ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Μέχρι την επιστροφη του Γεροντάκου το Καφενείο λειτουργει με αυτοεξυπηρέτηση :) :) :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Καλό είναι αυτό κύριε Περικλή που μείναμε οι δυό μας εσύ θα κερνά Ζιβανία και εγω θα σου δίνω να πίνεις και τη δική μου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Ευπρόσδεκτος Νικόλα :) :D :D Τί να κάνουμε μας εγινε συνήθεια να γράφουμε 2-3 γραμμές εδω κάθε μέρα αλλά με την επιστροφή του Γραφικού Γεροντάκου σκέφτομαι να τον τιμωρήσω και εγώ να κάτσει 2 μήνες μόνος εδω :D :D
Δέν φτάνει που δεν μας γράφει φαίνεται πήρε και τα μυστικά μαζί του για τα νέα Μαχαιράκια χάραξης :) :D :D :D :D :D :D
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Ο Γεροντάκος μας κοζάρει τσι κίχλες με το μάτι κύριε Περικλή :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Νικόλα πρεπει να του επιβληθεί ποινή και αρχές του αλλου μήνα θα ανέβω Αθήνα να την εκτελέσω :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Κερνάω όλους τους φίλους τσιπουρακια ,και χαίρομαι που είσαστε καλά λίγοι και καλοί .Εγώ περνάω πολύ καλά με γεωργικές δουλειές και καθημερινό κυνήγι ορτυκιού με το σκυλάκι μου .Από Δευτέρα ξεκινάω το μάζεμα στις ελιές με τον Σωτήρη μου μέχρι τέλος του μήνα τουλάχιστον .Περικλή πόσα ορτύκια θέλεις να φέρω για μεζέ στον καφενέ ; Έχω ένα καταψύκτη γεμάτο . ;) ;) ;)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Και βάλε και κάτι παραπάνω φορ δε μίστερ Περικλέας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Έχω μια σακούλα σούπερ μάρκετ με ορτύκια για να τα δώσω του Περικλή ,γιατί αν περιμένουμε να φτιάξουμε μεζέ με τα δικά του ορτύκια πρέπει να περάσουν 100 χρόνια . :mrgreen: :o :) :) :) Ένα ορτύκια έχει χτυπήσει εδώ και 10 χρόνια και αυτό το έχει ταριχευσει για να θυμάται πως είναι . :mrgreen: :geek: :mrgreen: ;) :o :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο δυο μηνες εισαι στην εξορία και στην Απομόνωση αλλά δεν σου πέρασε ακόμη το σύνδρομο της Κοροιδίας :?: :?: :) :D :D :D
Τα ορτύκια αν ειναι μαδημένα στον καταψύκτη θα τα φέρεις ειπαμε αρχές Νοεμβρίου να τα δώ για να πιστέψω αν ειναι με σκάγια ή ειναι απο αυτά που τα πιάνουνε με την Χλένη και την απόχη :) :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Να δω πως θα τα μεταφέρω γιατί πρέπει να ναυλωσω φορτηγό για την μεταφορά τους .Το μικρότερο είναι ένα κιλό το καθένα . :o :) :) :) Εσύ χάνεις γιατί σου έχω πει τόσες φορές να έρθεις και εσύ περιμένεις να μου φύγει κανένα από εμένα για να έρθει σε σένα .Τσάμπα περιμένεις γιατί δεν γλυτώνει κανένα από εμένα . ;) ;) :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Δέν ειπες οτι θα καθόσουνα 2 μήνες εκει οπότε θα ειχα χρονο να βρω Αεροπορικο εισητηριο και να ερχόμουνα. Τωρα εκλεισα για τον Νοεμβριο που θα τρέξω στον Μαραθώνιο της Αθήνας οποτε αποφευγω λογω διατροφής τα πολλά λίπη. :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πάλι δικαιολογίες βρήκες ; Αφου ξέρεις ότι όταν έρχομαι εδώ μένω αρκετό