ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
-
Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Στέφανε το μόνο οικονομικό όφελος που έχω είναι τώρα στην δύση της ζωής μου με πολλά προβλήματα σοβαρά υγείας που έχω με τον καρκίνο και εγκεφαλικο προσφατα ,τα παιδιά που τους μαθαίνω να γεμίζουν σωστά ,και μεθαύριο όταν φύγω από την ζωή να λένε ότι αυτός ο άνθρωπος μας έμαθε να γεμίζουμε σωστά τα φυσίγγια μας .Σου αρκεί αυτό ; Μιλας σε εναν ανθρωπο που χαριζει οτι υλικα εχει σε οποιο ερχεται επαφη μαζι του . Δεν αμφισβήτησα ότι μπορεί να γεμίζεις σωστά τα φυσίγγια σου ,με όποιο τρόπο μπορείς .Υ.Γ. Διάβασε τι γράφω εκεί που τελειώνω το πρώτο κείμενο ,ότι όταν μπορέσω θα βάλω φωτό και θα γράψω τον τρόπο στησιματος .Αν δεν το πρόσεξες ξαναδιάβασε τι γράφω .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Ο Γέροντας είχε κάμει πατέντες εδώ μέσα και παρέα με άλλα παιδιά και τις είπανε δημόσια παλαιότερα και τις πήρανε βιοτεχνίες και τις πουλήσανε και ο Γέροντας δε πήρε ποτέ δίφραγκο και επίσης είχα βγάλει στο σίτε πριν πολλά χρόνια κάτι πατέντες με αλέβρια και τις πήρανε και τις πουλούσανε στις πλάτες μας και τα ξήλωσα όλα και για του λόγου το αληθές είναι ακόμη ονλίνε στα ιταλικά φόρουμ κάποια τόπικ σχεδόν δεκαετία και συμπληρώνω ότι εδώ ανέκαθεν κατά καιρούς ερχότανε κάτι λεβέντες για να κλέψουν τις πατέντες να τις πουλάνε στις πλάτες μας νόμιμα και παράνομα
-
αυτος μονο κοντρες κανει , ηρθε για να παρει ετοιμες πατεντες , και ποτε δεν μας εχει πει με τι γεμιζει , και τι σεταπ , η μια κυνηγετικη ιστορια , μια επητυχια, μια πληροφορια , τιποτα , μονο αμφισβητηση και κοντρα κανει
-
Νικολα ο καθενας εχει τις αποψεις του ,και πιστευει σε αυτες .Αλλα το να προσβαλει καποιον χωρις να τον γνωριζει ,την ιστορια του ,και το ποιον του ανθρωπου ,ειναι λαθος του ,και τον αφηνω να τον κρινουν οι εκατονταδες φιλοι που με ξερουν και εχουν προσωπικη σχεση μαζι μου ολα αυτα τα χρονια . 

-
παριστανει τον ξυπνιο και τον παντογνωστη
-
Νικολα δεν θα γραψω τιποτα σε αυτα που κατα καιρους εχω γραψει με πατεντες στην ιδιογομωση .Και εγω ακομα σε αυτην την ηλικια μαθαινω πολλα πραγματα γιατι το κεφαλαιο ιδιογομωση ειναι πολυ μεγαλο και δεν τελειωνει ποτε .Εχω παρει και εχω μαθει πολλα στην ιδιογομωση απο τον Νικολα τον Καββαδια τοσα χρονια και δεν το κρυβω να το λεω ,και προσπαθω να φτιαχνω και δικες πατεντες .Οταν πριν πολλα χρονια εγω πρωτος εγραψα για οκταβολα και τον LB6 στα δραμια ,τοτε ολοι γεμιζαν ενιαβολα με μαλλινη ταπα ακομα .Οταν εγω πρωτος ειχα εγραψει για το σιμιγδαλι στα δραμια πριν απο 15 χρονια ολοι γελουσαν και κοροιδευαν .