ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ & ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ
ΛΑΣΚΑΣ & ΚΕΝΤΑΥΡΟΣΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - TERMS & ©ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΛΩΝ & ΦΥΣΙΓΓΙΩΝΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣΠΡΟΦΙΛΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΑΡΧΙΚΗΚΑΦΕΝΕΙΟΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗFEEDBACKΕ.Μ.Α. ΛΑΣΚΑΣ

Όροι Χρήσης

Αγαπητέ επισκέπτη, ως επισκέπτης και χρήστης του διαδικτυακού τόπου (Web Site) www.idiogomosi.com και κατ΄επέκταση όλων των ιστοσελίδων που περιέχει το παρόν σίτε (idiogomosi.com/), οφείλεις να διαβάσεις προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης και όλες τις προϋποθέσεις που ακολουθούν, ώστε να είσαι σε θέση να γνωρίζεις εκ των προτέρων και ήδη από την πρώτη σου κιόλας επίσκεψη, κάποια πράγματα που θεωρούμε άκρως σημαντικά και εξίσου αναγκαία, ουτοσώστε πριν από τη ενδεχόμενη ανάγνωση των πληροφοριών που περιέχουν οι ιστοσελίδες μας, να είσαι σε θέση να κρίνεις αν ενδεχομένως επιθυμείς να συνεχίσεις την ανάγνωση ή όχι.

Σε περίπτωση μερικής ή ολικής διαφωνίας, οφείλεις να κλήσεις αμέσως την παρούσα σελίδα και τον παρόν διαδικτυακό τόπο-σίτε, χωρίς κανένα δικαίωμα ανάγνωσης ή χρήσης των ιστοσελίδων του!

Όλοι οι παρακάτω όροι χρήσης και όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις, ισχύουν στο ακέραιο για το σύνολο του περιεχομένου και για ότι γενικά περιλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Επίσης, αν και εφ' όσον χρειαστεί, διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να προσθέσουμε, έναν ή περισσότερους όρους χρήσης και προϋποθέσεις, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.

Το παρόν Web Site, απευθύνεται μόνο σε νόμιμους και ευσυνείδητους κυνηγούς, αν λοιπόν δεν είσαι 100% νόμιμος και 100% ευσυνείδητος κυνηγός, ανεξαρτήτου εθνικότητας, τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαβάζεις τις σελίδες μας ή να κάνεις χρήση του Web Site μας!

Ο επισκέπτης ή χρήστης του διαδικτυακού μας τόπου, οφείλει να συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες, τους νόμους και τις διατάξεις του Ελληνικού, του Ευρωπαϊκού και του διεθνούς δικαίου, όπως και να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική πράξη και χρήση του περιεχομένου που έχει δημοσιευτεί από το www.idiogomosi.com

Το παρόν Web Site, όπως και ο ιδιοκτήτης, δεν εγγυάται για τίποτα και συνεπώς δεν ευθύνεται για τίποτα!

Τέλος ο αναγνώστης θα πρέπει να γνωρίζει και να έχει κατανοήσει απόλυτα, ότι όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που αναγράφονται στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου (Web Site) www.idiogomosi.com αναρτώνται δωρεάν αποκλειστικά για λόγους πληροφόρησης και μόνο, σε περίπτωση που αποφασίσει να χρησιμοποιήσει ή να εφαρμόσει τις εν λόγο πληροφορίες για προσωπικό ή για μη προσωπικό όφελος, όπως και για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι βάση της ισχύουσας νομοθεσίας είναι 100% υπεύθυνος και υπόλογος των πράξεών του για το οτιδήποτε ενδεχομένως προκύψει από τις ενέργειές του!

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την εν λόγο κατηγορία, μόνο και μόνο για να σας βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας και να σας τις προσφέρουμε αφιλοκερδώς όπως πάντα, αν και εφόσον γνωρίζουμε το αντικείμενο συζήτησης και μόνο εφόσον μιλάμε για νόμιμα θέματα! Δεν σημαίνει λοιπόν σε καμία απολύτως περίπτωση, ότι έχουμε την υποχρέωση να απαντήσουμε στις όποιες ενδεχομένως ερωτήσεις δεχτούμε μέσω email, όπως και ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε τις όποιες συμβουλές ενδεχομένως σας δώσουμε! Να θυμάστε λοιπόν πάντα ότι για το οτιδήποτε αποφασίσετε να πράξετε, θα πρέπει να έχετε την πλήρη επίγνωση των πραγμάτων και να επωμιστείτε την ευθύνη των πράξεών σας στο ακέραιο!