καιρό . ;) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Είπες οτι θα εκανες διακοπές τον Αύγουστο και δεν ξηγήθηκες καλά. Εγώ θα ερχόμουνα θα νοίκιαζα ενα αμάξι να το κουμαντάρη ο Σωτήρης και θα βοηθούσα και στο μάζεμα των ελιών :) :) :) Θα ειχαμε βέβαια πρόβλημα με τον Καφενέ που θα έμενε κλειστός όμως αν αφήναμε τον κλειδί στην κλειδαριά και περνούσε ο Ορφανίδης θα επινε τον καφέ του. :) :D :D :D Αλλά πάλι καλά να μην ειναι το κλειδί στην κλειδαριά για να βλέπω απο την κλειδαρότρυπα τον Καββαδία που κάτι σκαρώνει αλλά ακομη δεν κατάλαβα τι εργαλείο φτιάχνει :) :) :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

:D :D :D :D :D :D τι να σκαρωνει ο πολυμηχανος Καββαδιας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν χρειαζόταν να ενοικιάσεις αυτοκίνητο ,γιατί έχουμε LADA NIVA παντός καιρού και δρόμου . ;) Ρε μάστορα που να ξέρω εγώ ότι θέλεις να κάνουμε συμβόλαιο ; Εδώ το σπίτι είναι ανοικτό για όλους τους φίλους κυνηγούς και όχι μόνο .Όλοι οι καλοί χωράνε . ;) Αποφάσισε εσύ να έρθεις και όλα θα λυθούν αμέσως . 8-) Από αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε με τον πράκτορα σου εξορμήσεις για τσίχλες και μπεκάτσες ,οπότε δεν έχεις δικαιολογία ότι δεν σου έχω πει τίποτα . ;) :) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μετά την βροχή μπήκαν τα αγριογούρουνα μέσα στο κτήμα και το έσκαψαν όλο Δεν άφησαν τίποτα . :o :x
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2025 14:56 Δεν χρειαζόταν να ενοικιάσεις αυτοκίνητο ,γιατί έχουμε LADA NIVA παντός καιρού και δρόμου . ;) Ρε μάστορα που να ξέρω εγώ ότι θέλεις να κάνουμε συμβόλαιο ; Εδώ το σπίτι είναι ανοικτό για όλους τους φίλους κυνηγούς και όχι μόνο .Όλοι οι καλοί χωράνε . ;) Αποφάσισε εσύ να έρθεις και όλα θα λυθούν αμέσως . 8-) Από αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε με τον πράκτορα σου εξορμήσεις για τσίχλες και μπεκάτσες ,οπότε δεν έχεις δικαιολογία ότι δεν σου έχω πει τίποτα . ;) :) :) :)
Τέρμα οι πράκτορες ητανε διπλοί για όφελος απο δύο πλευρές :) :D :D :D :D Πλέον κινούμε μόνος μυστικά όπως εκανα 40 χρόνια μέχρι και τον Χελμή Αιωνία η μνήμη του τον γνώρισα αυτοπροσόπως :D :D :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 21 Οκτ 2025 12:05 :D :D :D :D :D :D τι να σκαρωνει ο πολυμηχανος Καββαδιας
Ορφανίδη εχασες επισόδια στο Φατσοβιβλίο :) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Υπάρχουν ελπίδες οτι θα δούμε και στην Κύπρο Αγριογουρουνο αφού σε λίγες μερες κολυμπόντας φτάνει ενα φοβισμένο απο την Λακωνία ,οπου εργαζόταν σε ενα Κτήμα κάποιου Γεροντάκου που πήγε να του Ωργώσει το χωράφι :) :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Θα τους κόψω τον βήχα προσεχώς γιατί δεν μου έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο κτήμα 8-) .Όπως τσάμπα περιμένεις να σου έρθουν ορτύκια από εμένα ,έτσι τσάμπα θα περιμένεις και αγριογούρουνα να σου έρθουν Περικλή από την Λακωνία . :o :) :) :) Μου έφαγαν τις πατάτες ,τα λαχανικά και τώρα τρώνε και ότι έχει μείνει . :( :)
Απάντηση