Τωρα και με σιμιγδαλι γεμιζουν ,και οκταβολα σε LB6 ,και τα διαφημιζουν κιολας οι μεγαλες εταιρειες κατασκευης φυσιγγιων και τα πληρωνει ο κοσμος πανακριβα .Πρωτος εγω εγραψα εδω στο ιδιογομωση για φυσιγγια με συμβατη απλη γομωση με DIANA ταπα να ανοιγει η τουφεκια διαμετρο 70 εκατοστα στα 80 μετρα ,γιατι να γραψω λεπτομερειες, για να την κλεψουν και αυτη την πατεντα και να κερδιζουν χρηματα αλλοι εις βαρος του κοροιδου οπως γραφει και ο Νικολας ο Καββαδιας .Αν θελει ο φιλος ας διαβασει ολα αυτα που εχω γραψει κατα καιρους εδω στο ιδιογομωση αυτα τα 15 χρονια που ειμαι μελος .Τον πειραζει που παντα μιλαω για ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ στα νεα παιδια ,γιατι εδω διαβαζουν και εμπειροι ιδιογομωτες αλλα και νεοι ιδιογομωτες ,και αυτους προσπαθω να προστατεψω απο διαφορους επιστημονικους επιστημονες που λεει ο Νικολας .Αυτος ειναι και ο λογος που δεν γραφει πια και ο Μιχαλης ο Τσιγαδας απο την Λερο ,που φτιαξαμε μερικες φορες πατεντες μαζι εδω και παρα πολλα χρονια .
-
καλα κανεις Νικολα το παν ειναι η ασφαλεια και μετα τα αλλα
-
-
Η μόνη διαφορά με τον ΑΖΒΖ είναι ότι αντί να κάνουμε ένα κόψιμο στην μισοταπα κάνουμε δύο κοψίματα .Το ύψος κομμένη η μισοταπα είναι ακριβώς το ίδιο με την ΑΖΒΖ .
-
Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ » 13 Ιαν 2025 01:00
αυτος μονο κοντρες κανει , ηρθε για να παρει ετοιμες πατεντες , και ποτε δεν μας εχει πει με τι γεμιζει , και τι σεταπ , η μια κυνηγετικη ιστορια , μια επητυχια, μια πληροφορια , τιποτα , μονο αμφισβητηση και κοντρα κανει
Έτσι κατάλαβες εσύ,γι'αυτό στο άλλο φόρουμ σε ταράξαν στις κλωτσιές και τώρα γράφεις μόνο φιλοσοφικές κουβέντες.
Εκεί κάθεσαι σαν βρεγμένο γατάκι χωρίς εξυπνάδες, εδώ πουλάς τρέλα με κορδέλα.
Όπα ρε Λάκη
Έτσι κατάλαβες εσύ,γι'αυτό στο άλλο φόρουμ σε ταράξαν στις κλωτσιές και τώρα γράφεις μόνο φιλοσοφικές κουβέντες.
-
Το τι κατάφερες δεν το αμφισβήτησα.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑12 Ιαν 2025 23:47 Στέφανε το μόνο οικονομικό όφελος που έχω είναι τώρα στην δύση της ζωής μου με πολλά προβλήματα σοβαρά υγείας που έχω με τον καρκίνο και εγκεφαλικο προσφατα ,τα παιδιά που τους μαθαίνω να γεμίζουν σωστά ,και μεθαύριο όταν φύγω από την ζωή να λένε ότι αυτός ο άνθρωπος μας έμαθε να γεμίζουμε σωστά τα φυσίγγια μας .Σου αρκεί αυτό ; Μιλας σε εναν ανθρωπο που χαριζει οτι υλικα εχει σε οποιο ερχεται επαφη μαζι του . Δεν αμφισβήτησα ότι μπορεί να γεμίζεις σωστά τα φυσίγγια σου ,με όποιο τρόπο μπορείς .Υ.Γ. Διάβασε τι γράφω εκεί που τελειώνω το πρώτο κείμενο ,ότι όταν μπορέσω θα βάλω φωτό και θα γράψω τον τρόπο στησιματος .Αν δεν το πρόσεξες ξαναδιάβασε τι γράφω .
Έγραψες ότι θα το δείξεις άλλη φορά και το πήρα σαν ειρωνεία.
Λάθος μου και ζητάω συγνώμη.
