ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ & ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ
ΛΑΣΚΑΣ & ΚΕΝΤΑΥΡΟΣΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - TERMS & ©ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΛΩΝ & ΦΥΣΙΓΓΙΩΝΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣΠΡΟΦΙΛΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΑΡΧΙΚΗΚΑΦΕΝΕΙΟΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗFEEDBACKΕ.Μ.Α. ΛΑΣΚΑΣ
- ID4S PROTOTYPE

Φώτο και βίντεο ολίγων δευτερολέπτων, αλλά με μεγάλη δημιουργική σημασία!

- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, Χρόνια Πολλά!

- ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Αγαπητοί φίλοι, έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη τα ασταμάτητα αιτήματά σας και τις φιλίες όπου έχετε δημιουργήσει τόσο καιρό αναμεταξύ σας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και να σας χαρίσουμε τον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕ - FORUM, ως Πρωτοχρονιάτικο δώρο! Στο χέρι σας είναι να τον φτάσετε όσο ψηλά επιθυμείτε και επίσης στο χέρι σας είναι να τον κάνετε να δει το τέλος που είχε το παλαιό Forum και η πιο πρόσφατη Message Board! Εμείς σας ευχόμαστε καλή χρονία, καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

- MESSAGE BOARD ΤΕΛΟΣ

Κύριοι, επιθυμούμε να σας υποβάλλουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια, αφού χάρη στις αλλεπάλληλες προσπάθειές σας, εντός, εκτός και επί τα αυτά, καταφέρατε να ωθήσετε τα πράγματα σε μη αναστρέψιμο σημείο...με μοναδική λογική λύση τον τερματισμό λειτουργίας της Message Board! Εάν δεν είστε σε θέση να καταλάβετε ότι ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι προς το συμφέρον σας, η σταθερή λειτουργία της, τότε ενδέχεται να το καταλάβετε σε ανύποπτο χρόνο και πιθανότατα όταν θα είναι πλέον αργά και όταν ενδεχομένως τα πράγματα να είναι πραγματικά μη αναστρέψιμα...προς τα όποια ενδεχόμενα οικονομικά και μη συμφέροντά σας! Σας ευχαριστούμε πραγματικά για αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο και σας υποσχόμαστε ότι θα τα πούμε εκτενέστατα μετά την έλευση του νέου έτους, με ασταμάτητες και πραγματικές ιδιογομωτικές αποκαλύψεις δίχως προηγούμενο, εφόσον φυσικά μας το επιτρέψει ο Μεγαλοδύναμος!

- ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους, πάντα με υγεία και πάντα με ευτυχία!

- ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ευχόμαστε τα καλύτερα στους φέροντες το όνομα Νικόλαος και παράλληλα ευχόμαστε επίσης τα καλύτερα σε όλους τους επισκέπτες μας!

- ΚΩΝΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ IDIOGOMOSI

Σας παρουσιάζουμε την κωνική χάραξη δευτέρου σταδίου, όπου σχεδιάσαμε με γνώμονα την απόλυτη ευχρηστία και προφίλ απόλυτων μηχανικών και αισθητικών επιδόσεων!

- ΑΜΡΠΑΣΜ2ΠΚΡΑ

Αφού ο Θεός μας αξίωσε να δούμε κατασκευασμένη και την ΑΜΡΠΑΣΜ2ΠΚΡΑ [Απόλυτη Μηχανή Ρελιάσματος 5 Ανεξάρτητων Σταδίων Με 2 Πιστόνια Και Ρουλεμανάτο Άξονα], δεν μένει παρά να Τον ευχαριστήσουμε και να σας την παρουσιάσουμε, πρώτα ο Θεός, όταν με το καλό τοποθετηθεί το συμβατικό μοτέρ και την παραλάβουμε!

- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

Ορίστε κύριοι μερικές φώτο από τις πιο πρόσφατες δοκιμές μας, όπου δείχνουν να έχουν πραγματικά ιδιαίτερη σημασία και να είναι πολλά υποσχόμενες!

- ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ορίστε κύριοι το πρώτο πεντασταδιακό δοκιμαστικό βίντεο, από την μηχανή μας ΑΜΡ5ΑΣΜ2Π, με αστεροειδές κλείσιμο τεσσάρων πτυχών σε διάταξη: Μισή χάραξη - Κωνική χάραξη - Τρίτο στάδιο - Τέταρτο στάδιο - Ρέλιασμα με στροφείο S2

- ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ

Ορίστε κύριοι η πρώτη πρόχειρη φώτο από το υβριδικό πάτημα εξομοίωσης του τρίτου και του τέταρτου σταδίου μαζί, όπου σχεδιάσαμε συνδυάζοντας τα δικά μας προφίλ!

- ΥΔΡΟΒΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ορίστε κύριοι τα κυνηγετικά αποτελέσματα του μαέστρου της χωροδικτυακής βλητικής τεχνολογίας και της πρωτοπόρας αιρετικής ιδιοβυσμάτωσης! Ονόματα καταξιωμένων βλητικών διεθνούς κύρους, όπου ανεπίσημα και κατά περιστάσεις συνεργάζονται μαζί μας...δεν μας επιτρέπεται να αναφέρουμε και αρκούμαστε στις πραγματικές δοκιμές εντός των κυνηγετικών τερέν που μας προσφέρουν τα φυσίγγια μας, μετά από τις σχετικές υποδείξεις βελτιστοποίησής τους! Εμείς τολμάμε και δοκιμάζουμε χωρίς να ρισκάρουμε την ασφάλειά μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τα φυσίγγια αυτά και πάρα πολλά άλλα πράγματα...εντός του 2014!

- ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι, όταν προ καιρού σας είχαμε υποσχεθεί ότι ενδιαφερόμαστε να σας μεταφέρουμε τις γνώσεις μας και την σχετική μας τεχνογνωσία, επάνω στο αντικείμενο της ιδιογόμωσης ανωτέρου επιπέδου, ενδεχομένως να μην μας είχατε πιστέψει... Δεν πειράζει όμως, αρκεί όπου σήμερα καταφέραμε να δημιουργήσουμε τον αναλυτικό οδηγό, μη συμβατικής ιδιογόμωσης εξαιρετικά ανωτέρου επιπέδου και από αύριο με το καλό, θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να τον εμπλουτίζουμε!

- ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Θέσαμε τις υποσχέσεις μας σε πράξεις και σας παρουσιάζουμε ένα μικρό μέρος από τα μηχανογραφικά δελτία δοκιμών, όπου ήδη διαθέτουμε στα χέρια μας!

- ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Δόξα σοι ο Κύριος, όπου το όνειρό μας ΑΜΡ5ΑΣΜ2Π, έγινε επιτέλους πραγματικότητα!!!

- CORTINI ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΙΣΤΟΝΙΑ

Ορίστε κύριοι σε αποκλειστικότητα, η πρώτη επίσημη φώτο της πειραματικής μηχανής ρελιάσματος από την Ιταλική εταιρεία Cortini, όπου τροποποίησε το γνωστό σασί...ώστε να μπορεί να κλείσει και να ρελιάσει σε πέντε διαφορετικά στάδια, όπως βεβαίως οι πρωτοπόροι Έλληνες ιδιογομωτές και δικά μας παιδιά, εδραίωσαν ανά την υφήλιο και μας έκαναν να νοιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι!

- Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι επιτέλους ετοιμάστηκε και τελειοποιήθηκε το σασί της απόλυτης πεντασταδιακής μηχανής μας...όπου είχαμε σχεδιάσει τον Ιούλιο και την αναμέναμε από τότε! Επιθυμούμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τον μηχανουργό μας κ.Αντώνη και να του αφιερώσουμε τις φώτο όπου μας έστειλε σήμερα μέσω email, από το έτοιμο και δεμένο πεντασταδιακό υπερμηχάνημά μας, με τις συνολικές και εγγυημένες μηχανικές ανοχές του στο 1/100 του χιλιοστού!

