ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ & ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ
ΛΑΣΚΑΣ & ΚΕΝΤΑΥΡΟΣΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - TERMS & ©ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΛΩΝ & ΦΥΣΙΓΓΙΩΝΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣΠΡΟΦΙΛΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΑΡΧΙΚΗΚΑΦΕΝΕΙΟΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗFEEDBACKΕ.Μ.Α. ΛΑΣΚΑΣ
- ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΕΣΑΚΙ CNCEXPERT

Ορίστε κύριοι τη φωτογραφική παρουσίαση από το εκδρομικό πρεσάκι

- ΒΑΣΕΙΣ ΔΡΑΠΑΝΟΥ CNCEXPERT

Ορίστε κύριοι τη φωτογραφική παρουσίαση από τις βάσεις για δράπανο πάγκου δύο και πέντε σταδίων

- ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΔΡΑΜΙΩΝ

Σας παρουσιάζουμε το δαχτυλίδι ρελιάσματος που δημιουργήσαμε κατόπιν επανειλημμένου αιτήματος των φίλων μας ιδιογομωτών, όπου χρησιμοποιούν δράμια και που χρησιμεύει στην αποτροπή της παραμόρφωσης του κάλυκα, κατά τη διαδικασία του ρελιάσματος των setup για το κυνήγι των σχετικών τριχωτών θηραμάτων, όπου βεβαίως χρησιμοποιούνται κατά περίσταση τα μεγάλα δράμια και κυρίως τα δράμια διαμετρήματος 11/0 και 13/0

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

Ορίστε κύριοι σε αποκλειστικότητα τα νέα στροφεία ρελιάσματος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

- ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΣΚΑΣ

Αγαπητοί φίλοι, επιτέλους είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το Τέταρτο Στάδιο ΛΑΣΚΑΣ όπου αντικαθιστά το στάδιο ΙΑ και είναι η καθεαυτού εξέλιξη του πασίγνωστου αυτού σταδίου, διότι φέρει εξολοκλήρου επανασχεδιασμένο εσωτερικό προφίλ και μια πρωτότυπη εσωτερική κωνικότητα δικής μας σχεδίασης!

- ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ορίστε κύριοι πως λειτουργεί πλέον το ανανεωμένο σκοπευτήριο Κέρκυρας

- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙΑ ΧΑΡΑΞΗΣ

Σας παρουσιάζουμε τα νέα Ελληνικά μαχαιράκια χάραξης 4, 5, 6, 7 και 8 πτυχών!

- ΔΙΠΛΟ ΧΩΝΑΚΙ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΣΚΑΣ

Ορίστε κύριοι πως ακριβώς καταφέραμε να σας χαρίσουμε την πατέντα του αιώνα στην στρωματοποίηση της κυνηγετικής και σκοπευτικής πυρίτιδας και να σας δώσουμε πλέον ως τελικό προϊόν, το ειδικά διαμορφωμένο διπλό χωνάκι, για την σταθερή στρωματοποίηση της πυρίτιδας προς χρήση της τεχνολογίας κεντρικής ανάφλεξης!

- ΒΑΣΗ ID4S LE

Ορίστε κύριοι οι διαφορές της βάσης ID4S - LE από την βάση ID4S Prototype

- ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΚΑΛΥΚΑ

Σας παρουσιάζουμε την Ελληνική πατέντα ή χειροκίνητο συμπιεστή καλύκων!

- ΝΕΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου σκοπευτηρίου στην Κέρκυρα!

- ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΡΕΖΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

Δόξα σοι ο Θεός, ο Νικόλας κατάφερε να αποκτήσει το δικό του ερασιτεχνικό φρεζάκι!

- ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ IDIOGOMOSI A5S

Eπίσημες φώτο της Ελληνοκυπριακής μηχανής ρελιάσματος χωρίς μοντάζ!

- ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ IA

Παρουσίαση του υβριδικού Τέταρτου Σταδίου πατήματος C&P με κωδικό όνομα IA

- ΜΙΣΟΤΑΠΕΣ ΘΩΔΗ

Σας παρουσιάζουμε τις Ελληνικές μισόταπες ΘΩΔΗ 21 & 25

- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Σας παρουσιάζουμε τις Ελληνικές ξύλινες βάσεις για την τοποθέτηση των καλύκων!

- MEC 650 MODDED

Σας παρουσιάζουμε την δική μας άρτια τροποποιημένη και πολυσταδιακή μηχανή Mec!

- ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΟΦΤΗΣ

Αγαπητοί φίλοι, σας παρουσιάζουμε με μεγάλη υπερηφάνεια τον δικής μας σχεδίασης βελτιωμένο καλυκοκόφτη, όπως τον διανέμει η Ιταλική εταιρεία Cortini και όπως τον διαθέτει το κατάστημα Κένταυρος για την Ελληνική αγορά!

- ΣΤΡΟΦΕΙΟ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ I0D

Παρουσίαση του στροφείου ρελιάσματος I0D της εταιρείας C&P για στρογγυλό ρέλι!

- ΔΙΠΛΟ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ CORTINI

Ορίστε κύριοι σε απόλυτη αποκλειστικότητα, το νέο διπλό ογκομετρικό της Ιταλικής εταιρείας Cortini & Pezzotti, όπως η εταιρεία το κατασκεύασε και άρχισε να το διαθέτει, έπειτα από την δική μας υπόδειξη και έπειτα από την εξίσου δική μας επίμονη προτροπή!

- ΠΑΤΕΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΟΥ ΚΥΑΘΙΟΥ

Πρωτότυπη Ελληνική πατέντα κατασκευής χάρτινου κυαθίου για την βυσμάτωση!

- ΣΤΑΛΑΚΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ

Πρωτότυπος Ελληνικός σταλάκτης πυρίτιδας ή powder trickel με τα όλα του!

- ΒΙΔΕΣ MEC

Σας παρουσιάζουμε τις ειδικές χειροποίητα διαμορφωμένες βίδες, όπου μπορούν να μετατρέψουν τις μηχανές Mec, από απλές μηχανές γόμωσης, σε πολυσταδιακές μηχανές!

- ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

Μετά από αρκετά χρόνια θεωρητικής ενασχόλησης με το αντικείμενο, ο Νίκος κατάφερε να αποκτήσει το δικό του ερασιτεχνικό τορνάκι και σας το παρουσιάζει με αυτό το άρθρο!

- NAVIBE POCKET LOCATOR

Σας παρουσιάζουμε την συσκευή τσέπης Navibe Pocket Locator, όπου εκτός από το στίγμα GPS, διαθέτει ενδείξεις πυξίδας, θερμοκρασίας και σχετικής απόστασης!

- ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ MODDED

Η τροποποιημένη Απόλυτη Μηχανή Ρελιάσματος δύο ανεξάρτητων σταδίων ΑΜΡ2Π!

- ΒΑΣΗ ID4S PROTOTYPE

Δεδομένου ότι έφτασε δωρεάν στα χέρια μας η εν λόγο βάση, επιθυμούμε να σας την παρουσιάσουμε ακριβώς όπως την παραλάβαμε, με την προϋπόθεση βεβαία ότι προσθέσαμε τα δικά μας τετρασταδιακά αξεσουάρ, το δικό μας λογότυπο ID4S Prototype και φυσικά αναγκαστήκαμε να την συναρμολογήσουμε εμείς!

- ΠΕΝΤΑΠΙΣΤΟΝΗ CORTINI BICOMBI

Αναλυτική παρουσίαση της νέας πενταπίστονης μηχανής ιδιογόμωσης και ρελιάσματος BiCombi, με τα ογκομετρικά σταθερής πίεσης, το ενσωματωμένο μοτέρ ρελιάσματος, το αυθεντικής σχεδίασης σασί και το νέο βελτιωμένο μοχλικό σύστημα!

- ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΜΡ5ΑΣΜ2ΠΚΡΑ

Αγαπητοί φίλοι, σας παρουσιάζουμε το πειραματικό πρωτότυπο: Απόλυτη Μηχανή Ρελίασματος 5 ανεξάρτητων Σταδίων με 2 Πιστόνια και Ρουλεμανάτο Άξονα!

- ΚΩΝΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ IDIOGOMOSI

Αναλυτική παρουσίαση της ειδικά σχεδιασμένης κωνικής χάραξης δευτέρου σταδίου, όπου χωρίς να επηρεάζεται από το μαχαιράκι χάραξης, προσδοκεί στην απόλυτη ευχρηστία και παράλληλα στις απόλυτες μηχανικές και αισθητικές επιδόσεις!

- ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ

Νοιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι, όχι μόνον επειδή είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά και επειδή καταφέραμε μέσα στην πατρίδα μας που λέγεται Ελλάδα και τις αλλεπάλληλες προκλήσεις και δυσκολίες όπου αντιμετωπίζει καθημερινά το έθνος μας και εμείς οι ίδιοι, να δημιουργήσουμε από το μηδέν και να σας παρουσιάσουμε την πρώτη απόλυτα Ελληνική πεντασταδιακή συμβατική μηχανή ρελιάσματος!

- ΣΤΡΟΦΕΙΟ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ S2

Σας παρουσιάζουμε την τελευταία μας δημιουργία στον τομέα των στροφείων ρελιάσματος, όπου φέρει το κωδικό όνομα S2 και όπου η Ιταλική εταιρεία Cortini & Pezzotti αποφάσισε να δημιουργήσει, αποκλειστικά κατόπιν δικού μας αιτήματος!

- ΓΡΑΦΙΤΗΣ

Σας παρουσιάζουμε τον γραφίτη ως υλικό και τις πιθανές του χρήσεις στην ιδιογόμωση!

- IDIOGOMOSI ID3S PROTOTYPE

Σας παρουσιάζουμε τo 100% Ελληνικό πρωτότυπο IDIOGOMOSI DRILL 3 STATION, όπου μας επέτρεψε να μετατρέψουμε το δικό μας δράπανο πάγκου...σε μια απλή και γρήγορη μηχανή ρελιάσματος, μέσω της χάραξης, του τρίτου σταδίου και του σχετικού ρελιάσματος όπου είναι σε θέση να μας προσφέρει!

- OMV SMART

Σας παρουσιάζουμε την Ιταλική βάση Smart, όπου υπόσχεται να μετατρέψει το δράπανο πάγκου σε μια απλή και γρήγορη μηχανή ρελιάσματος, μέσω της χάραξης και του ρελιάσματος όπου προσφέρει στον χειριστή της!

- CORTINI BICOMBI MODDED

Αγαπητοί φίλοι, όπως πιθανόν να γνωρίζετε, η ζωή είναι ένα ανεξήγητα περίπλοκο σύστημα μεταβλητών παραγόντων, όπου συχνά μας δημιουργούν αδιέξοδα και συνεχείς απογοητεύσεις! Υπάρχει βέβαια και μια αμυδρά ελπίδα δημιουργίας ή πρωτοτυπίας, όπου στην περίπτωσή μας και ακριβώς μέσα από τα διάφορα λάθη μας, τις συνεχείς απογοητεύσεις και τα αλλεπάλληλα αδιέξοδά όπου συχνά βρισκόμασταν, καταφέραμε να δημιουργήσουμε το πρωτότυπο Cortini BiCombi Modded!

- OMV SIMPLY MODDED

Σας παρουσιάζουμε τις μετατροπές όπου χρειάστηκε να κάνουμε στην ημιαυτόματη Ιταλική μηχανή γόμωσης και ρελιάσματος, ώστε να μπορέσει να δουλέψει σωστά το στρογγυλό ρέλι και παράλληλα να αποκτήσει την απαιτούμενη δύναμη στρέψης, ώστε να μπορέσει να ρελιάζει σωστά με το στροφείο I0S και να μειωθούν οι στροφές του άξονα!

