπτεμβριου σε περδικες , ριχνω 2 τουφεκιες με την δεξια κανη , και οταν πηγα να ριξω και τριτη με την δεξια κανη παλι σε σιγουρη περδικα , δεν εριξε , ξανα τηλεφωνο , και ξανα πισω , και ξανα 45 μερες αναμονη για την δεξια κανη , που ειχε σπασει το ελατηριο , το περνω χειμωνα στης τσιχλες ολα καλα μεχρι τελους περσυ , και φετος λιγο πριν τελειωση το κυνηγι ξανα η δεξια κανη δεν εριχνε , ενω ειχα δει οτι τα καψουλια και στης δυο κανες δεν βουλιαζωνταν βαθια αλλα λιγο , οποτε το εστειλα σε οπλουργο τοπικο εδω , γιατι ντρεπομουν να ΤΟ στειλω παλι στον Χατζιωτη , μου ειπε ο οπλουργος οταν ηθελα αρχες μαρτιου να το παω , να περιμενω και οταν εχει χρονο να το παω , και με πηρε τηλεφωνο 23 απριλιου και μου λεει φερτω εχω χρονο τωρα , και το πηγα απο τοτε μεχρι τωρα , και ακομα περιμενω ποτε , και εαν τελικα το φτιαξη , του ειπα να δει και τουε δυο επικρουστηρες και να αλαξη , και να μου βγαλει την αυτοματη ασφαλεια , ειδομεν ακομα συνεχιζετε , να δουμε τελικα εαν φτιαχτει αυτο το περιβοητο 20αρι