ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ & ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ
ΑΡΧΙΚΗΚΑΦΕΝΕΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣΛΑΣΚΑΣ

FORUM

Με λένε Νίκο, είμαι 34 και μου αρέσει παρά πολύ το κυνήγι και η ιδιογόμωση!

Αποφάσισα να δημιουργήσω το site www.idiogomosi.com για να μπορώ να μοιράζομαι αφιλοκερδώς τις γνώσεις, πρωτίστως με τους φίλους μου και μετά με όποιον τις είχε ανάγκη, χωρίς να χρειάζεται να εξηγώ κάθε φορά τα ίδια ακριβώς πράγματα στον καθένα και με την πάροδου του χρόνου κατάφερα να αναρτήσω αρκετά άρθρα online.

Με τον καιρό βέβαια, οι στενοί φίλοι μου όπως και αρκετοί γνωστοί μου, με προέτρεπαν να ασχοληθώ επαγγελματικά με το αντικείμενο, πράγμα που δεν ακολούθησα και που επιδιώκω να μην ακολουθήσω, εφόσον η βασική μου δουλειά έχει να κάνει με το αντικείμενο των Η/Υ.

Εξηγούμαι εκ των προτέρων, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνω μελλοντικά: αποφάσισα να δημιουργήσω το παρόν forum με το συγκεκριμένο στήσιμο και την παρούσα μορφή, σήμερα στις 30/10/2011 και μόνο αφού το σκέφτηκα πάρα πολύ καλά και εφόσον κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι δεν είναι εφικτό από μέρους μου να παρεβρίσκομαι σε κάποιο δημόσιο forum με άτομα που δεν σέβονται και δεν τηρούν τους κανονισμούς που οι ίδιοι προσυπόγραψαν κατά την εγγραφή τους, ασχέτως εάν τους διάβασαν ή όχι!

Δεν γνωρίζω και δεν με απασχολεί ούτε στο απειροελάχιστο τι γίνεται σε άλλα forum, στο παρόν forum όμως, η έλλειψη σεβασμού θα τιμωρείται παραδειγματικά, όπως και η παράβλεψη των κανονισμών, όπου θα είναι πρωτίστως απλοί, αλλά θα εφαρμόζονται σε όλα τα μέλη, ανεξαρτήτως εάν τα γνωρίζω προσωπικά ή όχι!

Δεδομένου ότι το www.idiogomosi.com ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων και όχι με αέρα κοπανιστό, σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Νικόλαος Καββαδίας

<--- Click για επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα! <---ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: TERMS & ©
Η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΦΕΚ 147 Α - Ν. 2168/1993 & Ν. 3944/2011
ΤΟ ΠΑΡΟΝ WEB SITE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 100% ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ! - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - Copyright © 2011-2018 - All rights reserved