ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑14 Αύγ 2025 13:22 Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για διακοπές, από 20/7 έως και 30/7![]()
![]()
ουτε αυτο κανεις δεν εκανε τον κοπο να το διαγραψη , κανεις εδω δεν τραγουδα , κανενας δεν χωρευει , ολα του ταφου σιωπη , στους καμπους πεφτει χιονι , αυτο που γινετε στην χωρα μας καθε χρονο αυγουστο μηνα , δεν νομιζω να γινετε πουθενα αλλου , ολα να υπολειτουργουν , υπηρεσιες , μαγαζια , ολα νεκρωνουν . Ακομα και κυνηγετικα μαγαζια , οπλουργοι , που ειναι φλεγον ζητημα οταν αρχιζει το κυνηγι ειναι κλειστα , λες και δεν υπαρχουν αλλες μερες , αλλοι μηνες να ξεκουραστουν και να κανουν τα μπανια τους, και φευγουν ολοι μαζι τον αυγουστο που νεκρωνουν τα παντα
Φίλε Ορφανίδη ευχαριστώ για την αναφορά του ονόματος μου και την εκτίμηση στο οτι γράφουμε δύο κουβέντες εδώ. Με τον Φίλο Αδελφό Νικόλα Αγγελόπουλο εχχουμε αναπτύξει μια οικογενειακή φιλία που κράτει αρκετά χρόνια απο την ιδρυση του Ιδιογώση. Αυτές τις μέρες χάσαμε επαφή ακόμη και με τον Νικόλα. Δέν ξέρω εάν εχει επικοινωνία στο Ιντερνετ εκεί που βρίσκεται και το μονο που θέλω να ειναι καλά.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑17 Αύγ 2025 23:37 ΖΖΖΖΖ ΖΖΖΖΖΖΖ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ξυπνηστε αρχιζει το κυνηγι , τουλαχιστο εσεις οι δυο Περικλη , και Νικολα , γιατι πλεον δεν ασχολειτε κανεις αλλος, περιμένω Νικολα ιστορια απο την εναρξη , ενα λεπτο θα σας παρει να γραψετε κατι , και οχι μονο καλημερες , καλησπερες , καλυνηχτες ,που της θεωρω περιτες χωρις νοημα . Πες την καλησπερα σου , και μετα συνεχισε να γραψεις κατι μια πληροφορια μια απορια βρε παιδακι μου ,
Αυτό δεν το καταλαβαίνβ ισως χρειάζεται μετάφραση.
Αυτός που ξέρει από παιχνίδια το κατάλαβε αλλά κάνει τον κινέζο.
Δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση.
μπουρδεςΣτέφανος έγραψε: ↑26 Αύγ 2025 16:04Δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση.
Ο κάθε ένας είναι υπόλογος των πράξεων του και είμαστε σε μια ηλικία όπου το αντιλαμβανόμαστε κάλλιστα.
Απλά επειδή έγραψες για μετάφραση, γιατί έπρεπε να κάνω παράθεση στο συγκεκριμένο σχόλιο και να μην φαίνεται προς όλους.