- ΤΣΟΚ BENTIVOGLIO

Σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα, τα τσοκ Tromboncino και Super Velox *** για Cal.12 & Cal.20, όπου παράγει η Ιταλική εταιρεία Alessandro Bentivoglio Snc!

- ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΛΙΝΔΡΑΚΙ IDIOGOMOSI

Σας παρουσιάζουμε την κωνική βάση, όπου σχεδιάστηκε ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές του κόντρα στροφείου και το κυλινδράκι για την σωστή τοποθέτηση των στροφείων ρελιάσματος, επάνω στο τσοκ από το δράπανο μας!

- OMV SIMPLY

Σας παρουσιάζουμε την ημιαυτόματη Ιταλική μηχανή γόμωσης και ρελιάσματος!

- ΒΑΣΗ ΚΑΛΥΚΩΝ IDIOGOMOSI

Σας παρουσιάζουμε την βάση καλύκων Idiogomosi Cal.12 ~ Cal.36 και τον σωστό τρόπο χρήσης της!

- ΜΕΖΟΥΡΕΣ IDIOGOMOSI

Σας παρουσιάζουμε τις μεζούρες Idiogomosi Cal.12 & Cal.20, όπως και τον σωστό τρόπο εφαρμογής τους, στους αντίστοιχους κάλυκες!

- CORTINI BICOMBI

Αναλυτική παρουσίαση της Ιταλικής χειροκίνητης μηχανής γόμωσης BiCombi, με τα ογκομετρικά σταθερής πίεσης, το ενσωματωμένο μοτέρ ρελιάσματος, το αυθεντικής σχεδίασης σασί και το μοχλικό σύστημα με το ρυθμιζόμενο stop!

- ΦΡΕΖΑΔΟΡΟΣ CORTINI

Δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε, τον κωνικό φρεζαδόρο για τους πολυμερικούς κάλυκες, που παραλάβαμε από τη Ιταλική εταιρεία Cortini & Pezzotti!

- SALVINELLI LONDON 2012

Σας παρουσιάζουμε το Ιταλικό σκοπευτικό κόσμημα και παράλληλα σας παραθέτουμε, όλες εκείνες τις σχετικές ανεπίσημες λεπτομέρειες, όπου είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και όπου ενδεχομένως να σας προτρέψουν στην απόκτησή του!

- ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ

Δεδομένου ότι έπρεπε να δοκιμάσουμε και αυτή την εναλλακτική λύση, ώστε να καταφέρουμε να βελτιστοποιήσουμε τις κυνηγετικές μας επιδόσεις, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τον κ. Βαγγέλη Σκριβάνο και να δοκιμάσουμε εμείς οι ίδιοι, τι σημαίνει να διαθέτουμε επάνω στο κυνηγετικό μας όπλο...ένα κοντάκι στα μέτρα μας!

- ΡΕΛΙΑΣΜΑ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΙΑ CORTINI ΚΑΙ IDIOGOMOSI

Πρώτη παρουσίαση πρακτικού ρελιάσματος, χρησιμοποιώντας τα στροφεία Cortini T1, T2, T3, T4 και T5, και τα Special στροφεία Idiogomosi I1S, I2S και I2US!

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ CORTINI ΚΑΙ IDIOGOMOSI

Μετά από σχεδόν δύο μήνες αναπάντεχης αναμονής, είμαστε επιτέλους σε θέση να σας παρουσιάζουμε την πλήρη σειρά των στροφείων Cortini & Pezzotti, όπως και την πλήρη σειρά των πέντε πρωτότυπων στροφείων με το λογότυπο Idiogomosi και τους αντίστοιχους κωδικούς τους I1S, I2S, I2US, I0S και I0US!

- Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ

Σας παρουσιάζουμε τα πρώτα περιληπτικά σχέδια, από την απόλυτη μηχανή ρελιάσματος!

