Το μεν πνεύμα πρόθυμον ή δε σαρξ ασθενής ( άρα θα παραμείνει για πάντα παιδί.)pericles έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022 07:35'Αντε τώρα που 'εγινε και ο Γεροντάκος παιδίNektarios.M έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022 12:10Νικόλα το έχω διαπιστώσει ότι είσαι παιδί Διαμάντι και δεν χαλάς σε κανένα χατήρι.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022 12:07 Νεκταριε μου ,για αυτο το εγραψα που μενει αν ειναι κοντα μου να ερθει να του δειξω πως να την ρυθμισει .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να περιμένει και ο stelios2021 και να κατέβει ό ΓεροΠαππους
![]()
![]()
![]()
![]()
https://youtu.be/J9xM_A2W2kU
Ότι σου κατέβει γράφεις Γέροντακο και κατηγορείς ασύστολα . Περιμενε να καταθέσω και εγώ την απολογία μου ότι ηθελες να με πάρεις στο κυνήγι με παπούτσι κοφτό και με το κοστούμιΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022 10:02 Το μεν πνεύμα πρόθυμον ή δε σαρξ ασθενής ( άρα θα παραμείνει για πάντα παιδί.)
Νεκταριε ο Περικλης το παιζει τζοβενο ,αλλα δεν ξερει οτι ο γερος την παταει ,η απο πεσιμο ,η απο χεσιμο .Τωρα πως γινεται οποτε πηγαινει για κυνηγι να τρωει τουμπες στο βουνο ,ενας Θεος το ξερει .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γρασο βαζει στην σολα στα αρβυλα του ?
![]()
Οταν ειχε ερθει στην Αθηνα ειχα προγραματησει να παμε για κυνηγι ,αλλα τελικα αλαξα γνωμη μη τυχων και φαει τουμπα ,και τον πηγα στο σκοπευτηριο στα σιγουρα ,αλλα και εκει τα εκανε θαλασα γιατι μου ζητησε και του εδωσα το κοκοροντουφεκο R .GAMBA οπλο ,και αυτος δεν ηξερε οτι για να τουφεκισει τα πιατακια επρεπε να σηκωνει τον κοκορα του οπλου ,με αποτελεσμα καθε φορα που εβγαινε πιατακι ολοι οι αλλοι σκοπευτες επεφταν κατω μη φανε καμια αδεσποιτη τουφεκια .Εκει αντι να πεσει ο Περικλης κατω, επεφταν οι αλλοι σκοπευτες .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδεια κυνηγιου δεν εχεις ?και με αυτη μπορεις να αγορασεις πυριτιδα .Stelios2021 έγραψε: ↑03 Δεκ 2022 13:17 Περιμένω να πάρω πυρίτιδα μόλις έρθει η σκοπευτικα ταυτότητα άλλα μπορώ να χαλάσω φυσίγγια. Η πυρίτιδα είναι το μόνο που μου λειπη