ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Ορφανίδη τι να πώ και εγώ απο εδώ που ειμαι για τον οπλουργό στην Αθήνα :?: :?: :?: Ο δικός μου οπλουργός ειναι 1 χιλιόμετρο απο το σπίτι μου και τον περιμένω και για καφέ να δει το νέο Ιδιογομωτήριο :) :) :)
Αλλά και ο Γεροντάκος τον ρώτησα για τσίπουρο που θα προμηθευτώ σε ποσότητα και χαμηλή τιμή και πως θα το μεταφέρουμε κάτω αλλά μόνο για τις πυρίτιδες ξέρει και πάλι αδιάβαστο τον πιάσαμε :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ο δικος σου οπλουργος ειναι καλος μονο για να κανει επιθεωρηση στην γιαφκα σου και να πινει καφε μαζι σου . :lol: :lol: Για αυτο μου ελεγες την αλλη φορα, οτι οταν πηγες στο οπλουργειο τον περιμεναν απεξω καμμια δεκαρια πελατες και ηταν ετοιμοι να του ριξουν βρωμοξυλο επειδη τον καθυστερεις στην δουλεια του και αργει να φτιαξει τα οπλα . :o ;) :lol: :lol: :lol: Φαντασου ποσα οπλα του εχεις παει για επισκευη που γινατε φιλοι . :o Ολα σαπακια ηταν ? :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Βρέ βρέ τον Γεροντάκο με τον καλό τον λόγο πρωί πρωί πρώτη μέρα της εβδομάδας αλλά τι να περιμένουμε απο ένα Ιατροδικαστή που μόνο με πτώματα εχει να κάνει :?: :?: :) :D :D :D :D Σε ρωτάνε για τσίπουρα σου φταίεει ο Οπλουργός μου που προσπαθεί να του πάρω δουλειά γιατί ολα μου τα όπλα ειναι σε αριστη κατάσταση και εχει καιρό να δεί απο εμένα μεροκάματο :) :) :) :)
Τί νόμιζεις οτι εχω καριοφύλια του πρόπαππου μου με στραβωμένα τα κοκόρια που δήθεν ετσι ειναι για ασφάλεια που τα στραβώσαν :?: :?: :) :) :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν ασχολουμαι με τσιπουρα . :x :lol: :D :D :D Θελεις να σου πω που εχει ,να πας να παρεις κανενα βαρελι ,να μεθας καθε βραδυ ,και να κανεις φασαριες και να με παιρνει τηλεφωνο μετα η Φλωρα να μου λεει οτι εγω φταιω που σου ειπα που εχει καλο τσιπουρο . :o :lol: :lol: :D :D Αφησε το αλλο που τωρα που θα αρχισει η περδικα στην Κυπρο θα πηγαινεις μεθυσμενος κυνηγι ,και αλλου θα ειναι το πουλι και αλλου θα ριχνεις εσυ ,και μετα θα λες οτι σε ματιασα εγω . :o :lol: :lol: :lol: Καλα το αλλο που το πας ? Εδω τρως τουμπες στα ασπαλαθα ξεμεθυστος και γεμιζε ο κωλος σου αγκαθια ,σκεψου οταν εχεις πιει και τσιποτα τι εχει να γινει . :o :o :lol: :lol: :D :D :D :D :D
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ »

Μες τις κακιεςεισαι παλιογερε Ζαχαροπλάστη για τον φίλο μου τον Περικλεα. :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βρε Παλιογερε δικηγορος του Περικλη εισαι ? :o :D :D :D Εμενα παιρνει τηλεφωνο και μου λεει τα παραπονα του καθε φορα που πηγαινει κυνηγι . :o :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: 14 Οκτ 2024 12:46 Μες τις κακιεςεισαι παλιογερε Ζαχαροπλάστη για τον φίλο μου τον Περικλεα. :D :D :D :D :D :D
Μιχάλη έμπλεξα με τον Γεροντάκο τον παντογνώστη αλλά θα τον δικάσω στο τέλος του άλλου μήνα γιατι άλλα τον ρωτάμε και άλλα μας λέει :D :D :D
Ουτε η Πυθεία να ήτανε, όλο ψευδη όπως οι πολιτικοί μας :D :D :D :D Τον Ρωτάω πού να βρώ τσίπουρο ποσότητα και πως να το φέρω κάτω και αυτός απαντά και μου λέει τι να το κάνω και θα πηγαίνω κυνήγι μεθυσμένος, που στο κάτω κάτω οτι θέλω κάνω στα κυνήγια μου :) :) Εχω ένα παλιό δίκανο με στραβή κάνη οπότε αν πάω μεθυσμένος θα ρίχνει σε δύο θηράματα ταυτόχρονα :) :) :D :D :D :D Ενοια σου όμως και τον έχω απο κοντά με πράκτωρα δικό μου ενα καλό παιδί που τον παρακολουθεί και μαθαίνω τα πάντα :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο το οπλο με τις στραβες κανες να το δωσεις στον μαστορα σου να το φτιαξει για να μη εχεις δικαιολογιες μετα οτι φταιει το μεθυσι που αλλου ειναι το πουλι και αλλου ριχνει .Αν δεν βρεις μαστορα στειλε το εκει που εχει στειλει και ο Ορφανιδης το δικο του ,για να το κρατησει 5 μηνες για να το φτιαξει ,και εν τω μεταξυ θα εχει τελειωσει και το κυνηγι ,και δεν θα σε κατηγορησει κανεις οτι το εχεις για να ριχνει στον γαμο του Καραγκιοζη . ;) :lol: :lol: :D :D :D Στο κυνηγι κυριε δεν μπορεις να κανεις οτι θελεις . :x Δεν μπορεις αλλου να ειναι το πουλι και σε αλλους να γεμιζεις τον κωλο σκαγια . :o :x :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