- ΦΡΕΖΑΔΟΡΟΙ COLVINI KAI GAEP

Σας παρουσιάζουμε τους δύο διαφορετικούς Ιταλικούς φρεζαδόρους, Colvini και Gaep!

- IDIOGOMOSI Vs COLVINI

Σας παρουσιάζουμε τρεις απόλυτους καλυκοκόφτες, σχεδιασμένους από το Ιdiogomosi και παράλληλα τον εμπορικό καλυκοκόφτη της Ιταλικής Colvini.

- ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 4 VS 6 VS 8 ΠΤΥΧΩΝ

Σας παρουσιάζουμε με αναλυτικό τρόπο, τις μεθόδους χάραξης του αστεροειδούς κλεισίματος, 4, 6 και 8 πτυχών!

- MEC 9000 MODDED & ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΡΕΛΙ

Σας παρουσιάζουμε την μετατροπή που κάναμε στην εν λόγο μηχανή ιδιογόμωσης, ώστε να μπορεί να ετοιμάζει τους κάλυκες για κλείσιμο, σε στρογγυλό παραδοσιακό ρέλι!

- ΜΟΝΟΒΟΛΑ PALLA GUALANDI

Αναλυτική παρουσίαση του πως θα πρέπει να συναρμολογούνται και να ρελιάζονται, τα μονόβολα Palla Gualandi!

- ΒΥΣΜΑΤΩΣΕΙΣ KYLΙLIS

Σας παρουσιάζουμε την πλήρη σειρά των Κυπριακών βυσματώσεων, που παράγεται από την εταιρεία A. KYLILIS LTD!

- ΒΥΣΜΑΤΩΣΗ LB6

Σας παρουσιάζουμε το εύρος των Ιταλικών βυσματώσεων LB6, για τα διαμετρήματα Cal.12 & Cal.20!

- ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 6 VS 8 ΠΤΥΧΩΝ

Σας παρουσιάζουμε με αναλυτικό τρόπο, όλα τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζεται, για το σωστό κλείσιμο 8 πτυχών!

- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ

Σας παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίον γεμίζονταν τα παραδοσιακά φυσίγγια, με την παλαιά παραδοσιακή έμφραξη!

- Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΥΚΟΚΟΦΤΗΣ

Σας παρουσιάζουμε ένα πραγματικά εργονομικό αριστούργημα, δικής μας σχεδίασης!

- MAROCCHI SI12 COMPLUS

Αναλυτική παρουσίαση του πρώτου όπλου αδράνειας της Marocchi, με κάννη 71cm, αυλό 18.3 και συνθετικά μέρη!

- GAEP CAL 20

Παρουσίαση ρελιαστού και αστεροειδούς κλεισίματος, με το μαχαιράκι χάραξης και τα αντίστοιχα στροφεία Gaep!

- ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΥΣΜΑΤΩΣΕΙΣ

Αποκλειστική παρουσίαση των δημοφιλέστερων αμερικάνικων υλικών βυσμάτωσης, σε ευρωπαϊκούς κάλυκες!

- GAEP SB MINI

Παρουσίαση της νέας εργονομικής μηχανής, για εργοστασιακό τύπωμα καλύκων, μικρής και μέσης παραγωγής!

- CHRONY M1

Παρουσίαση του ταχογράφου Shooting Chrony M1, που μετράει την ταχύτητα βολής σε μέτρα ανά δευτερόλεπτο.

- LASER BORE SIGHT

Σας παρουσιάζουμε το Laser Bore Sight της αμερικάνικης εταιρείας Sight Mark!

- ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ GAEP MODDED

Αναλυτική παρουσίαση των διπλών ογκομετρικών, με αφαίρεση των αυθεντικών ORing και προσθήκη τορναρισμένων Washer Brass.

- GAEP V-S 1000 MODDED

Αποκλειστική παρουσίαση της γνωστής Ιταλικής μηχανής γόμωσης, με την προσθήκη του δευτέρου στάδιου κλεισίματος.