-
Ο Γέροντας είχε κάμει πατέντες εδώ μέσα και παρέα με άλλα παιδιά και τις είπανε δημόσια παλαιότερα και τις πήρανε βιοτεχνίες και τις πουλήσανε και ο Γέροντας δε πήρε ποτέ δίφραγκο και επίσης είχα βγάλει στο σίτε πριν πολλά χρόνια κάτι πατέντες με αλέβρια και τις πήρανε και τις πουλούσανε στις πλάτες μας και τα ξήλωσα όλα και για του λόγου το αληθές είναι ακόμη ονλίνε στα ιταλικά φόρουμ κάποια τόπικ σχεδόν δεκαετία και συμπληρώνω ότι εδώ ανέκαθεν κατά καιρούς ερχότανε κάτι λεβέντες για να κλέψουν τις πατέντες να τις πουλάνε στις πλάτες μας νόμιμα και παράνομαΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2025 00:16 ι ότι θα έχεις κάποιο οικονομικό όφελος οπότε καλώς πράττεις
[/quote]
Γιατί πρέπει να είμαι υπόλογος στα όποια παλιά δικά σου λάθη;
Άλλωστε και εσύ σε κάποιο κέρδος δεν προσδοκούσες από την όποια παρουσίαση έκανες, είτε άμεσα είτε έμμεσα;
-
Εγώ το ΄κανω με το Ζ2Μ-19 cal20 χωρίς την φούστα και τις 3 μικρές προεκτάσεις.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑13 Ιαν 2025 15:33 Η μόνη διαφορά με τον ΑΖΒΖ είναι ότι αντί να κάνουμε ένα κόψιμο στην μισοταπα κάνουμε δύο κοψίματα .Το ύψος κομμένη η μισοταπα είναι ακριβώς το ίδιο με την ΑΖΒΖ .
Μόνο το αμορτισέρ με κομμένα τα πλαϊνά του συγκεντρωτήρα.
Χωράει 32 γραμμάρια σκάγια (στα ψιλά) με 1,5 γρ. μπάφερ.
-
Εμενα με αυτο το στησιμο μου δουλευει πολυ καλα .Το καλοκαιρι εκανα πολλες δοκιμες στα δισκακια αλλα και στον πινακα ,και με αυτο τον τροπο μου εβγαλε αριστη τουφεκια .Ακομα καλυτερη και απο τον ΑΖ-ΒΖ μπορω να πω .
-
πες μου πια τρελα και κορδελα πουλαω μηπος που ειπα την ιστορια πως χτυπησα τον λαγο , και ποιες ειναι οι φιλοσοφικες κουβεντες που λεω στο αλλο φορουμ , και ποιες κλωτσες με ταραξαν και ποτε , επειδη ελεγα την αληθειαΣτέφανος έγραψε: ↑13 Ιαν 2025 22:31 Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Όπα ρε Λάκη
-
οπα αποκτησαμε τωρα και κατασκοπο, τι γραφω εδω , τι γραφω εκει
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
-
Σήμερα μίλησα με πολλούς φίλους που πηγαίνουν κάθε μέρα κυνήγι ,και όλοι μου είπαν ότι τα έτοιμα φυσίγγια τα περισσότερα είναι για τον γάμο του Καραγκιόζη με αστάθεια στις καιρικές συνθήκες ,με πυρίτιδα που μένει μέσα στην κανη του όπλου και διάφορα άλλα περίεργα πράγματα .
-
εγω βλεπω Νικολα οτι οι ανθρωποι , (οι κατασκευαστες) οι ασχετοι ειναι , οι τεμπελιδες , οι τσιγουνιδες , και δεν κανουν δοκιμες , αφου εχουν και τα μεσα σε βλητικο σταθμο για δοκιμασουν ενα φυσιγγιο που φτιαχνουν με διαφορετικη πυριτηδα που εφτιαχναν πριν , αλλα δεν βαριεσε τα χαβανια θα τα ριξουν και δεν θα παρουν και χαμπαρι
-
εκτος και οι κατασκευαστες που παραγουν της πυριτηδες λογο φορτους που ασχολουντε περισοτερο με της πολεμικες , εχουν ριξει την ποιοτητα