- CORTINI & PEZZOTTI OFFICIAL WEBSITE

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το επίσημο Web Site της γνωστής Ιταλικής εταιρείας, όπου χρησιμοποιώντας το ήδη υπάρχον υλικό και εμπλουτίζοντάς το με τις άψογες φωτογραφήσεις μας, προβήκαμε στην ολική επανασχεδίασή του και είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι που φέρει την υπογραφή μας!

- ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Επιθυμούμε να ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτρη Μ. από την Αλεξανδρούπολη, διότι αποφάσισε να επωμισθεί το μεγαλύτερο μέρος των συνολικών εξόδων του πεντασταδιακού project και να μας δωρίσει σχεδόν ένα ολόκληρο πεντασταδιακό σασί! Παράλληλα επιθυμούμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης με όλη μας την καρδιά, διότι πίστεψε σε εμάς από την αρχή της προσπάθειάς μας και αρκέστηκε στο να περιμένει δύο ολόκληρους μήνες...μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει την πρώτη Ελληνική πεντασταδιακή μηχανή ρελιάσματος! Επιλέξαμε το Ελληνικό μπλε χρώμα για την μηχανή μας, ώστε να συμβολίζει το βασικό χρώμα της πατρίδας μας και του αφιερώνουμε τις σχετικές φώτο όπου μας έστειλε ο μηχανουργός μας!

- ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί αναγνώστες, επιθυμούμε να σας παρουσιάζουμε τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία της επισκεψιμότητάς μας για τον μήνα Οκτώβριο, με σκοπό να σας ευχαριστούμε ακόμη περισσότερο, για την εμπιστοσύνη σας προς το site μας!

- ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΟ FORUM ΑΠΟ ΤΟΝ SERVER

Σας ανακοινώνουμε ότι αποφασίσαμε να τερματίσουμε την λειτουργία του παλαιού forum, από τον server μας, ώστε να σταματήσει να τον επιβαρύνει άσκοπα!

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ S1 S S2

Ορίστε κύριοι οι πρώτες φώτο, από τα νέα επίσημα στροφεία ρελιάσματος S, S1 & S2, τα πρωτότυπα στροφεία Τ1Χ1 & Τ5Χ1 και το πρωτότυπο τέταρτου σταδίου 2L!

- ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

Χρόνια πολλά και καλή 28η Οκτωβρίου σε όλους! Ευχαριστούμε και τιμούμε τους ήρωες που πολέμησαν, ώστε να είμαστε εμείς ελεύθεροι!

- ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΑ ΦΙΟΡΔ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Ο φίλος μας Peter S., μας έστειλε μερικές όμορφες φώτο από το σημερινό του κυνήγι, στα φημισμένα Σουηδικά Φιόρδ και σχετικά κοντά στην Στοκχόλμη!

- CORTINI MAYOR

Αγαπητοί αναγνώστες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε σε απόλυτη αποκλειστικότητα, το επίσημο video των εργοστασιακών μηχανών G73 & Mayor όπου παράγει η θρυλική Ιταλική εταιρεία Cortini & Pezzotti!

- ΚΩΝΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ

Ορίστε κύριοι, πως ένα απλό μαχαιράκι χάραξης μπορεί να αποδόσει τα μέγιστα, εάν βεβαίως συνδυαστεί με την κωνική επαγγελματική χάραξη!

- ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΑ 95 ΜΕΤΡΑ

Ο ..., μας έστειλε φώτο από όπλο που φέρει κάννη 104cm και από βολές που τόλμησε στα 75 και στα 95 πραγματικά μέτρα απόσταση!

- ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Στις 11/10 είχαμε γράψει [Τώρα πλέον δεν μένει παρά να τριτώσει αυτό το νούμερο...ώστε να καθιερωθεί για τα καλά και να μπορέσουμε έτσι, να το θεωρούμε πλέον ως κάτι το δεδομένο!] και σήμερα 15/10, θα πρέπει να θεωρείτε πλέον δεδομένο ότι έχουμε φτάσει τον πήχη στους 1.000 συνολικούς επισκέπτες ανά ημέρα και ότι ο επόμενος στόχος μας είναι οι 1.500 επισκέπτες ανά ημέρα!

- Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Αφιερώνουμε την ακόλουθη φώτο σε μορφή Print Screen, όπως την δημιουργήσαμε χάρη στις μετεωρολογικές προβλέψεις όπου δημοσιεύει το Meteo.gr, ώστε να χαρούν ιδιαίτερα όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι η υγρασία δεν προκαλεί μεταβολές ή έστω δεν μπορεί να επηρεάσει σε αισθητό βαθμό τις βλητικές επιδόσεις των κυνηγετικών φυσιγγίων!

- ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Ήταν ολοφάνερο ότι εδώ και αρκετό καιρό, επιθυμούσαμε να σπάσουμε το ψυχολογικό φράγμα των 1.000 επισκεπτών ανά ημέρα και τις προάλλες [7/10], με τους 1.109 συνολικούς επισκέπτες, νομίσαμε ότι αυτό το πράγμα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί ξανά...αλλά σύμφωνα με τα σημερινά στατιστικά του server μας, εξυπακούεται ότι θα πρέπει πλέον να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας...αφού είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι δεν πρόκειται για μια απλή σύμπτωση!

- 1109 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Όταν τίποτα δεν μοιάζει να είναι τυχαίο...τότε ίσως ούτε το επικείμενο στατιστικό νούμερο δεν θα μπορούσε να ήταν τυχαίο...σας ευχαριστούμε πραγματικά κύριοι για την εμπιστoσύνη σας και για τα στατιστικά νούμερα που μας χαρίζετε μέρα παρά μέρα και σας ευχόμαστε με την σειρά μας ότι καλύτερο!

- SUPER ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΑ 68 ΜΕΤΡΑ

Ευχαριστούμε θερμά τον ..., που μας έστειλε την δοκιμή της νέας του πατέντας και όπου κατάφερε να τοποθετήσει σε στόχο διαστάσεων 70x50cm και στα 68 πραγματικά μέτρα, των θεαματικό αριθμό των 99 σκαγιών Ν.4 από γόμωση 47gr...με 2.40gr αιρετικού buffer και με στρωματοποιημένες πυρίτιδες!

- ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ

29/07/2013, 03:36: Δόξα σοι Κύριε, δόξα σοι, που με αξίωσες επιτέλους να τελειώσω το πολυπλοκότερο σχέδιο όλων των εποχών και να το απλουστεύσω σε τέτοιο σημείο όπου να προκαλεί γέλια στον μηχανουργό!

- ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σας παρουσιάζουμε τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία της επισκεψιμότητάς μας, για τον μήνα Σεπτέμβριο, με σκοπό να σας ευχαριστούμε για την συνεχή και για την ασταμάτητη εμπιστοσύνη σας προς το site μας και τις εμπεριστατωμένες τεχνικές αναλύσεις που σας παρουσιάσαμε και όπου με την δύναμη του Θεού, θα συνεχίζουμε να το πράττουμε και να μοιραζόμαστε ασταμάτητα τις γνώσεις μας μαζί σας! Σας ευχαριστούμε θερμά κύριοι, για τις 12.000+ μοναδικές επισκέψεις και για τις 24.000+ συνολικές επισκέψεις, όπου μας χαρίσατε και όπου μας έκαναν πραγματικά περήφανους για το αντικείμενο και για τις πρωτότυπες θεωρίες μας ως προς της ιδιογόμωση ανωτέρου επιπέδου!

- ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ο ... έφερε την ιδιογομωτική επανάσταση μέσω του αιρετικού buffer στην χώρα μας, ο ... επινόησε την πατέντα Fly Lb6 και ο ... δημιούργησε την πατέντα Fly Steel. Σήμερα λοιπόν στην έναρξη του παπιού, οι πατέντες αυτές έδωσαν τα ρέστα τους και απέδωσαν τα μέγιστα ιδιογομωτικά βλητικά αποτελέσματα στον βάλτο!!! Ευχόμαστε καλή γενική κυνηγετική έναρξη σε όλους, με ποιοτικά και με ασφαλή κυνήγια!