Επίσης σε περίπτωση που θεωρήσουμε ότι μέρος των ερωτήσεών σας, είναι εκτός θέματος, διατηρούμε το δικαίωμα να το παρακάμψουμε, αφού μας ενδιαφέρει μόνο η ουσία.

 

Copyright ©

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.idiogomosi.com και κατ΄επέκταση όλων των ιστοσελίδων που περιέχει το παρόν σίτε (idiogomosi.com/), καλύπτεται από πνευματικά δικαιώματα, σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και διεθνή νομοθεσία.

Απαγορεύεται κατηγορηματικά η οποιαδήποτε μορφή μερικής ή ολικής αναδημοσίευσης και αναπαραγωγής του περιεχομένου, όπως επίσης και διασκευή της απόδοσης του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου (Web Site) με οποιονδήποτε ηλεκτρονικό ή μηχανικό τρόπο, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Η σιωπή μας, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως κατάφαση.

 

HuntingGr

Το λογότυπο HuntingGr, σχετίζετε άμεσα με το αντίστοιχο κανάλι video του Youtube και χρησιμοποιείτε 100% νόμιμα από το παρόν Web Site!

 

Setup και Φυσίγγια

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για τις ενότητες Setup και Φυσίγγια, αναφέρονται ενδεικτικά και μόνο για λόγους πληροφόρησης! Σε καμία απολύτως περίπτωση, δεν ενθαρρύνουμε την αναπαραγωγή τους ή την χρήση τους, εφόσον προηγουμένως δεν έχουν δοκιμαστεί σωστά, σε κάποιον πιστοποιημένο βλητικό σταθμό!

 

Forum

Το forum υπόκειται στους όρους χρήσης και στους κανόνες που ο κάθε χρήστης προσυπογράφει ώστε να μπορέσει να εγγραφεί και που παράλληλα φέρει ακέραια την ευθύνη για το οτιδήποτε δημοσιεύσει!

Εξυπακούεται ότι σε καμία απολύτως περίπτωση, δεν συνιστούμε την αντιγραφή, την αναπαραγωγή και την συναρμολόγηση των setup-φυσιγγίων που συζητούνται στο Forum, από τους χρήστες και τους αναγνώστες, χωρίς προηγουμένως να έχουν δοκιμαστεί στον απαραίτητο πιστοποιημένο βλητικό σταθμό!

 

Message Board

Η Message Board υπόκειται στους όρους χρήσης και στους κανόνες που ο κάθε χρήστης προσυπογράφει ώστε να μπορέσει να εγγραφεί και που παράλληλα φέρει ακέραια την ευθύνη για το οτιδήποτε δημοσιεύσει!

Εξυπακούεται ότι σε καμία απολύτως περίπτωση, δεν συνιστούμε την αντιγραφή, την αναπαραγωγή και την συναρμολόγηση των setup-φυσιγγίων που συζητούνται στην Message Board, από τους χρήστες και τους αναγνώστες, χωρίς προηγουμένως να έχουν δοκιμαστεί στον απαραίτητο πιστοποιημένο βλητικό σταθμό!

 

Κυνηγετικός Καφενές - Forum

Ο Κυνηγετικός Καφενές - Forum υπόκειται στους όρους χρήσης και στους κανόνες που ο κάθε χρήστης προσυπογράφει ώστε να μπορέσει να εγγραφεί και που παράλληλα φέρει ακέραια την ευθύνη για το οτιδήποτε δημοσιεύσει!

Εξυπακούεται ότι σε καμία απολύτως περίπτωση, δεν συνιστούμε την αντιγραφή, την αναπαραγωγή και την συναρμολόγηση των setup-φυσιγγίων που συζητούνται στον Κυνηγετικό Καφενέ - Forum, από τους χρήστες και τους αναγνώστες, χωρίς προηγουμένως να έχουν δοκιμαστεί στον απαραίτητο πιστοποιημένο βλητικό σταθμό!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: TERMS & ©
Η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΦΕΚ 147Α Ν.2168/1993 & ΦΕΚ 242Α Ν.3944/2011
ΤΟ ΠΑΡΟΝ WEB SITE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 100% ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ! - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - Copyright © 2011-2020 - All rights reserved