για να δειτε τι τραβαω και τι κολοβαρεμα :( που γινετε , εστειλε ο μαστορας το οπλο χαλαρα και κολοβαροντας την παρασκευη 11 οκτωμβριου , και ακομα σημερα το πρωι 8 ωρα 15 οκτωμβριου το οπλο ειναι στην Αθηνα, :o για το λογο του αληθες Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς 15-10-2024 08:06 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ
Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς 14-10-2024 15:37 ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς 11-10-2024 17:41 ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ
Παραλαβή αποστολής 11-10-2024 17:29 ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ , παρο ολου που στοιχιζει ενα πακετο 6 κιλων 24,80 ευρω , ειναι ακομα εδω και 5 μερες στην Αθηνα απο εκει που το εστειλε
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα μη εχεις παραπονο .Εδω εχουμε επιτελικο Κρατος και δουλευει με ρυθμους χελωνας .Μη εχεις παραπονο .Εμενα μου στειλανε πριν κανενα μηνα συλεκτικα υλικα [καλυκες κουτακια ταπες ]σε ενα κουτι και ξερεις ποσο εκανε να ερθει απο την Θηβα ? Ενα μηνα ολοκληρο .Νομιζα οτι ειχε χαθει .Προχθες μου ηρθε ο λογαριασμος ΔΕΗ που ληγει σημερα ,και η ΔΕΗ ειχε δωσει τον λογαριασμο στα ΕΛΤΑ στις 24 Σεπτεμβριου .Δηλαδη εκανε 21 ημερες να ερθει απο την Αθηνα στο Ιλιον .Δηλαδη 6 χιλιομετρα . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pericles

Και εγώ περιμένω απο Ηράκλειο ένα δεματάκι θάνε τώρα 4 χρόνια :) :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Υπομονή Ορφανίδη :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ακομα το περιμενεις αυτο το δεματακι ? :o :lol: :lol: :lol: :lol: Με περιστερι θα το εστειλε το δεματακι σου ,και στο δρομο που ερχοταν το περασε ενας κυνηγος για αγριοπεριστερο ,και παει και το περιστερι ,παει και το δεματακι σου . :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντι να περιμενεις το δεματακι φτιαξε ενα καφε Χαραλαμπους να κερασουμε τον αγαπητο φιλο μας τον γκρινιαρη Παλιογερο που εκανε την εμφανιση του στον καφενε . ;) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

pericles έγραψε: 15 Οκτ 2024 10:47 Και εγώ περιμένω απο Ηράκλειο ένα δεματάκι θάνε τώρα 4 χρόνια :) :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Υπομονή Ορφανίδη :)
Περικλη υποτιθετε οτι ειναι εχπρες οτι παει πολυ ποιο γρηγορα απο τα αλλα δεματα στην πορτα σου και με ασφαλεια , για αυτο και πληρωνης τα 6 κιλα 24,80 ευρω , και εαν με το καλο ερθει στο γραφειο της Σαμου εμενα που παρολου με ξερουν δεν θα μου το φερουν στο σπιτι , και εαν μου το φερουν θα κανου 3 με 4 μερες , αλλα εγω το παρακολουθω , και βλεπω ποτε εφτασε , και πηγαινω αμεσως και το περνω απο εκει, μπαχαλο ευτηχος που εφυγα απο τα ελτα , και ησυχασα , και ασχολουμε τωρα με το κυνηγι και τα κτηματα μου
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τι εξπρες μας λες ρε Νικολα .Εδω ο Περικλης περιμενει 4 χρονια το δεματακι του απο την Κρητη στην Κυπρο ,και εσυ θελεις να το παρεις σε μερικες ημερες απο Αιγαλεω στην Σαμο ? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pericles