- ID3S PROTOTYPE

Ορίστε κύριοι οι πρώτες φώτο από την βάση ID3S PROTOTYPE σε μορφή πρωτοτύπου, όπου μπορεί να κλείσει και να ρελιάσει σωστά όλους τους κάλυκες Cal.12, από τους κλασικούς 12/65 μέχρι και τους πανύψηλους 12/89 Super Magnum!

- ΑΙΡΕΤΙΚΟ BUFFER ΑΠΟ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ

Επειδή εμείς ότι λέμε...το θέτουμε και σε πράξεις, ορίστε κύριοι οι φώτο όπου αποδεικνύουν περίτρανα το ξεφλούδισμα και το κοσκίνισμα του αιρετικού buffer, όπου βεβαίως προτιθέμεθα να χρησιμοποιήσουμε στα μελλοντικά μας φυσίγγια και κυρίως στα μπασίματα της τσίχλας με την νέα πατέντα X.L.R. TORDO όπου και θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς!

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ S1 S7 C2

Ορίστε κύριοι οι πρώτες φώτο, από τα νέα πρωτότυπα στροφεία ρελιάσματος!

- 30 ΜΗΝΕΣ IDIOGOMOSI

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε ειλικρινά όπου χάρη σε όλους εσάς, αποκτήσαμε την δύναμη της ασταμάτητης δημιουργίας και το κουράγιο να καταφέρουμε να φτάσαμε μέχρι εδώ όπου είμαστε σήμερα και να γιορτάσουμε αισίως τους 30 μήνες της ασταμάτητα ανοδικής πορείας μας. Σας ευχόμαστε καλό μήνα, με καλές, ασφαλής και εύστοχες κυνηγετικές & σκοπευτικές γομώσεις!

- ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ BUFFER

Ορίστε κύριοι τα πρώτα δικά μας φυσίγγια ιδιογόμωσης, χρησιμοποιώντας το αιρετικό buffer ή άλευρο βρώμης!

- ΚΑΛΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Σας ευχόμαστε καλή έναρξη και καλή κυνηγετική σεζόν, πάντα με ασφάλεια και πάντα με επιτυχίες!

- ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Σας ενημερώνουμε για την ρυθμιστική απόφαση θήρας και επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα, όπως δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης!

- ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Ορίστε κύριοι το Render της ΑΜΡ5ΣΜ3Π ή καλύτερα, της απόλυτης μηχανής ρελιάσματος πέντε διαφορετικών σταδίων, με τρία πιστόνια!

- ΣΤΡΟΦΕΙΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΣ LB6

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε για τα στροφεία ρελιάσματος I2S, τα νέα κουτάκια συσκευασίας καλύκων, τα μπλοκ μόλυβδου και τα βύσματα LB6!

- ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες και σε όλα τα αδέλφια μας από Κύπρο, Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση!

- 25 ΜΗΝΕΣ IDIOGOMOSI

Αγαπητοί φίλοι, σας διαβεβαιώνουμε ότι πέρασαν κιόλας 25 μήνες, από τότε όπου η ιστοσελίδα μας...έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και έτσι ανατρέξαμε στα παλαιότερα στατιστικά, όπου συνοψίζοντάς τα, δημιουργήσαμε ένα απλό και λιτό γράφημα της μέχρι τώρα ασταμάτητα ανοδικής πορείας μας!

- ΚΑΛΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Χρόνια πολλά και καλή 25η Μαρτίου σε όλους!

- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή και μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και με ευτυχία!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: TERMS & ©
Η ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΦΕΚ 147Α Ν.2168/1993 & ΦΕΚ 242Α Ν.3944/2011
ΤΟ ΠΑΡΟΝ WEB SITE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 100% ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ! - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - Copyright © 2011-2020 - All rights reserved