Αρχαριος
-
Αρχαριος
Καλημέρα πως μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την ιδιογομοση; τι ακριβώς θα χρειαστεί;
-
Re: Αρχαριος
Στελιο καλημερα .Η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ειναι παθος ,μερακι ,και σωστες βασεις πανω στις οποιες θα κινηθεις .Πανω απο ολα πρεπει να διαβασεις με προσοχη ολα αυτα τα αρθρα που εχει ο Νικολας ο Καββαδιας ωστε να μπεις στο πνευμα της ιδιογομωσης, ωστε να εχεις ποιοτικα και προπαντων ΑΣΦΑΛΗ φυσιγγια για σενα και το οπλο σου .Μετα αφου διαβασεις με προσοχη ολα αυτα που γραφει [τα οποια δεν μπορεις να τα βρεις ουτε στα καλυτερα βιβλια ]για οποιαδηποτε αμφιβολια εχεις να ρωτας ,γιατι μεσα εδω υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν πολλες γνωσεις επανω στην ιδιογομωση .Ποτε μη παρεις μονος σου πρωτοβουλια να κανεις του μυαλου σου στην αρχη τουλαχιστον χωρις να ρωτησεις εμπειρους ιδιογομωτες που εχει μεσα εδω στο σαιτ .Τωρα σαν αρχη αυτα που χρειαζονται ειναι 1/μια ζυγαρια ακριβειας 1-50 γραμμαριων 2/ ενα αποκαψουλωτη -καψουλωτη 3/ενα ζευγαρι ογκομετρικων αν κανεις μεγαλη ποσοτητα φυσιγγιων [σκοπευτηριο-κυνηγι]4/ενα καλυκοκοφτη ωστε να κοβεις τους καλυκες στο υψος που θελεις 5/ και τελος το ποιο βασικο μια μηχανη ποιοτικη ρελιασματος σαν και αυτες που φτιαχνει πολλα χρονια ο Νικολας ο Καββαδιας που ειναι και οι καλυτερες που κυκλοφορουν Παγκοσμιως για ερασιτεχνες ιδιογομωτες .Αν ακολουθησεις την συμβουλη μου ,ενος ανθρωπου που γεμιζει μονος του πανω απο 55 χρονια τα φυσιγγια του, θα εχεις ποιοτικα φυσιγγια πολυ καλυτερα απο αυτα που κυκλοφορουν στο εμποριο ,σταθερα σε αποδοσεις ,και το κυριοτερο ΑΣΦΑΛΗ .Καλο ξεκινημα να εχεις και οτι χρειαστεις ΡΩΤΑ ΜΑΣ .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Πήρα την 300β υπάρχει κανένας στην Αθήνα να βοηθήσει στην ρύθμιση;
- Nektarios.M
Καλορίζικη με καλά και ασφαλή γεμίσματα, εύχομαι να την λιώσεις(μετά από 2-3 χιλιάδες έτη φωτός).Stelios2021 έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022 09:00 Πήρα την 300β υπάρχει κανένας στην Αθήνα να βοηθήσει στην ρύθμιση;
Υπάρχουν παιδιά που μένουν Αθήνα και κάποιος θα βρεθεί.
Αν έχουν κώλυμα αν θές μπορώ να σου φτιάξω ένα βιντεάκι.
-
Καλοριζικη Στελιο με εκατομυρια γεμισματα .Πηρες φιλε ,,το εργαλειο,, που θα το εχεις εσυ και τα παιδια σου .
-
Η ρυθμιση ειναι παρα πολυ ευκολη Στελιο . Αθηνα που μενεις ?
- Nektarios.M
Στέλιο να έρθεις σε συννενόηση με τον Μέγιστο Νικόλαο Αγγελόπουλο να λυθούν όλα τα θέματα.
- Nektarios.M
Νικόλα ευτυχώς που σε ερώτησα.
-
Αυτό θα κάνω θα πάω στον μεγιδτο
-
Νεκταριε μου ,για αυτο το εγραψα που μενει αν ειναι κοντα μου να ερθει να του δειξω πως να την ρυθμισει .
- Nektarios.M
Νικόλα το έχω διαπιστώσει ότι είσαι παιδί Διαμάντι και δεν χαλάς σε κανένα χατήρι.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022 12:07 Νεκταριε μου ,για αυτο το εγραψα που μενει αν ειναι κοντα μου να ερθει να του δειξω πως να την ρυθμισει .
-
Οποτε εχεις χρονο ελα Στελιο και ασε τις ντροπες . Νεκταριε μου, πρεπει στους νεους ιδιογομωτες ,να εχουμε υποχρεωση να τους δειξουμε σωστα πραγματα ωστε να εχουν μια ΑΣΦΑΛΗ ιδιογομωση .
- Nektarios.M
Οποτε εχεις χρονο ελα Στελιο και ασε τις ντροπες . Νεκταριε μου, πρεπει στους νεους ιδιογομωτες ,να εχουμε υποχρεωση να τους δειξουμε σωστα πραγματα ωστε να εχουν μια ΑΣΦΑΛΗ ιδιογομωση .
[/quote]
Σωστός όπως πάντα είσαι Νικόλα,γιατί αν διαβάσει αλλού θα ξεκινήσει όπως γράφουν την S/4 από το 1,65 χ 35 με 688 παρακαλώ.
Αλλά έτσι είναι οι επιστήμονες-ανατινακτές.
-
Με βοηθάς λίγο,ποια είναι η 300Β?Stelios2021 έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022 09:00 Πήρα την 300β υπάρχει κανένας στην Αθήνα να βοηθήσει στην ρύθμιση;
-
Την είδα Στέλιο... 3ο;Που μαγκωνει ή το απλό;
-
Χοντρικά.Παρε έναν κάλυκα ,βάλε ένα βύσμα και τοποθέτησε σκάγια αφήνοντας 13μμ κενό.Μιση χάραξη.Κωνικη τόση ώστε να μη σου παραμορφώνει τον κάλυκα.Κρατωντας τον κάλυκα και κατεβάζοντας στην κωνικη,σε κάποιο ύψος αισθάνεσαι συμπίεση και πιο χαμηλά υφίσταται παραμόρφωση.Αφου ρυθμίσεις την κωνικη πριν την παραμόρφωση,μέτρα πόσα χιλιοστά είναι το σπείρωμα της κωνικης απ' την πάνω πλάκα της μηχανής και χάρισε 1-2 δέκατα στο τρίτο. Ανάλογα το πυραυλακι, προσαρμόζεις.Τεταρτο,τόσο ώστε να βγει επίπεδο το αστέρι...Ξεκινά με κλείσιμο στα 12-13μμ,να εξοικειωθεις.Να προσέξεις επίσης,οι χρόνοι παραμόρφωσης σε κάθε στάδιο να είναι ίδιοι,διαφορετικά αλλάζει συμπεριφορά το πλαστικο.Ελπιζω να βοήθησα.Ο,τι απορία έχεις, είμαστε στη διάθεσή σου.
- pericles
'Αντε τώρα που 'εγινε και ο Γεροντάκος παιδί Να περιμένει και ο stelios2021 και να κατέβει ό ΓεροΠαππουςNektarios.M έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022 12:10Νικόλα το έχω διαπιστώσει ότι είσαι παιδί Διαμάντι και δεν χαλάς σε κανένα χατήρι.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑14 Νοέμ 2022 12:07 Νεκταριε μου ,για αυτο το εγραψα που μενει αν ειναι κοντα μου να ερθει να του δειξω πως να την ρυθμισει .
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36