Ευτυχώς και μιά φορά Το Λυκόπουλο που ε'ιναι με το μέρος μου :) :D :D :D :D :D Φέρτε του να το κεράσω μιά Πορτοκαλάδα και να σκεφτεί πώς μπορώ να στείλω το Τσίπουρο στην Κύπρο εφόσον ο Ελτά αργει μπάς και ξεμείνουμε απο καύσιμο :) :D :D :D :D :D

Ορφανίδη εδ'ω αγοράζω απο Κίνα Shein και έρχονται μέσω Ολλανδίας σε 10-12 μέρες :) :) Τί να πώ ολοι οι Κρατικοί και Υμικρατικοί Ελληνες και Κύπριοι το κολοβαράνε. Εδω στο Δημαρχείο ζήτησα στο Τηλέφωνο κάποιο για να πάρω μια απάντηση 5 Δευτερολέπτων. Με συνδέει ο τηλεφωνητής και το τηλέφωνο κτυπά και δεν απαντά κανείς για πολλη ώρα. Το κλείνω και πηγαίνω προσωπικά ρωτάω τον Τηλεφωνητη στην Υποδοχή που έβλεπε Βιντεο στον υπολογιστή του κτυπά στο γραφείο και τον ερωτά αν μπορούσε να πάω πάνω στο γραφείο του και του απαντά οτι θα ερθει εκείνος κάτω. Περιμένω μερικά λεπτά ερχεται ο συγκεκριμένος το ρωτώ και μου απαντά οτι η υπόθεση μου εφυγε απο κοντά του. Του λέω καλά ΄γιατι δεν απάντησες το τηλέφωνο και αναγκάστικα εγώ να φύγω απο την εργασία μου και να ερθω εδώ και να σε απασχολώ και εσένα :?: :?: Και μου λέγει δέν πειράζει που τον απασχόλησα απο τον χρόνο του :x :oops: :oops: :oops: Τι να πείς εγινε μόδα και κανένα κρατικό και ημικρατικό τηλέφωνο δεν απαντά.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ετσι λειτουργει το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 2.0 που μας ελεγε ο Κουλης .https://www.youtube.com/watch?v=5aEHGtS ... l=svouros2 Α ρε Χαρρυ Κλινν πριν ποσα χρονια τα ελεγες .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το πηρα σημερα το εγλεζικο , και πηγα το μεσημερι για περδικες , μια βρικα που εριξα μια με την δεξια ,επεσε τραυματσμενη , που ταλαιπορισαν τα σκυλια , τους εφυγε μεσα απο τα δοντια τους , ειχε και ζεστη , εψαχναν κανενα μισαορο και δεν μπορουσαν να την βρουν , ειχε και ζεστη , τα περνω και πηγαινω αλλου 1 χιλιομετρο παρα περα , εψαχνα ενα 3 ωρα χωρις να βρω τιποτα αλλο , και λεω να φυγω λιγο πριν νυχτωση , αλλα καθος περναω απο εκει που την ειχα τουφεκιση , που ηταν και ο δρομος μου , λεω τωρα που δεν κανει ζεστη να την ξανα ψαχνουν , και την ειδα την σκυλα την εμπειρη να φερμαρη, αλλα παλι της ξεφευγει , μετα απο κανα 10 λεπτα ξανα φερμα , φωναζω το κουταβι κοντα , και φερμαρη και αυτο για πρωτη φορα , και να την αρπαζει , αυτο ηταν μεγαλο σχολειο για το κουταβι , αλλη τουφεκια δεν εριξα , το φυσιγγιο μια χαρα επεσε και χτυπησε δυνατη το καψουλι , τουλαχιστο να εχω καλη δεξια κανη , για την αριστερη ο χρονος θα δειξει , αυριο θα παω για αγριοπεριστερα , και θα προσπαθησω να ριχνω μονο την αριστερη , για να δω τα αποτελεσματα
Άβαταρ μέλους
pericles

Άντε Ορφανίδη το μάτωσες το Εγλέζικο καλοτούφεκο νάνε και ποτέ ξανά σε οπλουργό :) :)
Αναζητήται Παππούς να δώσει απαντήσεις σε ερώτηση για συνταγή στο faΣεβook :) :D :D Ποιός νάνε άραγε :?: :?: :?: :) :D :D :D
Σέ λίγο θα ζητάνε και αυτόγραφο αλλά αυτός δεν εχει προφίλ :) :D :D :D
Απάντηση