- GAEP SB-3000

Παρουσίαση της νέας εργονομικής μηχανής, για εργοστασιακό τύπωμα άδειων καλύκων, μέσης και μεγάλης παραγωγής!

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ ΡΕΛΙΑΣΜΑΤΟΣ GAEP

Σας παρουσιάζουμε την επαγγελματική και την οικονομική σειρά στροφείων της γνωστής Ιταλικής εταιρείας.

- GAEP V-S 500 MODDED

Σας παρουσιάζουμε την μετατροπή-βελτίωση που κάναμε στην συγκεκριμένη μηχανή ιδιογόμωσης.

- GAEP V-S 1000

Αναλυτική παρουσίαση της Ιταλικής χειροκίνητης μηχανής γόμωσης V-S 1000, που διαθέτει ογκομετρικά σταθερής πίεσης, ενσωματωμένο μοτέρ ρελιάσματος και ένα ιδιαίτερα δυνατό μοχλικό σύστημα με ρυθμιζόμενο stop!

- MEC 9000G MODDED

Σας παρουσιάζουμε τις μετατροπές και τις βελτιώσεις που κάναμε στην συγκεκριμένη μηχανή ιδιογόμωσης.

- MEC 9000G

Σας παρουσιάζουμε την χειροκίνητη μηχανή γόμωσης που διαθέτει αυτόματο περιστροφικό δίσκο και καλιμπραδόρο.

- MEC GRABBER 8567N MODDED

Σας παρουσιάζουμε όλες τις μετατροπές και τις βελτιώσεις που κάναμε στην συγκεκριμένη μηχανή ιδιογόμωσης.

- MEC GRABBER 8567N

Σας παρουσιάζουμε την χειροκίνητη μηχανή γόμωσης που διαθέτει περιστροφικό δίσκο και καλιμπραδόρο.

- ΞΥΛΟΤΟΡΝΟΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ SPARK

Σας παρουσιάζουμε την ξυλοτορνοπατέντα για την τοποθέτηση φελλών Cal.20 στους συγκεντρωτήρες Spark!

- ΚΟΦΤΗΣ ΚΑΛΥΚΩΝ SUPER MODDED

Σας παρουσιάζουμε τον κόφτη καλύκων Super Modded, δηλαδή στην μέγιστη δυνατή βελτίωση!

- ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΦΤΗ ΚΑΛΥΚΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΑΣ

Σας παρουσιάζουμε την πατέντα που έγινε σε ένα φτηνό κόφτη καλύκων με αλλαγή λάμας, ώστε να μπορέσει να βελτιωθεί αισθητά η απόδοση και η ακρίβεια του.

- ΚΑΛΙΜΠΡΑΔΟΡΟΣ GAEP

Σας παρουσιάζουμε τον καλιμπραδόρο της Ιταλικής εταιρείας GAEP, για όλους τους πλαστικούς και χάρτινους κάλυκες, που χρειάζονται καλιμπράρισμα!

- ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΔΟΚΙΜΩΝ

Όλοι μας γνωρίζουμε την σημασία ενός πιστοποιημένου βλητικού σταθμού, όπως επίσης και κατά πόσο είναι απαραίτητος σε όλες τις σωστές εταιρείες του χώρου, όπως και στους αρκετά ψαγμένους ιδιογομωτές που πειραματίζονται συνεχώς...χωρίς να αντιγράφουν έτοιμες και πιστοποιημένες γομώσεις άλλων ιδιογομωτών!

- ΑΛΕΖΟΥΑΡ GAEP ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ

Σας παρουσιάζουμε το ατσάλινο κωνικό αλεζουάρ της Ιταλικής εταιρείας GAEP, για όλους τους πλαστικούς κάλυκες, χωρίς φρεζαδούρα!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: TERMS & ©
Η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΦΕΚ 147Α Ν.2168/1993 & ΦΕΚ 242Α Ν.3944/2011
ΤΟ ΠΑΡΟΝ WEB SITE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 100% ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ! - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - Copyright © 2011-2020 - All rights reserved